Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Californication > Henkilöt

Californication - Henkilöt

Becca Moody

Becca Moody on Hankin ja Karenin varhaisteini-ikäinen tytär. Hän harrastaa kitaransoittoa ja pitää Johnny Deppistä. Becca haluaisi vanhempiensa palaavan yhteen, vaikka tuleekin toimeen Billin kanssa. Hän yrittää selvitä naiseksi kasvamisen ongelmista.

Charlie Runkle

Charlie Runkle on Hankin agentti ja hyvä ystävä. Hän on naimisissa Marcyn kanssa. Charliella on suhde 22-vuotiaan sihteerinsä Danin kanssa, mutta hän yrittää silti pelastaa avioliittonsa.

Hank Moody

Hank Moody on kirjailija, joka muuttaa menestyskirjan julkaisun jälkeen Kaliforniaan. Hän ei kuitenkaan pysty kirjoittamaan ja etsii jatkuvasti muusaa upeista naisista. Hankilla on tytär Becca Karenin kanssa. Hank haluaa avoimesti Karenin takaisin.

Karen van der Beek

Karen van der Beek on Hankin entinen naisystävä ja Beccan äiti. Hän asuu ja on kihloissa Bill Lewisin kanssa. Hänellä on hyvä suhde Hankiin, jonka hän haluaa olevan mukana Beccan elämässä.

Marcy Runkle

Marcy Runkle on Charlien vaimo ja Karenin hyvä ystävä. Hän huomaa miehensä ajatusten harhailevan muiden naisten suuntaan ja yrittää piristää seksielämäänsä. Marcy on hyvin suorapuheinen.

Mia Lewis

Mia Lewis on Karenin kihlatun Billin 16-vuotias tytär. Hank vahingossa makaa Mian kanssa ennen kuin tietää tämän todellisen henkilöllisyyden ja iän. Mia asuu isänsä, Karenin ja siskopuoli Beccan kanssa. Hän vaikuttaa täydelliseltä nuorelta, joka pärjää koulussa ja elämässä.

Californication - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Californication - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Californication - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Californication - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Californication - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
17.95 €
Californication - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
39.95 €
Californication - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
34.95 €