Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Carrien päiväkirjat > Henkilöt

Carrien päiväkirjat - Henkilöt

Carrie Bradshaw

Carrie Bradshaw on sarjan alussa 16-vuotias lukiolainen. Hän asuu isänsä Tomin ja pikkusiskonsa Dorritin kanssa Castleburyssa, Connecticutissa. Carrien äiti menehtyi syöpään. Carrien parhaat ystävät ovat Mouse, Maggie ja Walt. Carrie haaveilee toimittajan urasta. Hän on hyväsydäminen ja hieman naiivi. Kun isä tarjoaa hänelle mahdollisuutta käydä kerran viikossa työharjoittelussa New Yorkissa, Carrie on innoissaan. Hän tapaa siellä Larissan ja pääsee tutustumaan aivan uudenlaiseen maailmaan. Carrie on ihastunut Sebastianiin.

Donna LaDonna

Donna LaDonna on Carrien pahin vihollinen koulussa. Hän uskoo olevansa koulun upein tyttö ja kulkee aina kahden käskyläisensä seurassa. Donna ihastuu Sebastianiin ja pettyy, kun poika tuntuukin haluavan Carrien seuraan. Hän kiinnostuu myös Waltista.

Dorrit Bradshaw

Dorrit Bradshaw on Carrien 14-vuotias pikkusisko. Hän pukeutuu goottityylisesti, harrastaa näpistelyä ja kotoa karkaamista. Carrie yrittää pitää siskoaan silmällä huonolla menestyksellä. Dorrit on kateellinen Carrielle, koska tämä vietti enemmän aikaa heidän äitinsä kanssa.

Jill 'Mouse' Chen

Jill 'Mouse' Chen on Carrien paras ystävä. Hän on nörtti ja panostaa paljon kouluun. Mousella on tiukat vanhemmat, joten hän joutuu salaamaan heiltä asioita. Mousella on ollut suhde collegeopiskelija Sethiin. Hän on kilpailuhenkinen ja haluaa päästä yliopistoon.

Larissa Loughlin

Larissa Loughlin on New Yorkissa asuva toimittaja, joka työskentelee Interview-lehdessä. Hän huomaa Carrien upean laukun ja haluaa sen muotikuvauksiin. Tästä alkaa heidän ystävyytensä. Larissa ei aluksi tiedä, minkä ikäinen Carrie on. Hän johdattaa tytöt upeisiin bileisiin ja tarjoaa huumeita. Larissa on

Maggie Landers

Maggie Landers on Carrien ystävä. Hän seurustelee Waltin kanssa, mutta suhdetta koettelee Waltin hämmennys seksuaalisuutensa suhteen. Maggie pettää Waltia nuoren poliisin kanssa. Hän viljelee sarkasmia eikä menesty koulussa, koska on enemmän kiinnostunut pojista. Maggien perhe ei huomioi häntä tarpeeksi, mikä saa aikaan kapinaa.

Sebastian Kydd

Sebastian Kydd on koulun uusi oppilas, johon Carrie ehtii ihastua jo kesäloman aikana uimahallissa. Sebastian on hyvännäköinen ja herättää myös Donnan kiinnostuksen. Carrie saa tietää, että Sebastian sai potkut edellisestä koulustaan salasuhteen vuoksi. Sebastian tulee vaikeista kotioloista ja hänen on vaikea luottaa ihmisiin.

Tom Bradshaw

Tom Bradshaw on Carrien ja Dorritin isä. Sarjan alussa hän on juuri menettänyt vaimonsa, tyttöjen äidin ja yrittää päästä elämään kiinni. Tom on ammatiltaan asianajaja. Hän ei tunne hyvin teinityttöjen elämää ja on usein ylisuojeleva heitä kohtaan. Hänen pitäisi päästä ystävien mukaan elämässä eteenpäin, mutta naisten deittailu ei ole hänen vahvuuksiaan.

Walt Reynolds

Walt Reynolds on Carrien ystävä. Hän on seurustellut Maggien kanssa. Walt ei ole varma seksuaalisesta suuntautumisestaan. Hän on kiinnostunut Carrien uudesta maailmasta New Yorkissa ja lähtee välillä hänen esiliinakseen.