Näyttelijät

David Hull "Josh Wilson"
Donna Lynne Champlin "Paula Proctor"
Gabrielle Ruiz "Valencia Perez"
Pete Gardner "Darryl Whitefeather"
Rachel Bloom "Rebecca Bunch"
Santino Fontana "Greg Serrano"
Scott Michael Foster "Nathaniel Plimpton III"
Vella Lovell "Heather Davis"
Vincent Rodriguez III "Josh Chan"

David Hull "Josh Wilson" IMDb

David Hull syntyi vuonna 1985. Hän on näytteli pitkään Broadwayllä. David on näytellyt mm. elokuvissa The Dark Tapes, Sky ja Are You Joking? sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Viimeistä päivää, Smash ja Insecure.

Donna Lynne Champlin "Paula Proctor" IMDb

Donna Lynne Champlin syntyi 21. tammikuuta 1971 Rochesterissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Andrew Arrown kanssa ja heillä on poika Charlie. Donna on näytellyt mm. elokuvissa Birdman, Mother's Day, By Jeeves ja Pimeä puoli sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki, Submissions Only ja Younger.

Gabrielle Ruiz "Valencia Perez" IMDb

Gabrielle Ruiz syntyi 12. joulukuuta 1984 Edinburgissa, Teksasissa. Hän on naimisissa Philip Pisanchynin kanssa. Gabrielle on näytellyt paljon Broadwaylla. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Sex, Love & Salsa sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö ja Orange Is the New Black.

Pete Gardner "Darryl Whitefeather" IMDb

Pete Zahradnick (nyk. Gardner) syntyi Scarsdalessa, New Yorkissa. Hän on naimisissa ja parilla on kaksi lasta. Pete on näytellyt mm. elokuvissa The Remake, Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant, Oliver, Stoned., Project X ja Transformers. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa NCIS Rikostutkijat, Masters of Sex, Eagleheart, Vihjeet hukassa, Middle ja Amerikan ykkösperhe.

Rachel Bloom "Rebecca Bunch" IMDb

Rachel Leah Bloom syntyi 3. huhtikuuta 1987 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Dan Gregorin kanssa. Rachel tekee Youtube-videoita ja ääninäyttelee mm. Robot Chickenissa ja BoJack Horsemanissa.

Santino Fontana "Greg Serrano" IMDb

Santino Fontana syntyi 21. maaliskuuta 1982 Stocktonissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Jessica Hershbergin kanssa. Santino ääninäytteli prinssi Hansia elokuvassa Frozen. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Submissions Only ja Shades of Blue. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Sisters, Fade to White ja sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa BrainDead, Mozart in the Jungle, Good Wife ja Kallista kipua.

Scott Michael Foster "Nathaniel Plimpton III" IMDb

Scott Michael Foster syntyi 4. maaliskuuta 1985 Winfieldissa, Illinoisissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Kampus Greek, Blood & Oil, Chasing Life ja Zero Hour. on näytellyt mm. elokuvissa My Dead Boyfriend, The Pact II ja Teenage Dirtbag sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Olipa kerran, Californication, Ratkaisija ja Halt and Catch Fire.

Vella Lovell "Heather Davis" IMDb

Vella Lovell syntyi 13. syyskuuta 1985 New Mexicossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Big Sick ja Literally Right Before Aaron sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Younger, Girls, OM City ja CollegeHumor Originals.

Vincent Rodriguez III "Josh Chan" IMDb

Vincent Coquico Rodriguez syntyi 10. elokuuta 1982 San Franciscossa, Kaliforniassa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Donny!, Panttivangit ja The Onion News Network.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa The CW pe 12.10.2018
4.1

DVD:nä (R2)

Ei saatavilla

Viralliset sivut

USA

CDON.com14.95 €

Supernatural

Kausi 12

CDON.com34.95 €

Black Sails

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Gotham

Kausi 3

CDON.com9.95 €

The 100

Kausi 4