Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Devious Maids > Henkilöt

Devious Maids - Henkilöt

Adrian Powell

Adrian Powell on yksi kodinhoitajien työnantajista. Hän on naimisissa Evelynin kanssa. Adrian ei juuri välitä vaimostaan, vaan hänen harrastuksena ovat maksulliset naiset. Hän tarjoaa tätä huvia myös ystävilleen, mikä kuvottaa Evelyniä.

Carmen Luna

Carmen Luna on yksi kodinhoitajista. Hän haluaisi uran laulajana ja hankkii työn musiikkituottaja Alejandrolta. Tie tähtiin on kuitenkin kivisempi kuin hän kuvitteli. Carmenilla on säpinää Samin kanssa.

Evelyn Powell

Evelyn Powell on yksi kodinhoitajien työnantajista. Hän on naimisissa Adrianin kanssa. Heillä oli poika Barrett, joka kuoli nuorena. Powellien avioliitto alkoi rakoilla tämän jälkeen ja nyt he ovatkin yhdessä lähinnä käytännön syistä. Sarjan alussa Evelyn järkyttyy, kun hänen kodinhoitajansa Flora murhataan. Kukaan ei halua enää hänen palvelukseensa, kunnes Marisol ilmoittautuu työhön nuuskiakseen paikkoja.

Genevieve Delatour

Genevieve Delatour (syntymänimeltään Eunice Mudge) on yksi kodinhoitajien työnantajista. Hänellä on ollut lukuisia aviomiehiä, mutta särkee aina sydämensä. Genevieve on tunteellinen hermoraunio ja hän on yrittänyt itsemurhaa useasti. Hänellä on poika Remi Philippen kanssa.

Marisol Suarez

Marisol Duarte on yksi kodinhoitajista. Oikeasti hän on yliopiston professori Marisol Suarez, joka soluttautuu pelastaakseen poikansa Eddien murhasyytteeltä.

Remi Delatour

Remi Delatour on Genevieven ja Philippen poika. Sarjan alussa Valentina ihastuu Remiin ja he ystävystyvät. Remi on joutunut huumeiden vuoksi vieroitushoitoon ja lukioiässä. Nyt opiskelijana hänellä ei mene sen paremmin, joten Zoila yrittää estää nuorten suhteen.

Rosie Falta

Rosie Falta on yksi kodinhoitajista. Hän työskentelee Peri ja Spence Westmoren perheessä. Rosien työhön kuuluu heidän pienen poikansa Tuckerin hoitaminen, kun hän samalla kaipaa omaa poikaansa Miguelia. Rosie tekee kaikkensa saadakseen poikansa Yhdysvaltoihin.

Spence Westmore

Spence Westmore on naimisissa Perin kanssa ja heillä on poika Tucker. Avioliitto rakoilee sarjan alussa pahasti ja Spence ihastuu Rosieen. Hän näyttelee työkseen saippuaoopperasarjassa ja on voittanut siitä palkintoja. Peri ei arvosta hänen työtään vaan tähtää korkeammalle omalla näyttelijänurallaan.

Valentina Diaz

Valentina Diaz on yksi kodinhoitajista. Hän on Zoilan ja Pablo Diazin tytär. Valentina työskentelee äitinsä tavoin Genevievelle ja ihastuu tämän poikaan Remiin. Hän haaveilee ammatista muotisuunnittelijana. Valentina ei suostu luopumaan haaveistaan ja tyytymään äitinsä tavoin vaatimattomaan elämään.

Zoila Diaz

Zoila Diaz on yksi kodinhoitajista. Hän työskentelee Genevievelle yhdessä tyttärensä Valentinan kanssa. Zoila on naimisissa Pablon kanssa. Hänellä oli ennen suhde Genevieven veljen Henrin kanssa, mutta mies jätti hänet toisen naisen vuoksi.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Lifetime ma 01.06.2015
3.1 Awakenings

Katso netistä

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/devious-maids/

Viralliset sivut