Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Da Vinci’s Demons > Näyttelijät

Da Vinci’s Demons - Näyttelijät

Blake Ritson "Girolamo Riario" IMDB

Blake Ritson syntyi 14. tammikuuta 1978 Lontoossa, Englannissa. Hän on näytellyt mm. tv -sarjoissa Maailma vailla loppua, Emma ja Kahden kerroksen väkeä.

Elliot Cowan "Lorenzo de' Medici" IMDB

Elliot Cowan syntyi 6. heinäkuuta 1976 Lontoossa, Englannissa. Cowan on opiskellut the Royal Academy of Dramatic Artissa sekä Birminghamin yliopistossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Happy-go-lucky, Kultainen kompassi ja Aleksanteri.

James Faulkner "Paavi Sixtus IV" IMDB

James Sebastian Faulkner syntyi 18. heinäkuuta 1948 Lontoossa, Englannissa. Hän on naimisissa Katen kanssa ja heillä on 2 lasta. James on näytellyt mm. elokuvissa Bridget Jones - elämäni sinkkuna, Bridget Jones - elämä jatkuu, Hitman, The Target ja Pankkikeikka.

Lara Pulver "Clarice Orsini" IMDB

Lara Pulver syntyi 1. syyskuuta 1980 Englannissa. Hän on naimisissa Raza Jaffreyn kanssa. Lara opiskeli draamaa NYMT:ssä. Hän on näytellyt mm. tv-sarjoissa Uusi Sherlock, Skins - liekeissä ja True Blood.

Laura Haddock "Lucrezia Donati" IMDB

Laura Haddock syntyi 21. elokuuta 1985 Englannissa. Hän on naimisissa Sam Claflinin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Guardians of the Galaxy ja Captain America: The First Avenger.

Tom Riley "Leonardo da Vinci" IMDB

Tom Riley syntyi 5. huhtikuuta 1981 Maidstonessa, Englannissa. Tom opiskeli kolme vuotta Lontoon Academy of Music and Dramatic Art -koulussa ja valmistui 2005. Hän on näytellyt mm. elokuvissa St Trinians 2: Tyttökoulu aarrejahdissa, Happy Ever Afters, I Want Candy ja Muutama päivä syyskuussa sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Monroe, Bedlam ja Hercule Poirot.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

Katso netistä

http://www.foxplay.fi/sarjat/da-vincis-demons

Viralliset sivut

Da Vinci's Demons - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Da Vinci's Demons - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
21.95 €