Henkilöt

Aaron Hotchner
Alex Blake
David Rossi
Derek Morgan
Elle Greenaway
Emily Prentiss
Jason Gideon
JJ Jareau
Kate Callahan
Penelope Garcia
Spencer Reid

Aaron Hotchner

Kaudet 1-11 ja jaksot 12.01-12.02. Aaron "Hotch" Hotchner on naimisissa Hayleyn kanssa ja heillä on poika Jack. Hän työskenteli ennen FBI:ssa Seattlessa. Hotchnerin on vaikea sovittaa yhteen yhteen työtä ja perhe-elämää.

Alex Blake

Kaudet 8-9. Alex Blake on kielten asiantuntija ja professori Georgetownissa. Hän tulee mukaan yksikköön Emily Prentissin lähdettyä töihin Interpoliin. Alex on naimisissa paljon matkustelevan lääkärin kanssa. Alex aloitti työskentelyn FBI:ssa jo 24-vuotiaana ja oli mukana selvittämässä Unabomberin tapausta. Hotch ja Rossi tuntevat pitkän uran tehneen naisen ennestään. Alex ei tule toimeen Straussin kanssa.

David Rossi

Tulee sarjaan 3. kaudella. David Rossi oli varhaiseläkkeellä, kunnes sai kutsun tulla johtamaan yksikköä Gideonin lähdettyä. Hän luennoi ja oli kirjakiertueella, mutta päätti palata työn pariin selvittämään keskeneräisiä tapauksia.

Derek Morgan

Kaudet 1-11 sekä jaksot 12.22 ja 13.5. Derek Morgan on itsevarma jokapaikanhöylä. Hän työskenteli ennen pommiyksikössä. Derekillä on musta vyö judossa ja hän opettaa itsepuolustusta. Vaikea lapsuus Chicagossa ja isän kuolema sai Derekin käyttäytymään väkivaltaisesti, joten hänellä on nuorisorikosrekisteri.

Elle Greenaway

Kaudet 1-2. Elle Greenaway siirtyy Gideonin yksikköön Seattlesta sarjan alussa. Hän on erikoistunut seksuaalirikollisten käytöksen tulkintaan. Hän puhuu sujuvasti espanjaa. Ellen isä oli poliisi, joka menehtyi työtehtävässä. Jouduttuaan itse ammutuksi, Ellen käytös muuttuu väkivaltaiseksi. Hän haluaa kostaa rikollisille, jotka ovat vahingoittaneet naisia.

Emily Prentiss

Kaudet 2-7 ja 11-13. Emily Prentiss on suurlähettilään tytär ja liittyy yksikköön 2. kaudella Ellen lähdettyä. Hotchner ja Gideon yllättyvät kovasti Emilyn siirrosta, koska heistä kumpikaan ei allekirjoittanut sitä. Hän on valmistunut Yalesta ja työskennellyt 10 vuotta FBI:ssa. Hän puhuu sujuvasti arabiaa.

Jason Gideon

Kaudet 1-3. Jason Gideon on yksi maan huippuprofiloijista. Hän palaa yksikköön kauden alussa hermolomalta. Gideon arvioi väärin sarjapommittajaa, joka tappoi antauduttuaan kuusi agenttia ja panttivangin. Hän on loistava shakinpelaaja ja löytää usein ratkaisevan vihjeen profiiliin.

JJ Jareau

Jennifer "JJ" Jareau on tiimin yhteyshenkilö mediaan ja paikallisiin poliiseihin. Hän pitää tapausten tiedotustilaisuudet ja jakaa juttuja agenteille. Hän ei ole profiloija. Gideon yritti saada häntä yhteen "Spencen" kanssa 1. kaudella. JJ lähtee Pentagoniin eikä ole juuri mukana 6. kaudella, mutta palaa tiimiin 7. kaudella.

Kate Callahan

Kausi 10. Kate Callahan työskenteli aiemmin peitetehtävissä FBI:ssa. Hänen alaansa ovat seksirikokset. Kate on naimisissa Chrisin kanssa ja he odottavat lasta. Hän on älykäs, hurmaava ja ikäistään viisaampi. Katen on aluksi vaikea tottua uuteen rytmiin, missä rikolliset napataan nopeasti.

Penelope Garcia

Penelope Garcia on tiimin tietokonenero. Hän istuu useiden näyttöpäätteiden äärellä ja pystyy onkimaan internetistä tiedon kuin tiedon. Hän voi käyttää viruksia hyväkseen selvittääkseen epäiltyjen toimia. Penelope vastaa myös audio- ja videotiedostojen korjaamisesta. Hänellä on läheinen suhde Morganiin.

Spencer Reid

Spencer Reid on ollut lapsesta asti nero. Useita tohtorin väitöksiä suorittanutta parikymppistä katsotaan usein oudosti, eikä hän olekaan kovin kokenut sosiaalisissa tilanteissa. Spencer tietää uskomattoman määrän asioita ja korjaa usein kollegoitaan tai antaa tietosanakirjamaisia selityksiä. Hänen äitinsä on skitsofrenian takia mielisairaalassa.

Seuraava jakso

Suomessa Liv su 23.09.2018 klo 21.00
13.7 Tomumaja

Suomessa Liv su 30.09.2018 klo 21.00
13.8 Neontappaja

USA:ssa CBS ke 03.10.2018
14.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit
12. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 6

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 7

CDON.com9.95 €

Criminal Minds

Kausi 8

CDON.com14.95 €

Criminal Minds

Kausi 9

CDON.com14.95 €

Criminal Minds

Kausi 10

CDON.com19.95 €

Criminal Minds

Kausi 11

CDON.com34.95 €

Criminal Minds

Kausi 12