Henkilöt

Darryl Whitefeather
Greg Serrano
Heather Davis
Josh Chan
Josh Wilson
Nathaniel Plimpton III
Paula Proctor
Rebecca Bunch
Valencia Perez

Darryl Whitefeather

Darryl Whitefeather on Rebeccan pomo lakifirmassa. Sarjan alussa hän käy läpi ikävää avioeroa. Darrylilla on tytär. Eron jälkeen hän tajuaa olevansa biseksuaali ja alkaa tapailla valkoista Joshia. Darryl tyrkyttää ystävyyttään usein Paulalle ja Rebeccalle.

Greg Serrano

Greg Serrano on Joshin ystävä. Hän työskentelee baarimikkona. Greg ihastuu Rebeccaan, mutta karmeiden treffien jälkeen ei vastakaikua oikein tule. He päätyvät yhteen 1. kauden loppupuolella, mutta Greg sabotoi kaiken juomisellaan. Greg haaveilee liiketalouden opinnoista ja hoitaa sairasta isäänsä. Hän on usein sarkastinen ja vaikuttaa vihaiselta.

Heather Davis

Heather Davis on Rebeccan naapuri. Hän opiskelee collegessa, mutta ei tunnu juuri välittävän koulumenestyksestä. Rebeccassa hän näkee aluksi vain hyvän aiheen psykologian kurssille. Myöhemmin 1. kaudella hän alkaa seurustella Gregin kanssa ja menee töihin samaan baariin. Heather on 2. kaudella osa Rebeccan ja Valencian tyttöporukkaa. Hän puhuu usein suoraan ja monotonisella äänellä.

Josh Chan

Josh Chan tapasi Rebeccan kesäleirillä, kun he olivat teini-ikäisiä. Rebeccan ihastuksen kohde ja syy siihen, miksi hän muutti Kaliforniaan. Josh seurustelee Valencian kanssa. Hänelle aikuistuminen on vaikeaa. Joshin kavereita ovat valkoinen Josh, Hector, Greg ja Isä Brah.

Josh Wilson

Josh Wilson (Valkoinen Josh) kuuluu Joshin kaveriporukkaan ja on saanut liikanimen saman nimen vuoksi. Josh on innostunut kuntoilusta ja työskentelee personal trainerina. Hän on aina valmis auttamaan ystäviään ja sanoo asiat melko suoraan. Josh on avoimesti homo ja kiinnostuu Darrylista 1. kaudella.

Nathaniel Plimpton III

Tulee sarjaan 2. kaudella. Nathaniel Plimpton III ostaa enemmistöosuuden Darrylin lakifirmasta ja ottaa pomon roolin harteilleen. Nathanielilla on vaikea suhde isäänsä. Hän kiinnostuu Rebeccasta ja he suutelevat, vaikka Rebecca on kihloissa Joshin kanssa. Nathaniel rakastaa kuntoilua ja välttelee roskaruokaa.

Paula Proctor

Paula Proctor on Rebeccan työkaveri ja heistä tulee nopeasti parhaat ystävät. Paula on naimisissa ja hänellä on lapsia. Paula on taitava tietokoneen kanssa ja pystyy mm. jäljittämään ihmisiä. Hän kannustaa Rebeccaa pysymään Joshissa kiinni.

Rebecca Bunch

Rebecca Bunch on menestyvä asianajaja New Yorkissa. Hän törmää teiniaikaiseen ihastukseensa Joshiin ja muuttaa hänen perässään West Covinaan, Kaliforniaan. Rebecca aloittaa uuden työn Darrylin alaisuudessa ja ystävystyy nopeasti Paulan kanssa. Hän on pahasti ihastunut Joshiin ja yrittää löytää yhteyden, vaikka mies seurusteleekin. Rebeccalla on myös säpinää Gregin kanssa.

Valencia Perez

Valencia Maria Perez on ollut Joshin tyttöystävä jo lukioajoista asti. Hän työskentelee joogaohjaajana ja pitää hyvää huolta ulkonäöstään. Valencia huomaa nopeasti, että Rebecca jahtaa Joshia, joten hän yrittää mustamaalata Rebecca aina kun mahdollista. Valencia haluaisi edetä suhteessa nopeammin kuin Josh, kuten muuttaa yhteen ja mennä kihloihin. 2. kaudella Valencia ja Rebecca ystävystyvät yhteisen asian äärellä.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa The CW pe 12.10.2018
4.1

DVD:nä (R2)

Ei saatavilla

Viralliset sivut

USA

CDON.com14.95 €

Supernatural

Kausi 12

CDON.com34.95 €

Black Sails

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Gotham

Kausi 3

CDON.com9.95 €

The 100

Kausi 4