Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Burn Notice > Näyttelijät

Burn Notice - Näyttelijät

Bruce Campbell "Sam Axe" IMDB

Bruce Lorne Campbell syntyi 22. kesäkuuta 1958 Birmingham, Michiganissa. Hän on naimisissa Ida Gearonin kanssa. Hän on ollut naimisissa Christine Deveaun kanssa ja heillä on kaksi lasta. Bruce on näytelly mm. elokuvissa Spiderman-trilogia, My Name Is Bruce, Ladykillers ja Jäänmurtaja sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Siskoni on noita, Xena, Hercules ja Ellen.

Coby Bell "Jesse Porter" IMDB

Coby Scott Bell syntyi 11. toukokuuta 1975 Orange Countyssa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Aviss Pinkney-Bellin kanssa ja heillä on kahdet kaksoset Serrae ja Jaena (s. 2003) sekä Quinn ja Eli (s. 2008). Coby näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Hädän hetkellä, Kohtaloni Los Angeles ja The Game. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Ball Don't Lie, Showdown at Area 51 ja Drifting Elegant sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Buffy, vampyyrintappaja, Teho-osasto ja C.S.I. Miami.

Gabrielle Anwar "Fiona Glenanne" IMDB

Gabrielle Anwar syntyi 4. helmikuuta 1970 Lalehamissa, Englannissa. Hän oli naimisissa John Verean kanssa ja heillä on kaksi lasta Basil ja Paisley. Gabriellella on myös tytär Willow Craig Shefferin kanssa. Gabrielle on näytellyt mm. elokuvissa Naisen tuoksu, The Family Tree, The Librarian: Return to King Solomon's Mines ja Kolme muskettisoturia sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Tudors, Mies vailla nimeä, Oikeus ja kohtuus ja Beverly Hills.

Jeffrey Donovan "Michael Westen" IMDB

Jeffrey T. Donovan syntyi 11. toukokuuta 1968 Amesburyssa, Massachusettsissa. Hän puhuu venäjää ja osaa taistelulajeja. Jeffrey on näytellyt mm. elokuvissa Changeling - Vaihdokas, Hitch - lemmentohtori, Believe in Me ja Blair Witch 2: Book of Shadows sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Yli synkän virran, Kova laki, Monk, C.S.I. Miami ja Kameleontti.

Sharon Gless "Madeline Westen" IMDB

Sharon Marguerite Gless syntyi 31. toukokuuta 1943 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Barney Rosenzweigin kanssa. Sharon tunnetaan parhaiten roolistaan Cagney & Lacey tv-sarjassa ja on näytellyt vakituisesti myös sarjoissa Älä kerro äidille 2, Switch, Marcus Welby, M.D. ja House Calls. Sharon on näytellyt mm. elokuvissa Veriside, Päiväsi ovat luetut, Once Fallen ja Hannah Free. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Muodon vuoksi, Amyn lailla, Enkelin kosketus ja Luvattu maa.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Burn Notice - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
6.95 €
Burn Notice - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Burn Notice - Kausi 3
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Burn Notice - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Burn Notice - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
38.95 €
Burn Notice - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
36.95 €
Burn Notice - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
33.95 €