Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > C.S.I. > Näyttelijät

C.S.I. - Näyttelijät

Archie Kao "Archie Johnson" IMDB

David Berman "David Phillips" IMDB

David Berman on näyttelijä ja tutkija, joka auttaa sarjaa mukailemaan oikeaa rikospaikka- ja kuolinsyytutkijoiden työtä. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Outside Sales ja vieraillut mm. tv-sarjoissa Kadotettu (Vanished), Drop Dead Diva, Heroes, Pimeyden sydän ja Täydelliset naiset.

Eric Szmanda "Greg Sanders" IMDB

Eric Kyle Szmanda syntyi 24. heinäkuuta 1975 Milwaukeessa, Wisconsinissa. Hänen juurensa ovat Puolassa. Eric näytteli vakituisesti lyhytikäisessä Verkkopeli (The Net) tv-sarjassa yhdessä Brooke Langtonin kanssa. Eric on näytellyt mm. elokuvissa Snow Wonder, Little Athens, Fuck the rules (Rules of Attraction) ja 100 kimmaa (100 Girls) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Friikkilinkit (FreakyLinks), Three Sisters ja The Division.

Gary Dourdan "Warrick Brown" IMDB

Gary Robert Dourdan syntyi 11. joulukuuta 1966 Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Hän on eronnut malli Roshumba Williamsista. Garylla on tytär Nyla ja poika Lyric. Hän työskenteli 80-90-luvuilla mallina New Yorkissa. Gary on näytellyt mm. elokuvissa Black August, Perfect Stranger - vaara verkossa, Impostor ja Dancing in September. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Teräsmieheni (Lois & Clark), Swift Justice, A Different World, Soul Food ja New York Undercover.

George Eads "Nick Stokes" IMDB

George Coleman Eads III syntyi 1. maalikuuta 1967 Fort Worthissa, Teksasissa. Hän on seurustellut sairaanhoitaja Monica Caseyn kanssa. George on näytellyt mm. elokuvissa Dust to Dust, Second String ja Monte Walsh sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Grapevine, Teho-osasto (ER) ja Savannah.

Jorja Fox "Sara Sidle" IMDB

Jorja-An Fox syntyi 7. heinäkuuta 1968 New Yorkissa. Jorja aloitti uransa mallina. Hän on myös muusikko ja lauluntekijä. Jorja on näytellyt mm. elokuvissa Memento, Tiara Tango, Hungry Bachelor´s Club, Forever Fabulous ja Down With the Joneses sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa West Wing, Teho-osasto (ER) ja Kova laki (Law & Order).

Laurence Fishburne "Raymond Langston" IMDB

Laurence J. Fishburne III syntyi 30. heinäkuuta 1961 Augustassa, Georgiassa. Hän on naimisissa Gina Torresin kanssa ja heillä on tytär Delilah (s. 2007). Laurence on ollut myös naimisissa Moss, jonka kanssa hänellä on poika Langston (s. 1987) ja tytär Montana (s. 1991). Hän on näytellyt mm. elokuvissa 21, Bobby, Vaarallinen tehtävä III, The Matrix -elokuvat, Ilmestyskirja Nyt (Apocalypse Now) ja Bad Company.

Liz Vassey "Wendy Simms" IMDB

Marc Vann "Conrad Ecklie" IMDB

Marg Helgenberger "Catherine Willows" IMDB

Mary Margaret Helgenberger syntyi 16. marraskuuta 1958 Fremontissa, Nebraskassa. Hän on naimisissa näyttelijä Alan Rosenberg ja heillä on poika Hugh Howard (s. 1990). Marg on näytellyt mm. elokuvissa Mr. Brooks, In Good Company, Erin Brockovich, Peto 2 (Species II), The Last Time I Committed Suicide - Elämän Harhapolut ja Tootsie ? lyömätön lyyli. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Teho-osasto (ER), Frasier, Matlock sekä Kolkyt ja risat (thirtysomething)

Paul Guilfoyle "Jim Brass" IMDB

Paul Guilfoyle syntyi 28. huhtikuuta 1949 Bostonissa, Massachusettsissa. Hän on naimisissa Lisa Giobbin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Hänet sekoitetaan usein 30-luvulla näytelleeseen kaimaansa, mutta he eivät ole mitään sukua. Paul on näytellyt mm. elokuvissa Air Force One, Kolme miestä ja baby (3 Men and a Baby), Beverly Hills kyttä 2 (Beverly Hills Cop II), Päävärit (Primary Colors) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ally McBeal, Hyvin salainen agentti (Now and Again), Kova laki (Law & Order) ja Secret Agent Man.

Robert David Hall "Al Robbins" IMDB

Robert David Hall syntyi 9. marraskuuta 1947 East Orangessa, New Jerseyssa. Hän on naimisissa Judy Stearnsin kanssa. Robertilla on poika Andrew (s. 1981) 2. vaimonsa Connie Colen kanssa. Hän on myös ollut naimisissa Susan Petronin kanssa. Vuonna 1978 Robert joutui auto-onnettomuuteen ja hänen molemmat jalkansa amputoitiin. Hänellä on tekojalat, mutta hän teki onnettomuuden jälkeen pääasiassa ääninäyttelijän ja radiojuontajan töitä. Robert on näytellyt mm. elokuvissa Legs, Potilas 14 (The Eavesdropper), Neuvottelija (The Negotiator) ja Starship Troopers - Universumin sotilaat. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Oikeus ja kohtuus (The Practice), Enkelin kosketus (Touched by an Angel), Viiden juttu (Party of Five), Beverly Hills, 90210 ja Elämä voittaa (Life Goes On).

Ted Danson "D.B. Russell" IMDB

Edward Bridge Danson III syntyi 29. joulukuuta 1947 San Diegossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Mary Steenburgen, jonka kanssa hänellä on adoptiolapset Lilly ja Charlie McDowell. Ted on eronnut Randall Goschista ja Casey Coatesista, jonka kanssa hänellä on tytär Katherine (s. 1979) ja adoptiotytär Alexis (s. 1985) Hänen tunnetuin roolinsa on Cheers-sarjan Sam Malone. Hän oli pääosassa myös sarjassa Tohtori Becker. Ted on näytellyt mm. elokuvissa Kaikki rakastavat valaita, Mad money - Hulluna rahaa, Amatöörit (The Moguls), Pelastakaa sotamies Ryan, Homegrown - hamppukunkut ja Kolme miestä ja baby (3 Men and a Baby) sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Damages.

Wallace Langham "David Hodges" IMDB

Wallace Langham syntyi 11. maaliskuuta 1965 Fort Worthissa, Teksasissa. Hän on naimisissa Karey Richardin kanssa. Wallacella on edellisestä avioliitostaan Laura Langhamin kanssa lapset Alex (s. 1989) ja Chloe (s. 1991). Wallace on käyttänyt myös taiteilijanimeä Wally Ward. Hän näytteli vakituisesti Veronican salaisuudet (Veronica's Closet) tv-sarjassa yhdessä Kirstie Alleyn kanssa. Wallace on näytellyt mm. elokuvissa Little Miss Sunshine, Isi hoitaa (Daddy Day Care), Lisa - unelmien nainen (Weird Science), Combat Academy - taakse poistu!, Thunder Run ja The Chocolate War. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Sinkkuelämää (Sex and the City), West Wing, Näkijä (Medium), Amorin apulainen (Miss Match), Star Trek: Voyager ja Las Vegas.

William Petersen "Gil Grissom" IMDB

William Louis Petersen syntyi 21. helmikuuta 1953 Evanstonissa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Gina Cironen kanssa. Hänellä on tytär Maite (s. 1975) ex-vaimonsa Joanne Bradyn kanssa ja lapsenlapsi Mazrik William (s. 2003). William on näytellyt mm. elokuvissa Kandidaatti (The Contender), Skulls, Gunshy, Fear ja Psykopaatin jäljillä (Manhunter) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Hämärän rajamailla (The Twilight Zone) ja C.S.I. Miami. Hän myös tuottaa C.S.I.:tä.Seuraava jakso

Suomessa Sub ti 21.04.2015 klo 00.00
13. kausi (u)

USA:ssa Tauolla

Viralliset sivut

C.S.I. - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. - Kausi 9
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. - Kausi 10
CDON.com
CDON.com
14.95 €
C.S.I. - Kausi 11
CDON.com
CDON.com
19.95 €
C.S.I. - Kausi 12
CDON.com
CDON.com
34.95 €
C.S.I. - Kausi 13
CDON.com
CDON.com
34.95 €