Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Dexter > Henkilöt

Dexter - Henkilöt

Angel Batista

Angel Batista työskentelee lähellä Dexteriä. Hän ei pidä verestä, mutta osaa arvostaa murhien taiteellisuutta. Angel on eroamassa vaimostaan, mikä tekee kipeää.

Debra Morgan

Debra Morgan on Dexterin siskopuoli, Harry ja syöpään kuolleen Laura Morganin tytär. Hän työskentelee huumerikoksiin ja prostituutioon keskittyneessä poliisiyksikössä, mutta pääsee pian murharyhmään. Deb on fiksu, mutta epävarma itsestään ja kääntyy helposti Dexterin puoleen vaikeissa tapauksissa.

Dexter Morgan

Dexter Morgan on Harry Morganin adoptiopoika ja Miamin kuolinsyytutkija. Hän vaikuttaa iloiselta, mukavalta ja ehkä hieman oudolta nuorelta mieheltä. Dexter on loistava verijälkien tulkitsija, mutta hänen tietonsa sarjamurhaajista on hankittu erikoisella tavalla. Hän jäljittää oikeudelta karanneita rikollisia, "roskasakkia" ja murhaa heidät rituaalisesti. Tämä johtunee traumasta, joka liittyy Dexterin äitiin.

Harry Morgan

Harry Morgan on Dexterin kasvatti-isä ja arvostettu Miamin poliisipiirissä. Hän oli ensimmäinen, joka huomasi Dexterin oudon kiinnostuksen vereen ja kanavoi sen mielestään hyödylliseen käyttöön. Hän opetti Dexterille myös, kuinka peittää jälkensä. Dexter toimii "Harryn koodin" alaisena, vaikka Harry onkin kuollut ennen sarjan alkua.

James Doakes

James Doakes työskenteli 15-20 vuotta ennen Miamiin tulaan Haitilla erikoisetsivänä. Hän on ainut tiimissä, joka ei pidä Dexteristä. Hänestä tämän outo luonne ja kiinnostus verijälkiin on käsittämätöntä. Doakes myös inhoaa sitä, että Dexter on yleensä aina oikeassa.

Joey Quinn

Joey Quinn tuli sarjaan 3. kaudella. Etsivä Quinn siirrettiin huumeryhmästä murharyhmään Debran pariksi, sekä ajan saatossa lähentyneiden välien vuoksi hänestä tuli myös Debran poikakaveri. Hän on vauhdikas ja säälimätön työssään, eikä epäröi käyttää voimaa sitä tarvittaessa. Dexterin ja Quinnin välit ovat hieman lämmenneet, vaikka Quinn olikin varma Dexterin osallisuudesta Ritan murhaan.

Maria Laguerta

Maria Laguerta on tiimin johtaja ja osoittaa alaistensa paikan heti. Hän ei pidä Debrasta alusta lähtien. Hän on kuitenkin ihastunut Dexteriin ja flirttailee tälle aina tilaisuuden tullen. Luutnantti Laguerta ei halua kuulla selityksiä vaan mennä heti asiaan.

Rita Bennett

Rita Bennett on Dexterin tyttöystävä. Hänellä on kaksi lasta, Astor ja Cody, entisestä avioliitostaan väkivaltaisen Paulin kanssa. Mies pääsee vankilasta ennenaikaisesti, mikä aiheuttaa ongelmia. Rita ei aavista Dexterin outoa harrastusta.

Vince Masuka

Vince Masuka on Miamin murharyhmän rikostekninen asiantuntija ja Dexterin labra pari. Hän on kylmähermoinen ja tottunut kaikkeen, mikä saa muut voimaan pahoin. Muut työkaverit tuntevat hänet kaksimielisistä, sekä vähintään perversseistä vitseistään. Vapaa-ajallaan Masuka nauttii hauskanpidosta työkavereidensa seurassa, sekä naisista, joita kohtaan kiinnostus on jatkuva.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Dexter - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Dexter - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Dexter - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Dexter - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Dexter - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Dexter - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Dexter - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
24.95 €
Dexter - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
29.95 €
Dexter - Kaudet 1-8
CDON.com
CDON.com
99.95 €