Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > C.S.I. New York > Näyttelijät

C.S.I. New York - Näyttelijät

A.J. Buckley "Adam Ross" IMDB

Alan John Buckley syntyi 9. helmikuuta 1978 Dublinissa, Irlannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Christmas Mail, Skateland, The Box ja U-Boat - Vihollisen kynsissä sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Supernatural, Entourage, Bones, C.S.I. ja Ilman johtolankaa.

Anna Belknap "Lindsay Monroe" IMDB

Anna C. Belknap syntyi 22. toukokuuta 1972 Damariscottassa, Mainessa. Hän on naimisissa näyttelijä Eric Siegelin kanssa. Heillä on tytär (s. 2007). Hän on miehensä kanssa Rude Mechanicals Theater Companyn jäsen. Anna on näytellyt mm. elokuvissa Alchemy ja The Reality Trap sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ilman johtolankaa (Without a Trace), Comeback, Tartuntavaara (Medical Investigation), Hädän hetkellä (Third Watch), Peitetehtävissä (The Handler) ja Sydämen sivistystä (The Education of Max Bickford.)

Carmine Giovinazzo "Danny Messer" IMDB

Carmine Dominick Giovinazzo syntyi 24. elokuuta 1973. Hän halusi nuorena baseballpelaajaksi. Hän on näytellyt kaikissa kolmessa C.S.I. -sarjassa. Carmine on näytellyt mm. elokuvissa U-boat - Vihollisen kynsissä (In Enemy Hands), Pledge of Allegiance, Big Shot: Confessions of a Campus Bookie, Isku Mogadishuun (Black Hawk Down) ja The Learning Curve sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Buffy, vampyyrintappaja (Buffy the Vampire Slayer), Pacific Blue ja Shasta McNasty.

Eddie Cahill "Don Flack" IMDB

Edmund P. Cahill syntyi 15. tammikuuta 1978 New York Cityssa. Hänen sukujuurensa ovat Italiassa ja Irlannissa. Eddie on näytellyt mm. elokuvissa Lords of Dogtown ja Miracle - unelma voitosta sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Frendit (Friends), Sinkkuelämää (Sex and the City), Dawson's Creek, Glory Days, Siskoni on noita (Charmed) ja Kova laki: Erikoisyksikkö (Law & Order: Special Victims Unit).

Gary Sinise "Mac Taylor" IMDB

Gary Alan Sinise syntyi 17. maaliskuuta 1955 Blue Islandilla, Illinoisissa. Hän on naimisissa näyttelijä Moira Harrisin kanssa ja heillä on kolme lasta: Sophie (s. 1988), McCanna (s. 1990) ja Ella (s. 1992). Hän on yksi Steppenwolf Theatre Companyn perustajista. Gary on näytellyt mm. elokuvissa Unohdetut (The Forgotten), Ihmisen tahra (The Human Stain), Impostor, Reindeer Games - Pelin henki, Vihreä maili (The Green Mile), Snake Eyes, Apollo 13 ja Forrest Gump. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Frasier, Knots Landing ja Hunter.

Hill Harper "Sheldon Hawkes" IMDB

Frank Harper syntyi 17. toukokuuta 1966 Iowa Cityssa, Iowassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Skulls, Lackawanna Blues, The Breed ja Slaves of Hollywood sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 4400, Sopranos, Teho-osasto (ER), Pulmuset (Married....With Children), Peitetehtävissä (The Handler), NYPD Blue, Enkelten kaupunki (City of Angels) ja Bel Airin prinssi (The Fresh Prince of Bel Air).

Melina Kanakaredes "Stella Bonasera" IMDB

Melina Eleni Kanakaredes syntyi 23. huhtikuuta 1967 Akronissa, Ohiossa. Hän on naimisissa Peter Constantinidesin kanssa ja heillä on lapset Zoe (s. 2000) ja Karina (s. 2003). Melinan sukujuuret ovat Kreikassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Vain yksi elämä (Providence). Melina on näytellyt mm. elokuvissa 15 minuuttia (15 Minutes), Rounders ? ässä hihassa, Venetsian kurtisaani (Dangerous Beauty) ja The Long Kiss Goodnight sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa NYPD Blue, Kylmä rinki (Oz) ja Oikeus ja kohtuus (The Practice).

Robert Joy "Sid Hammerback" IMDB

Robert Joy syntyi 17. elokuuta 1951 Montréalissa, Kanadassa. Hän on ollut naimisissa näyttelijä Mary Joyn kanssa ja heillä on tytär Ruby (s. 1987). Robert on näytellyt mm. elokuvissa It's a Boy Girl Thing, The Hills Have Eyes, Kuolleiden valtakunta (Land of the Dead), Laivauutisia (The Shipping News) ja Ennätysjahti (61*). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Rouva presidentti (Commander in Chief), Pentagon (E-Ring), Näkijä (Medium), Boston Legal, Alias, Ilman johtolankaa (Without a Trace) ja Yli synkän virran (Crossing Jordan).

Sela Ward "Jo Danville" IMDB

Sela Ann Ward syntyi 11. heinäkuuta 1956 Meridianiassa, Mississippissä. Hän on naimisissa Howard Shermanin kanssa ja heillä on lapset Austin (s. 1994) ja Anabella (s. 1998). Sela näytteli pääosaa tv-sarjoissa Vielä kerran ja Rakkaat siskot. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Stepfather, Meripelastaja, The Day After Tomorrow, Dirty dancing - Kuuma tanssi 2, 54 ja Rikoksista pahin sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa House, Frasier ja L.A. Law.Seuraava jakso

Suomessa Sub ke 03.06.2015 klo 22.00
9. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

Katso netistä

http://www.katsomo.fi/?treeId=33005070

Viralliset sivut

C.S.I. New York - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 9
CDON.com
CDON.com
37.95 €