Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Castle > Henkilöt

Castle - Henkilöt

Alexis Castle

Alexis Castle on Richardin teini-ikäinen tytär. Hänen äidillään Meredithillä ei ole huoltajuutta. Häntä pidetään usein vastuuntuntoisempana kuin isäänsä. Alexis on älykäs ja viihtyy hyvin koulussa. Hän osaa myös antaa hyviä neuvoja isälleen rikosten ratkaisemiseen. Alexis soittaa viulua, miekkailee ja pelaa pokeria.

Javier Esposito

Javier Esposito työskentelee etsivänä Kevin Ryanin parina. Javierilla on tapana kertoa ivallisia vitsejä ja nauttii erityisesti, miten Castle piinaa Beckettiä. Javier tulee hyvin toimeen Kevinin kanssa, vaikka he joskus kinastelevat pikkuasioista. Hän on kiinnostunut Laniesta.

Kate Beckett

Kate Beckett on NYPD:n etsivä. Hän tapaa Richardin tutkiessaan juttua, jossa on tapahtunut murhia kirjailijan kirjojen tyyliin. Kate haluaisi pitää Castlen erossa toiminnasta, mutta huomaa hänestä pian olevan apua. Castle alkaa kirjoittaa Nikki Heat -kirjasarjaa, joka perustuu Kateen.

Kevin Ryan

Kevin Ryan työskentelee etsivänä Javier Espositon parina. Hän kiusaa usein Katea, mutta myös suojelee häntä. Kevinillä on tyttöystävä Jenny.

Lanie Parish

Lanie Parish on kuolinsyytutkija ja Katen hyvä ystävä. Hän yrittää kannustaa Beckettia lähentymään Castlen kanssa. Laniella on vipinää Javierin kanssa.

Martha Rodgers

Martha Rodgers on Castlen äiti, joka asuu samassa asunnossa poikansa ja lapsenlapsensa Alexisin kanssa. Martha on ammatiltaan näyttelijä ja hänellä on vilkas sosiaalinen elämä. Marthalla on tapan muistuttaa poikaansa tämän virheistä, mutta myös arvostaa hänen saavutuksiaan.

Richard Castle

Richard Edgar Castle (oikealta nimeltään Richard Alexander Rodgers) on menestynyt rikoskirjailija. Sarjan alussa hänellä on vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen, mutta työskentely Katen kanssa saa kynän jälleen laulamaan. Richard on eronnut kahdesti ja hänellä on ensimmäisestä liitostaan tytär Alexis.

Roy Montgomery

Kapteeni Roy Montgomery on Katen pomo murhayksikössä. Hän tuntee syyllisyyttä menneisyydessä tapahtuneesta ampumaonnettomuudesta, mihin myös Johanna Beckettin murha liittyy. Roylla on vaimo ja kaksi tytärtä. Hän arvostaa Beckettin ja Castlen hyvin toimivaa yhteistyötä.

Victoria Gates

Kausi 4. Victoria Gates ottaa Roy Montgomeryn paikan yksikön johdossa. Hän työskenteli aiemmin sisäisessä tutkinnassa. Häntä kutsutaan joskus nimellä "Iron Gates". Victoria on kiinnostunut urakehityksestä eikä suhtaudu suopeasti Castlen ja Beckettin suhteeseen.Seuraava jakso

Suomessa Nelonen to 23.04.2015 klo 23.00
4.21 Pääkallonmetsästäjät

Suomessa Nelonen la 25.04.2015 klo 02.30
4. kausi (u)

USA:ssa ABC ma 20.04.2015
7.20 Sleeper

Viralliset sivut

Castle - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Castle - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Castle - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Castle - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Castle - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
24.95 €
Castle - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
39.95 €