Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Castle > Näyttelijät

Castle - Näyttelijät

Jon Huertas "Javier Esposito" IMDB

Jon William Scott Hofstedt syntyi 23. lokakuuta 1976. Hän näytteli vakituisesti minisarjassa Generation Kill. Jon on näytellyt mm. elokuvissa The Objective, The Insatiable, Rajatila ja Bug sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa NCIS rikostutkijat, Todistettavasti syyllinen, C.S.I., Ilman johtolankaa, Sarah Connorin aikakirjat ja Pako.

Molly C. Quinn "Alexis Castle" IMDB

Molly Caitlyn Quinn syntyi 8. lokakuuta 1993 Texarkanassa, Teksasissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Avalon High, My One and Only ja Walk Hard: The Dewey Cox Story sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Ben 10: Ultimate Alien.

Nathan Fillion "Richard Castle" IMDB

Nathan C. Fillion syntyi 27. maaliskuuta 1971 Edmontonissa, Kanadassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Pelastakaa sotamies Ryan, Vihdoinkin pihalla, Serenity ja Slither. Nathan on näyttelyt vakituisesti mm. tv-sarjoissa Firefly, Amorin Apulainen (Miss Match) ja Kaksi kaveria, tyttö ja pizzapaikka sekä vieraillut mm. sarjoissa Täydelliset naiset, Buffy, vampyyrintappaja ja Lost.

Penny Johnson "Victoria Gates" IMDB

Penny Johnson syntyi 14. maaliskuuta 1961 Baltimoressa, Marylandissa. Hän on naimisissa Gralin Jeraldin kanssa. Heillä on tytär Danyel (s. 1982/1983). Penny on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa 24 ja October Road. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Matkalla tuhoon 9/11, Rent, Tahallisesti ja tarkoituksella, Rajaton valta ja What's Love Got to Do with It sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 4400, NCIS rikostutkijat, Teho-osasto, Bones, Eve ja Enkelin kosketus.

Ruben Santiago-Hudson "Roy Montgomery" IMDB

Ruben Santiago Jr. syntyi 24. marraskuuta 1956 Lackawannassa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Jeannie Santiagon kanssa ja heillä on kaksi lasta. Rubenin juuret ovat Puerto Ricossa ja Afrikassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa

Seamus Dever "Kevin Ryan" IMDB

Séamus Patrick Dever syntyi 27. heinäkuuta 1976 Flintissa, Michiganissa. Hän on naimisissa Juliana Deverin kanssa. Seamus näytteli vakituisesti General Hospital tv-sarjassa. Seamus on näytellyt mm. elokuvissa Ready or Not ja Hollywoodland sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa NCIS rikostutkijat, Siskoni on noita, Drop Dead Diva, C.S.I., C.S.I. New York, Todistettavasti syyllinen, Ilman johtolankaa, Kasarmin naiset ja Aavekuiskaaja.

Stana Katic "Kate Beckett" IMDB

Stana Katic syntyi 26. huhtikuuta 1978 Hamiltonissa, Kanadassa. Hänen juurensa ovat Serbiassa ja Kroatiassa. Stana on näytellyt mm. elokuvissa 007 Quantum of Solace, Stiletto, The Spirit ja Rakkauden kahvila. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kasvottomat sotilaat, C.S.I. Miami, Heroes, Perhesiteet, Ratkaisija, 24 ja Alias.

Susan Sullivan "Martha Rodgers" IMDB

Susan Michaela Sullivan syntyi 18. marraskuuta 1942 New Yorkissa. Hän elää avoliitossa kirjailija Connell Cowanin kanssa. Susan aloitti uransa teatterissa ja siirtyi tämän jälkeen televisioon. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Dharma & Greg ja Viinitila Falcon Crest. Susan on näytellyt mm. elokuvissa Puzzled, Kuka sanoo tahdon (My Best Friend's Wedding) ja The Amazing Westermans. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Yhdeksän yhteyttä, Perhesiteet, Miehen puolikkaat, Oikeuden puolustajat ja Amyn lailla.

Tamala Jones "Lanie Parish" IMDB

Tamala R. Jones syntyi 12. marraskuuta 1974 Pasadenassa, Kaliforniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa 35 and Ticking, Busted, The Hustle, American Dream ja Isi hoitaa 2. Tamala on vieraillut mm. tv-sarjoissa Everybody Hates Chris, Studio 60, Kovan onnen kundi, C.S.I. Miami ja Aavekuiskaaja.Seuraava jakso

Suomessa Nelonen to 23.04.2015 klo 23.00
4.21 Pääkallonmetsästäjät

Suomessa Nelonen la 25.04.2015 klo 02.30
4. kausi (u)

USA:ssa ABC ma 20.04.2015
7.20 Sleeper

Viralliset sivut

Castle - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Castle - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Castle - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Castle - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Castle - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
24.95 €
Castle - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
39.95 €