Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Carrien päiväkirjat > Näyttelijät

Carrien päiväkirjat - Näyttelijät

AnnaSophia Robb "Carrie Bradshaw" IMDB

AnnaSophia Robb syntyi 8. joulukuuta 1993 Denverissä, Coloradossa. AnnaSophia on taitava tanssija ja taitaa myös telinevoimistelun. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Jali ja suklaatehdas, Soul Surfer, Kilpajuoksu taikavuorelle, Spy School, Jumper, Kuoleman sadonkorjuu ja Silta salaiseen maahan.

Austin Butler "Sebastian Kydd" IMDB

Austin Robert Butler syntyi 17. elokuuta 1991 Anaheimissa, Kaliforniassa. Austin seurustelee näyttelijä Vanessa Hudgensin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa My Uncle Rafael ja Ullakkojengi sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Switched at Birth, C.S.I. Miami, C.S.I. New York, Vielä yhdet Chelsea? ja Outo, uusi elämä.

Brendan Dooling "Walt Reynolds" IMDB

Brendan Dooling syntyi 27. tammikuuta 1990. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Breathe In sekä vieraillut tv-sarjassa Unforgettable.

Chloe Bridges "Donna LaDonna" IMDB

Chloe Bridges (entiseltä nimeltään Suazo) syntyi 27. joulukuuta 1991 Thibodauxissa, Louisianassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Family Weekend, Camp Rock 2: The Final Jam, Forget Me Not ja The Longshots. Chloe näytteli vakituisesti tv-sarjassa Freddie ja on vieraillut mm. tv-sarjoissa Lähiöelämää (Suburgatory), 90210 ja Kolme miestä ja tyttö.

Ellen Wong "Jill 'Mouse' Chen" IMDB

Ellen Wong syntyi vuonna 1985 Scarboroughissa, Kanadassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Silent Night ja Scott Pilgrim vastaan maailma. Ellen näytteli vakituisesti tv-sarjassa Combat Hospital ja on vieraillut mm. tv-sarjoissa Luonnoton historia ja Runaway.

Freema Agyeman "Larissa Loughlin" IMDB

Freema Agyeman syntyi 20. maaliskuuta 1979 Lontoossa, Englannissa. Hänen juurensa ovat Iranissa ja Ghanassa. Freema on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Kova laki: Lontoo, Doctor Who ja Old Jack's Boat. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Rulers and Dealers sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Torchwood, Hiljainen todistaja, Kymppikerho ja Sairaalaelämää.

Katie Findlay "Maggie Landers" IMDB

Katie Findlay syntyi 28. elokuuta 1990 Windsorissa, Kanadassa. Hänen juurensa ovat Portugalissa, Kiinassa ja Iso-Britanniassa. Katie on näytellyt mm. elokuvissa Crash Site ja The Philosophers sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Fringe, Vihjeet hukassa ja Jälkiä jättämättä (The Killing).

Matt Letscher "Tom Bradshaw" IMDB

Matt Letscher syntyi 26. kesäkuuta 1970, Grosse Pointessa, Michiganissa. Hän on naimisissa Jenniferin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Eli Stone, Good Morning, Miami ja Almost Perfect. Matt on näytellyt mm. elokuvissa Teacher of the Year, Nothing Is Private, Identity, Jumalan miekka ja Zorron naamio. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Good Wife, Joey, Criminal Minds, Perhesiteet, Scandal, C.S.I. Miami, Näkijä, Entourage ja Edessä uusi elämä.

Stefania Owen "Dorrit Bradshaw" IMDB

Stefania Lavie Owen syntyi 15. joulukuuta 1997 Miamissa, Floridassa. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Oma taivas (The Lovely Bones) ja tv-sarjassa Running Wilde.