Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Californication > Näyttelijät

Californication - Näyttelijät

David Duchovny "Hank Moody" IMDB

David William Duchovny syntyi 7. elokuuta 1960 New York Cityssä, New Yorkissa. Hän on naimisissa näyttelijä Téa Leonin kanssa ja heillä on lapset Madelaine (s. 1999) ja Kyd (s. 2002). David tunnetaan parhaiteen roolistaan Fox Mulderina tv-sarjassa Salaiset kansiot (X-Files). Hän on näytellyt mm. elokuvissa X-Files: Usko koetuksella, Kaikki mitä kadotimme (Things We Lost in the Fire), House of D, Full Frontal, Zoolander ja Evoluutio sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sinkkuelämää, Lone Gunmen, Frasier ja Twin Peaks.

Evan Handler "Charlie Runkle" IMDB

Evan Handler syntyi 10. tammikuuta 1961 New York Cityssä, New Yorkissa. Hän on naimisissa Elisa Attin kanssa. Parikymppisenä Evanilla diagnosoitiin leukemia, josta hän selvisi. Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa, "Time on Fire: My Comedy of Terrors" ja "It's Only Temporary: The Good News and the Bad News of Being Alive". Evan on näytellyt mm. elokuvissa Sex and the city - Sinkkuelämää, Ransom - lunnaat, Syntyneet tappajiksi (Natural Born Killers), Sweet Lorraine ja Henkeen ja vereen (Taps). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Sinkkuelämää, Shark, C.S.I. Miami, Studio 60, Lost, 24, Ilman johtolankaa ja Mullan alla (Six Feet Under).

Madeleine Martin "Becca Moody" IMDB

Madeleine Elizabeth Martin syntyi 15. huhtikuuta 1993 Manhattanilla, New Yorkissa. Näyttelemisen lisäksi hän opiskelee tanssia School of American Ballet -koulussa. Madeleine on antanut äänensä monille rooleille Ice Age 2 -animaatiossa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki, Kova laki: Erikoisyksikkö (Law & Order: Special Victims Unit), Hope & Faith ja JoJo's Circus.

Madeline Zima "Mia Lewis" IMDB

Madeline Rose Zima syntyi 16. syyskuuta 1985 New Havenissa, Connecticutissa. Hän aloitti uransa mallintöillä ja mainoksissa. Madeline aloitti näyttelemisen jo 6-vuotiaana elokuvassa Käsi, joka kehtoa keinuttaa (The Hand That Rocks the Cradle). Parhaiten hänet muistetaan komediasarja Nannysta, jossa hän esitti Grace Sheffieldia. Madeline on näytellyt mm. elokuvissa Streak, Legacy, Tuhkimotarina (A Cinderella Story), Kunnes kuolema heidät erottaa (Lethal Vows) ja The Last Supper sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Greyn anatomia, Aavekuiskaaja (Ghost Whisperer), Sairaalasuhteita (3 lbs) ja Gilmoren tytöt.

Natascha McElhone "Karen van der Beek" IMDB

Natascha McElhone syntyi 14. joulukuuta 1971 Lontoossa, Isossa-Britanniassa. Hän oli naimisissa Martin Kellyn kanssa miehen kuolemaan asti (toukokuu 2008). Heillä on lapset Theo (s. 2000), Otis (s. 2003) ja ? (s. 2008). Natascha on näytellyt mm. elokuvissa The Truman Show, Epäonnen konnat (Big Nothing), Ladies in Lavender, City of Ghosts ja Vuodet Picasson kanssa (Surviving Picasso) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Revelations, Kylmä Lasarus ja Todella upeeta (Absolutely Fabulous).

Pamela Adlon "Marcy Runkle" IMDB

Pamela F. Segall syntyi 9. heinäkuuta 1966 New York Cityssä, New Yorkissa. Hän on naimisissa Felix O. Adlonin kanssa ja heillä on kolme lasta. Hän on toiminut ääninäyttelijänä mm. elokuvissa Karhuveljeni Koda ja The Animatrix. Pamela vieraillut mm. tv-sarjoissa Boston Legal, Mullan alla (Six Feet Under), Phantom 2040, 21 Jump Street ja Star Trek - uusi sukupolvi.

Californication - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Californication - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Californication - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Californication - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Californication - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
17.95 €
Californication - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
39.95 €
Californication - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
34.95 €