Näyttelijät

A.J. Cook "JJ Jareau"
Jeanne Tripplehorn "Alex Blake"
Jennifer Love Hewitt "Kate Callahan"
Joe Mantegna "David Rossi"
Kirsten Vangsness "Penelope Garcia"
Lola Glaudini "Elle Greenaway"
Mandy Patinkin "Jason Gideon"
Matthew Gray Gubler "Spencer Reid"
Paget Brewster "Emily Prentiss"
Shemar Moore "Derek Morgan"
Thomas Gibson "Aaron Hotchner"

A.J. Cook "JJ Jareau" IMDb

Andrea Joy Cook syntyi 22. heinäkuuta 1978 Oshawassa, Kanadassa. Hän on naimisissa Nathan Andersonin kanssa. Ennen näyttelijänuraansa A.J. harrasti ja opetti tanssimista. Hän näytteli vakituisesti nuortensarjassa Higher Ground. A.J. on näytellyt mm. elokuvissa Virgin Suicides - kauniina kuolleet, Final Destination 2 - Viimeinen määränpää 2, Out cold - kylmää meininkiä, Viiltäjän kirje helvetistä (Ripper) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pelastaja (Tru Calling), Dead Like Me ja Psi Factor.

Jeanne Tripplehorn "Alex Blake" IMDb

Jeanne Marie Tripplehorn syntyi 10. kesäkuuta 1963 Tulsassa, Oklahomassa. Hän on naimisissa Leland Orserin kanssa ja heillä on poika August (s. 2002). Jeanne tunnetaan parhaiten Barb Henricksonin roolista tv-sarjassa Big Love. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Sairasta sakkia, Fragments, Amatöörit, Haaksirikkoutuneet, Sinisilmä-Mickey, Basic Instinct - vaiston varassa ja Firma sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kolme miestä ja tyttö ja Frasier.

Jennifer Love Hewitt "Kate Callahan" IMDb

Jennifer Love Hewitt syntyi 21. helmikuuta 1979 Wacossa, Teksasissa. Hän on naimisissa Brian Hallisayn kanssa ja heillä on lapset Autumn (s. 2013) ja Atticus (s. 2015). Jennifer muistetaan parhaiten Tiedän mitä teit viime kesänä -elokuvista. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Client List, Aavekuiskaaja, Viiden juttu ja Pala omenaa. Jennifer on näytellyt mm. elokuvissa Karvinen - elokuva, Toinen mahdollisuus (If Only), Smokkimies (The Tuxedo), Sydäntenmurskaajat, Audrey Hepburnin tarina ja Tiedän mitä teit viime kesänä.

Joe Mantegna "David Rossi" IMDb

Joseph Anthony Mantegna Jr. syntyi 13. marraskuuta 1947 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Arlene Vrhelin kanssa ja heillä on tyttäret Gina ja Mia. Joe ääninäyttelee Simpsoneissa mafiapomo Fat Tonya ja esitti yhtä pääosaa Joanin salaisuus (Joan of Arcadia) -sarjassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Cougar Club, Club Soda, Edmond, Rakkaani - palkkamurhaaja (My Little Assassin), Celebrity - kuuluisuus ja Kummisetä III (The Godfather: Part III).

Kirsten Vangsness "Penelope Garcia" IMDb

Kirsten Vangsness syntyi 7. heinäkuuta 1972. Hänellä oli useita työpaikkoja ennen näyttelijänuraansa mm. sijaisopettaja, henkilökohtainen avustaja ja kirjailija. Hänen kirjoituksiaan on julkaista Los Angeles Times Magazinessa. Kirsten on näytellyt elokuvissa A-List, In My Sleep ja Sometimes Santa's Gotta Get Whacked sekä vieraillut tv-sarjassa LAX.

Lola Glaudini "Elle Greenaway" IMDb

Lola Glaudini syntyi 24. marraskuuta 1971 New Yorkissa. Hän on naimisissa Stuart Englandin kanssa ja odottaa ensimmäistä lastaan. Lolan juuret ovat Italiassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Invincible, BlowGroove - viikonlopun valtiaat ja Without a Map sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sopranos, NYPD Blue, Kova laki: Rikollinen mieli, Teho-osasto (ER), Tartuntavaara (Medical Investigation), Yli synkän virran (Crossing Jordan), Las Vegas, Monk ja Peitetehtävissä (The Handler).

Mandy Patinkin "Jason Gideon" IMDb

Mandel Bruce Patinkin syntyi 30. marraskuuta 1952 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Kathryn Grodyn kanssa ja heillä on pojat Isaac ja Gideon. Hän näytteli vakituisesti Chicagon lääkärit (Chicago Hope) tv-sarjassa. Mandy on näytellyt mm. elokuvissa Nainen sillalla (Lulu on the Bridge), Homicide - Pelon kadut, Väritetty totuus (True Colors), Dick Tracy ja Prinsessan ryöstö (The Princess Bride). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki (Law & Order), Käytäväpeliä (Boston Public), Enkelin kosketus (Touched by an Angel) ja Rooman sheriffi (Picket Fences).

Matthew Gray Gubler "Spencer Reid" IMDb

Matthew Gray Gubler syntyi 9. maaliskuuta 1980 Las Vegasissa, Nevadassa. Hän on valmistunut New Yorkin yliopiston Tisch School of the Artsista elokuvaohjauksen linjalta. Matthew on työskennellyt mallina mm. Marc Jacobsille, Burberrylle ja Louis Vuittonille. Hän on näytellyt elokuvissa Steve Zissoun vedenalainen maailma (The Life Aquatic with Steve Zissou), Runaway vacation - perheloma(?) pyörillä, The Great Buck Howard sekä antanut äänensä Simonille Alvin ja pikkuoravat (Alvin and the Chipmunks) -animaatiossa.

Paget Brewster "Emily Prentiss" IMDb

Paget Brewster syntyi 10. maaliskuuta 1969 Concordissa, Massachusettsissa. Hän työskentelee myös valokuvaajana ja opiskeli vuoden Parsons School of Designsissa New Yorkissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Huff - terapian tarpeessa. Paget on näytellyt mm. elokuvissa A Perfect Day, Skippy, Todellista rakkautta (One True Love) ja Avaruuden vangit (Max Q) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Frendit (Friends), Kova laki: Erikoisyksikkö, Miehenpuolikkaat (Two and a Half Men) ja American Dad! (äänenä).

Shemar Moore "Derek Morgan" IMDb

Shemar Franklin Moore syntyi 20. huhtikuuta 1970 Oaklandissa, Kaliforniassa. Hän on valmistunut Santa Clara Universitysta. Shemar näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Batmanin tytär (Birds of Prey) ja Tunteita ja tuoksuja (The Young and the Restless). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Diary of a Mad Black Woman, Lemmen pelimiehet (The Brothers), Kuinka biljonääri naidaan (How to Marry a Billionaire: A Christmas Tale) ja Box Marley sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Chicagon lääkärit (Chicago Hope), The Jamie Foxx Show, Arli$$ ja Moesha.

Thomas Gibson "Aaron Hotchner" IMDb

Thomas Ellis Gibson syntyi 3. heinäkuuta 1962 Charlestonissa, Etelä-Carolinassa. Hän on naimisissa Christinen kanssa. Heillä on lapset J.P. (s. 1999), Travis Carter (s. 2002) ja Agatha Marie (s. 2004). Thomas opiskeli näyttelemistä stipendillä Julliardissa. Hän näytteli vakituisesti Chicagon lääkärit (Chicago Hope) ja Dharma & Greg tv-sarjoissa. Thomas on näytellyt mm. elokuvissa Stardom, Kiviset ja Soraset: Viva Rock Vegas, Eyes Wide Shut, Pahan lapsi (The Devil's Child), Perintö (The Inheritance) ja Kaukainen maa (Far and Away). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kertomuksia kaupungista, Uusia kertomuksia kaupungista (More Tales of the City) ja Caroline.

Seuraava jakso

Suomessa Liv su 30.09.2018 klo 21.00
13.8 Neontappaja

Suomessa Liv su 07.10.2018 klo 21.00
13.9 False Flag

USA:ssa CBS ke 03.10.2018
14.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit
12. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 6

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 7

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 8

CDON.com14.95 €

Criminal Minds

Kausi 9

CDON.com14.95 €

Criminal Minds

Kausi 10

CDON.com19.95 €

Criminal Minds

Kausi 11

CDON.com34.95 €

Criminal Minds

Kausi 12