Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > C.S.I. New York > Henkilöt

C.S.I. New York - Henkilöt

Adam Ross

Adam Ross on laboratorioteknikko. Hänellä on erikoisosaamista monella alueella. Usein hän analysoi todisteita tai on mukana kentällä keräämässä niitä. Hän avustaa myös rikosten rekonstruktioissa. Adam on usein hermostunut esimiesten lähellä.

Danny Messer

Danny Messer kasvoi hyvin rajoitetussa ympäristössä, mikä on saanut hänet yhdistämään lainvartijoiden ja -rikkojien tapoja. Danny on menestynyt musiikkialalla ja baseballissa. Hän ei luota helposti ihmisiin ja on erittäin älykäs. 3. kaudella Danny kiinnostuu työkaveristaan Lindsaysta.

Don Flack

Don Flack on nopeaälyinen nuori mies, mutta hieman kärsimätön rikollisten kanssa. Hän on Dannyn hyvä ystävä. Don suojelee omaa tiimiään viimeiseen asti, mutta on joutunut pettymään muutaman kerran. 2. kauden lopulla Don joutui pommin uhriksi, mutta selvisi siitä.

Jo Danville

Jo Danville tulee sarjaan 7. kaudella korvaamaan Stellan apulaisjohtajana. Hänen filosofiansa on "syytön kunnes toisin todistetaan". Ennen C.S.I.:n tuloaan hän työskenteli Virginiassa FBI:n palveluksessa. Jo on ollut naimisissa Russ Josephsonin kanssa ja heillä on poika Tyler. Hänellä on myös adoptiotytär Ellie. Jo tulee hyvin toimeen Macin kanssa, sillä mies kohtelee häntä vertaisenaan.

Lindsay Monroe

Lindsay Monroe tulee mukaan 2. kaudella. Hän työskenteli ennen New Yorkiin tuloaan Bozemanissa, Montanassa. Hän ei pelkää työtä ja on heti alussa oikealla asenteella mukana. Lindsay on tiimin ilopilleri ja aina innokas oppimaan uutta. 3. kaudella hän yrittää olla myöntymättä Dannyn flirttailuun.

Mac Taylor

Mac Taylor on New Yorkin CSI:n johtava etsivä. Hänen vaimonsa Claire menehtyi syyskuun 11. päivän iskussa, mikä vaivaa Macia edelleen. Hän palveli Yhdysvaltain merivoimissa Beirutin tukikohdassa. Hän on hyvin isänmaallinen. Mac on hyvin läheinen ystävä Stellan kanssa. Vapaa-aikanaan hän soittaa bassoa jazz-baareissa. Hän on seurustellut Peyton Driscollin kanssa.

Sheldon Hawkes

Sheldon Hawkes on entinen kuolinsyytutkija. Hän on saavuttanut paljon jo nuorena, sillä valmistui kirurgiksi jo 24-vuotiaana. Hän teki kauan töitä teho-osastolla, mutta potilaiden menettäminen oli raskasta. 2. kaudella Sheldon siirtyy ruumishuoneelta etsiväksi.

Sid Hammerback

Sid Hammerback tulee mukaan 2. kaudella. Sid on vasta vähän aikaa sitten alaa vaihtanut kuolinsyytutkija. Sidillä on paha tapa puhua liikaa ja kaikesta. Hän välittää todella työkavereidensa hyvinvoinnista. Sid on naimisissa ja hänellä on 2 tytärtä.

Stella Bonasera

Kaudet 1-6. Stella Bonasera on Macin oikea käsi, hyvin älykäs ja työlleen omistautunut nainen. Stella joutui poikaystävänsä Frankie Malan sieppaamaksi 2. kaudella ja joutui tappamaan hänet. Macin vaimon adoptioon antama poika Reed luuli Stellaa äidikseen. 3. kaudella Stella joutuu kosketukseen HIV-positiivisen veren kanssa.Seuraava jakso

Suomessa Sub ke 03.06.2015 klo 22.00
9. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

Katso netistä

http://www.katsomo.fi/?treeId=33005070

Viralliset sivut

C.S.I. New York - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. New York - Kausi 9
CDON.com
CDON.com
37.95 €