Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Damages > Näyttelijät

Damages - Näyttelijät

Anastasia Griffith "Katie Connor" IMDB

Anastasia Griffith syntyi 23. maaliskuuta 1978 Pariisissa, Ranskassa. Hän opiskeli aluksi historiaa, mutta vaihtoi alaa näyttelemiseen Lontoossa. Anastasian juuret ovat Irlannissa ja Amerikassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Shadow of the Sword, Alfie ja Kadonnut jäljettömiin (She's Gone) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Lipstick Jungle, Kova laki: Erikoisyksikkö ja Vävypoika oon (The Worst Week of My Life).

Glenn Close "Patty Hewes" IMDB

Glenn Close syntyi 19. maaliskuuta 1947 Greenwichissa, Connecticutissa. Hän on naimisissa David Shaw'n kanssa. Hän on eronnut James Marlasista ja Cabot Wadesta lyhyiden liittojen jälkeen. Glennillä on tytär Annie (s. 1988) suhteesta John H. Starken kanssa. Hänellä on takanaan menestyksekäs ura elokuvissa ja teatterissa. Glenn on ollut viisi kertaa ehdolla Oscarin saajaksi. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Evening, Ilopilleri (The Chumscrubber), Stepfordin naiset, Le divorce - Avioero ranskalaisittain, 101 dalmatialaista ja Vaarallinen suhde (Fatal Attraction). Glenn on vieraillut mm. tv-sarjoissa Shield - Lain varjolla, Simpsonit ja West Wing.

Noah Bean "David Connor" IMDB

Noah Bean syntyi 1978 Mysticissa, Connecticutissa. Hän on opiskellut näyttelemistä Bostonin yliopistossa ja Lontoossa. Noah on näytellyt mm. elokuvissa The Verdict ja Stay sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Rakkauden anatomia (Private Practice), Lipstick Jungle, Näkijä (Medium), Num3rot, Ed ja Joanin salaisuus (Joan of Arcadia).

Rose Byrne "Ellen Parsons" IMDB

Rose Judith Esther Byrne syntyi 24. heinäkuuta 1979 Sydneyssä, Australiassa. Hän on näytellyt 12-vuotiaasta saakka. Rosen juuret ovat Skotlannissa ja Irlannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa 28 viikkoa myöhemmin, Wicker Park, Marie Antoinette, The Dead Girl, Troija (Troy), Star wars: Episodi II - Kloonien hyökkäys ja Äitini on Frank (My Mother Frank).

Tate Donovan "Tom Shayes" IMDB

Tate Donovan syntyi 25. syyskuuta 1963 Tenaflyssa, New Jerseyssa. Hän on eronnut Corinne Kingsburysta. Tate muistetaan hyvin roolistaan O.C.:n Jimmy Cooperina. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Shooter, Good Night, and Good Luck., The Pacifier - tuttisoturi, Salasana: Swordfish ja Get Well Soon sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Oikeuden puolesta (The Guardian), Mikin klubi (House of Mouse), Äärirajoilla (The Outer Limits) ja Frendit.

Ted Danson "Arthur Frobisher" IMDB

Edward Bridge Danson III syntyi 29. joulukuuta 1947 San Diegossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Mary Steenburgen, jonka kanssa hänellä on adoptiolapset Lilly ja Charlie McDowell. Ted on eronnut Randall Goschista ja Casey Coatesista, jonka kanssa hänellä on tytär Katherine (s. 1979) ja adoptiotytär Alexis (s. 1985) Hänen tunnetuin roolinsa on Cheers-sarjan Sam Malone. Hän oli pääosassa myös sarjassa Tohtori Becker. Ted on näytellyt mm. elokuvissa Mad money - Hulluna rahaa, Amatöörit (The Moguls), Pelastakaa sotamies Ryan, Homegrown - hamppukunkut ja Kolme miestä ja baby (3 Men and a Baby).

Zeljko Ivanek "Ray Fiske" IMDB

Zeljko Ivanek syntyi 15. elokuuta 1957 Ljubljanassa, Sloveniassa. Hän opiskeli näyttelemistä Lontoon Academy of Music and Dramatic Art -koulussa. Zeljko on voittanut paljon palkintoja urallaan teatterissa ja televisiossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kukkoilijat (In Bruges), Die Hard 4.0, Vedätys (The Hoax), Mantsurian kandidaatti ja Dogville sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa House, Num3rot, Shark, Lost, Todistettavasti syyllinen (Cold Case) ja 24.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Damages - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Damages - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Damages - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Damages - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Damages - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Damages - Kaudet 1-5
CDON.com
CDON.com
49.95 €