Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Damages > Henkilöt

Damages - Henkilöt

Arthur Frobisher

Arthur Frobisher menetti omaisuutensa taistellessaan oikeudessa Patty Hewesin kanssa 1. kaudella. Hän rakentaa nyt elämäänsä uudelleen ja työskentelee ympäristöystävällisessö yrityksessä.

David Connor

Lääkäri David Connor oli Ellenin sulhanen ja hänen elämänsä rakkaus. David joutui mukaan Ellenin juonitteluihin ja hänet murhattiin, kun hänellä oli käsissään Frobisherin paljastava videonauha.

Ellen Parsons

Ellen Parsons etsii sarjan alussa töitä ja päätyy Pattyn firmaan. Hän huomaa pian, että työnantaja käyttää erikoisia keinoja voittaakseen juttunsa. Ellen menettää sulhasensa Davidin ja joutuu itsekin hyökkäyksen kohteeksi.

Katie Connor

Katie Connor on Davidin sisko ja Ellenin ystävä. Hän on ulospäinsuuntautunut ja yrittää saada Ellenin kiinnostumaan taas elämästä veljensä kuoleman jälkeen. Hän tekee parhaansa, mutta aiheuttaa usein ongelmia Ellenille.

Patty Hewes

Patty Hewes on kovan luokan asianajaja. Työssään hänen täytyy olla häikäilemätön ja manipuloiva. 1. kaudella hän ottaa Ellenin töihin ja taistelee Frobisheria vastaan oikeudessa.

Ray Fiske

Ray Fiske on Arthur Frobisherin uskollinen asianajaja. Hän on kuitenkin tehnyt menneisyydessään paljon virheitä, joita joutuu peittelemään.

Tom Shayes

Tom Shayes nimettiin Pattyn firman osakkaaksi. Hän nousee johtavaan asemaan Pattyn rinnalle. Miehen kunnianhimo aiheuttaa riskejä työ- ja yksityiselämässä.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Damages - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Damages - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Damages - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Damages - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Damages - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Damages - Kaudet 1-5
CDON.com
CDON.com
49.95 €