Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Devious Maids > Näyttelijät

Devious Maids - Näyttelijät

Ana Ortiz "Marisol Suarez" IMDB

Ana Ortiz syntyi 25. tammikuuta 1971 Manhattanilla, New Yorkissa. Hän on naimisissa Noah Lebenzonin kanssa. Anan juuret ovat Puerto Ricossa. Ana on näytellyt mm. elokuvissa Tortilla Heaven, Life on Parole, Mr. St. Nick ja Tohtori tuli kaupunkiin (Dr. Quinn Medicine Woman: The Movie) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Edessä uusi elämä (The New Adventures of Old Christine), Rouva presidentti (Commander in Chief), Teho-osasto (ER) ja NYPD Blue.

Dania Ramirez "Rosie Falta" IMDB

Dania Jissel Ramirez syntyi 8. marraskuuta 1979 Santo Domingossa, Dominikaanisessa tasavallassa. Hän on naimisissa Bev Landin kanssa ja heillä on kaksoset John ja Gaia (s. 2013). Dania on näytellyt mm. elokuvissa Premium Rush, American Pie: Luokkakokous, Karanteeni, X-Men: Viimeinen kohtaaminen ja The Fifth Commandment. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Heroes, Sopranos, Entourage ja Buffy, vampyyrintappaja.

Drew Van Acker "Remi Delatour" IMDB

Drew Van Acker syntyi 2. huhtikuuta 1986 Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Hän on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Valehtelevat viettelijät, Tower Prep ja The Lake. Drew on näytellyt mm. elokuvassa Camouflage sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Castle ja Kampus Greek.

Edy Ganem "Valentina Diaz" IMDB

Edurne Ganem syntyi Modestossa, Kaliforniassa. Hänen juurensa ovat Meksikossa ja Libanonissa. Edy on näytellyt mm. elokuvissa Lola's Love Shack, The Ghostmaker, Like Crazy ja Las Angeles sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I., Elämää Philadelphiassa, Entourage ja Livin' Loud.

Grant Show "Spence Westmore" IMDB

Grant Alan Show syntyi 27. helmikuuta 1962 Detroitissa, Michiganissa. Hän on naimisissa Katherine LaNasan kanssa ja heillä on yksi lapsi. Grant on ollut naimisissa Pollyanna McIntoshin kanssa. Hänet tunnetaan parhaiten Jake Hansonin roolista tv-sarjassa Melrose Place. Hän näytteli vakituisesti myös tv-sarjoissa Puolivahingossa, Point Pleasant ja Swingtown. Grant on näytellyt mm. elokuvissa Born to Race: Fast Track, The Possession, Action Figures ja The Girl Next Door sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Rakkauden anatomia, C.S.I., Burn Notice, Big Love, Elämää Manhattanilla ja Strong medicine - kovaa lääkettä.

Judy Reyes "Zoila Diaz" IMDB

Judy Reyes syntyi 5. marraskuuta 1967 Bronxissa, New Yorkissa. Hän on ollut naimisissa Edwin M. Figueroan kanssa. Judylla on tytär Leila (s. 2009) poikaystävänsä George Valencian kanssa. Hän on näytellyt vakituisesti tv-sarjassa Tuho-osasto (Scrubs). Judy on näytellyt mm. elokuvissa Without Men, Gun Hill Road, The Poker Club ja Washington Heights sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö, Näkijä, Castle ja Kylmä rinki.

Rebecca Wisocky "Evelyn Powell" IMDB

Rebecca Wisocky syntyi 12. marraskuuta 1974 Yorkissa, Pennsylvaniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Swallow, Kun maailma järkkyi, My Two Fans ja Henry May Long. Rebecca on vieraillut mm. tv-sarjoissa Bones, Mentalist, Täydelliset naiset, American Horror Story, 90210, Näkijä, Ruma Betty, Castle, Criminal Minds, Tunteita ja tuoksuja, Todistettavasti syyllinen, C.S.I., Sinkkuelämää, NCIS Rikostutkijat, Ilman johtolankaa, True Blood ja Big Love.

Roselyn Sanchez "Carmen Luna" IMDB

Roselyn Sanchez syntyi 2.4.1973 San Juanissa, Puerto Ricossa. Hän on laulanut ja tehnyt mallin töitä. Oli naimisissa Gary Stretchin kanssa, mutta he erosivat 2001. Roselyn näytteli vakituisesti tv-sarjassa Ilman johtolankaa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Rush Hour 2, Naistenmies pulassa (Chasing Papi) ja Koulukyttä (Underclassman) sekä vieraillut mm tv-sarjoissa Dragnet, The Drew Carey Show ja Nash Bridges.

Susan Lucci "Genevieve Delatour" IMDB

Susan Victoria Lucci syntyi 23. joulukuuta 1946 Scarsdalessa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Helmut Huberin kanssa ja heillä on lapset Andreas ja Liza. Susan tunnetaan parhaiten Erica Kanen roolista tv-sarjassa All My Children. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Tappajan kahdet kasvot, The Woman Who Sinned, Morsian mustissa, Anastasia: The Mystery of Anna ja Kutsu helvettiin sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Hot in Cleveland, Kasarmin naiset ja Dallas.

Tom Irwin "Adrian Powell" IMDB

Thomas Edward Irwin syntyi 1. kesäkuuta 1956 Peoriassa, Illinoisissa. Tom näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Niin sanottu elämäni (My So-Called Life), Hyvässä uskossa, Eri planeetalta ja My Life and Times. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Least Among Saints, Privileged, TiMER, Marley & Me, 21 grammaa, The Haunting - paholaistalo ja Mr. Jones. Tom on vieraillut mm. tv-sarjoissa Criminal Minds, House of Lies, Castle, Greyn anatomia, Lost, 24, Rakkauden anatomia, Aavekuiskaaja, Ratkaisija, Num3rot, C.S.I. ja Ilman johtolankaa.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Lifetime ma 01.06.2015
3.1 Awakenings

Katso netistä

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/devious-maids/

Viralliset sivut