Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Da Vinci’s Demons > Henkilöt

Da Vinci’s Demons - Henkilöt

Clarice Orsini

Clarise on Lorenzon vaimo ja Firenzen toinen hallitsija. Clarise hoitaa Firenzen ja pankin asioita, kun Lorenzo ei ole maisemissa. Clarise on roomalaista sukua. Hänen avioliittonsa Lorenzon kanssa oli järjestetty.

Girolamo Riario

Girolamo Riario on Paavi Sixtus IV:n veljenpoika. Hän tekee työtä Vatikaanille etsien Lehtien kirjaa.

Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci on Italian renesanssin nero, maalari, kuvanveistäjä, arkkitehti, muusikko, matemaatikko, insinööri, keksijä, geologi, kartografi, kasvitieteilijä ja kirjailija. Leonardo on Firenzen tuomarin äpäräpoika, joka asuu kaupungin taidekoulussa. Leonardo ei tiedä mitään äidistään, mutta aikoo etsiä tämän käsiinsä kuullessaan tämän olevan elossa. Ainoa johtolanka on Lehtien kirja.

Lorenzo de' Medici

Lorenzo de' Medici on Firenzen johtaja ja Firenzen pankin päällikkö. Hän tapailee salaa toista naista vaimoltaan ja tekee yhteistyötä Leonardon kanssa pitääkseen Firenzen turvallisena.

Lucrezia Donati

Lucrezia on Lorenzon rakastaja, mutta on salaa Rooman palveluksessa.

Paavi Sixtus IV

Paavi Sixtus IV on Rooman johtaja ja Vatikaanin hallitsija. Hän hallitsee rajumman käden kautta ja Jumalan sanaa seuraten. Sixtus tahtoo saada koko Italian valtaansa ja siksi kääntyykin Firenzeä vastaan, mutta kaupunki ei taivu hänen tahtoonsa.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

Katso netistä

http://www.foxplay.fi/sarjat/da-vincis-demons

Viralliset sivut

Da Vinci's Demons - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Da Vinci's Demons - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
21.95 €