Henkilöt

Al Robbins
Archie Johnson
Catherine Willows
Conrad Ecklie
D.B. Russell
David Hodges
David Phillips
Gil Grissom
Greg Sanders
Jim Brass
Nick Stokes
Raymond Langston
Sara Sidle
Warrick Brown
Wendy Simms

Al Robbins

Al Robbins on Las Vegasin poliisin kuolinsyytutkija. Hän on Grissomin hyvä ystävä ja hänen älykkyystasollaan. Robbinsin suhtautuminen ruumiisiin saattaa joskus vaikuttaa epäkunnioittavalta. Robbins on naimisissa Julien kanssa ja hänellä on ainakin kaksi lasta. Robbinsilla on tekojalat ja hän joutuu tukeutumaan keppiin. Hän on harvoin kentällä.

Archie Johnson

Tulee sarjaan 2. kaudella. Archie Johnson on erikoistunut audio- ja videomateriaalien analysointiin. Hän tietää kaiken Star Trekista ja rakastaa surffielokuvia. Archie harrastaa myös nettiroolipelaamista. 8. kaudella hän alkaa opetella käsiala-analyysia.

Catherine Willows

Kaudet 1-12. Catherine Willows on Grissomin oikea käsi rikospaikkatutkinnassa. Hän toimi ennen tanssityttönä ja käytti huumeita. Catherine on teini-ikäisen Lindseyn yksinhuoltaja. Hän oppi vasta sarjan aikana tuntemaan isänsä, kasinomoguli Sam Braunin. Catherine on seurustellut sarjan useasti, mutta ei ole löytänyt pysyvää parisuhdetta. Hän on joutunut sarjan aikana koville ex-miehensä murhan ja oman sieppauksensa takia.

Conrad Ecklie

Conrad Ecklie työskenteli aluksi päivävuorossa Las Vegasin rikoslabrassa. Hänet ylennetään apulaispäälliköksi 5. kaudella. Hän pääsee apulaisseriffiksi kaudella 8 ja sheriffiksi kaudella 13. Conrad ei ole aluksi kovin pidetty yövuorolaisten keskuudessa. Hän haluaa noudattaa sääntöjä ja edistää omaa uraansa. Myöhemmin Conrad alkaa olla miellyttävämpi, varsinkin kun hänen tyttärensä Morgan tulee töihin CSI-tiimiin.

D.B. Russell

D.B. Russell tulee yövuoron johtajaksi 12. kaudella, kun Ray Langston lähtee pois tiimistä. Hän on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Russell epäilee aluksi Nickin työmoraalia. Hän ystävystyy Catherinen kanssa ja kannustaa häntä uuteen työhön.

David Hodges

David Hodges tuli mukaan sarjaan 3. kaudella. Hän on labrateknikko, jolla on paha tapa mielistellä pomojaan ja olla muutenkin kiusana. Hän ihailee Grissomia yli kaiken ja haluaisi hänen paikalleen. 7. kaudella Hodges saa isomman roolin selvittäessään muiden labrarottien kanssa pienoismallimurhaajan henkilöllisyyttä. Hodges on ilmaissut kiinnostuksensa Saraa kohtaan, mutta ei saa vastakaikua. Hodges antaa usein liikaa informaatiota ja pelkää bakteereja.

David Phillips

David "Super-Dave" Phillips on apulaiskuolinsyytutkija eli Al Robbinsin oikea käsi. Työnsä takia häntä ei hätkäytä juuri mikään. Davidia kiusataan usein sosiaalisten taitojen puutteesta. Hän menee naimisiin 7. kaudella ja ylennetään 9. kaudella, jolloin hän pääsee tekemään yksin ruumiinavauksen.

Gil Grissom

Kaudet 1-9. Gilbert "Gil" Grissom on Las Vegasin rikospaikkatutkijoiden yövuoron johtaja. Hän valitsi ammattinsa sen takia, että "Kuolleet eivät voi puhua puolestaan". Gil ei ole kovin sosiaalinen, mutta hän nauttii suurta luottamusta työtovereidensa keskuudessa. Hän on kiinnostunut ötököistä ja asuu koiransa kanssa. Gil ei koskaan ole laukaissut asetta työtehtävissä ja on muutenkin tyynen rauhallinen. Hän inhoaa erityisesti lapsiin kohdistuvia rikoksia. Erakkomainen Gil löysi viimein 6. kaudella vertaisensa Sarasta, jonka kanssa hän aloittaa suhteen.

Greg Sanders

Greg Sanders aloittaa uransa CSI:ssa labrateknikkona, mutta haluaa kovasti kentälle. Hän ei ollut koulussa kovin urheilullinen vaan keskittyi tieteellisiin aineisiin. Hänen on tiimin nuorin ja kuuntelee labrassa usein musiikkia. Hän pääsee alimmalle CSI-tasolle 5. kaudella ja avustaa aluksi kokeneempia. Gregillä on sukujuuria Norjassa.

Jim Brass

James "Jim" Brass työskenteli New Jerseyssä huume- ja prostituutiorikosten parissa. Hän oli naimisissa Nancyn kanssa, mutta erosi hänestä pettämisen takia. Brass toimi ennen rikospaikkatiimin johtajana, mutta luovutti paikkansa Grissomille. Hän toimii nyt murhaetsivänä, joka hoitaa yleensä pidättämiset ja kuulustelut. Brass on vieraantunut tytärpuolestaan Elliestä, joka on sekaantunut huumeisiin ja prostituutioon. Häntä ammutaan 6. kauden lopussa.

Nick Stokes

Nicholas "Nick" Stokes työskenteli ennen Las Vegasiin tuloaan Dallasin poliisissa. Hänet tunnetaan kovana naistenmiehenä komean ulkonäkönsä ansiosta. Nick on hyvin läheinen vanhempiensa kanssa. Hänellä on kuitenkin vaikeuksia selvittää lapsiin kohdistuvia rikoksia, sillä hän on itse hyväksikäytön uhri. 5. kauden viimeisessä jaksossa Nick joutui elävältä haudatuksi ja melkein menehtyi.

Raymond Langston

Kaudet 9-11. Tuli mukaan sarjaan Grissomin lähdön jälkeen. Raymond Langston tutustuu tiimiin murhajutun yhteydessä ja tulee mukaan 1. tason tutkijana. Hän työskenteli ennen lääkärinä ja opettajana yliopistolla. Langston on syntynyt Koreassa armeijaperheeseen. Hänestä tulee pian Al Robbinsin hyvä ystävä. 10. kaudella häntä alkaa piinata sarjamurhaaja Nate Haskell.

Sara Sidle

Sara Sidle liittyi CSI-tiimiin Holly Gribbsin kohtalon jälkeen. Saran lapsuus oli vaikea, kun hänen äitinsä tappoi hänen pahoinpitelevän isänsä. Hän joutui kasvattiperheeseen. Sara tuli jo lapsena toimeen paremmin aikuisten kuin omanikäistensä kanssa ja oli poikkeuksellisen älykäs. Hän ei ole kovin sosiaalinen ja tuntee yhteenkuuluvuutta Grissomiin. Sara antaa usein tunteidensa vaikuttaa juttujen selvittelyssä. Hän aloittaa suhteen Grissomin kanssa 6. kaudella ja salailee sitä muulta tiimiltä. Pari menee naimisiin ja myöhemmin eroaa, mutta tunteet eivät katoa.

Warrick Brown

Kaudet 1-8. Warrick Brown on tiimin ainut paljasjalkainen lasvegasilainen. Hän joutui isoäitinsä kovaan kasvatukseen. Warrickilla oli uhkapelaamisongelma, mikä oli vaarantaa hänen uransa CSI:ssa. Hän harrastaa DJ-hommia ja lauluntekoa. Warrickilla on paljon suhteita kaupungissa, mikä auttaa juttujen selvittelyssä. Hän on Nickin hyvä ystävä, vaikka he myös kilpailevat keskenään asemastaan. Warrick meni naimisiin lyhyen tuttavuuden jälkeen Tinan kanssa 6. kaudella.

Wendy Simms

Kaudet 6-10 ja jakso 11.2. Wendy Simms työskentelee labrateknikkona ja on erikoistunut DNA-analyysiin. Hän on välittävä ja kiltti ihminen ja tekee työnsä huolella. Wendyllä on tapana piikitellä Hodgesia, joka on häneen ihastunut.

Seuraava jakso

Suomessa MTV3 ma 05.11.2018 klo 21.00
15.1 The CSI Effect

Suomessa AVA ti 21.08.2018 klo 22.00
14. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit
12. kausi - suomenkieliset tekstit
13. kausi - suomenkieliset tekstit
14. kausi - suomenkieliset tekstit
15. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

C.S.I.

Kausi 1

CDON.com14.95 €

C.S.I.

Kausi 2

CDON.com14.95 €

C.S.I.

Kausi 3

CDON.com14.95 €

C.S.I.

Kausi 4

CDON.com9.95 €

C.S.I.

Kausi 5

CDON.com9.95 €

C.S.I.

Kausi 6

CDON.com9.95 €

C.S.I.

Kausi 7

CDON.com9.95 €

C.S.I.

Kausi 8

CDON.com9.95 €

C.S.I.

Kausi 9

CDON.com14.95 €

C.S.I.

Kausi 10

CDON.com19.95 €

C.S.I.

Kausi 11

CDON.com14.95 €

C.S.I.

Kausi 12

CDON.com29.95 €

C.S.I.

Kausi 13

CDON.com34.95 €

C.S.I.

Kausi 14

Discshop.fi49.95 €

C.S.I.

Kausi 15

CDON.com24.95 €

C.S.I.

Kausi 15 The Finale