Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Burn Notice > Henkilöt

Burn Notice - Henkilöt

Fiona Glenanne

Fiona Glenanne on entinen Irlannin armeijan agentti ja Michaelin ex-tyttöystävä. Fiona on räjähteiden asiantuntija ja auttaa Michaelia selvittämään, kuka käräytti hänet. Fionan ja Michaelin tunteet eivät ole täysin sammuneet.

Jesse Porter

Tulee sarjaan 4. kaudella. Jesse Porter työskenteli ennen puolustusvoimien vastavakoilun agenttina. Hän päätyy Michaelin tiimiin jouduttuaan käräytetyksi. Madeline ottaa Jessen vuokralaisekseen. Jesse haluaa tietää, kuka hänet käräytti, joten Michael joutuu peittelemään omia jälkiän.

Madeline Westen

Madeline Westen on Michaelin äiti ja onnellinen poikansa palattua Miamiin. Hän ei tiedä koko totuutta Michaelin urasta vakoojana, mutta joutuu avuksi jutuissa silloin tällöin. Madelinen aviomies ja Michaelin isä Frank on kuollut.

Michael Westen

Michael Westen on freelancer-vakooja, joka sarjan alussa joutui käräytetyksi eli häntä pidetään vaarallisena tai epäluotettavana. Hän joutuu jäämään kotikaupunkiinsa Miamiin. Michael on älykäs ja kekseliäs sekä taistelulajien asiantuntija. Hän on hyvä toimimaan peitetehtävissä osaten montaa murretta ja aksenttia. Michaelilla on pikkuveli Nate ja äiti Madeline.

Sam Axe

Sam Axe on entinen merivoimien agentti ja Michaelin paras ystävä. Samilla on tapana viettää aikaa rikkaiden naisten kanssa saadakseen yösijan. Michael saa Samin kautta syötettyä FBI:lla väärää tietoa. Aikoja sitten Sam pilasi erään Fionan asediilin, joten he eivät tule aluksi toimeen keskenään.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Burn Notice - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
6.95 €
Burn Notice - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Burn Notice - Kausi 3
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Burn Notice - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Burn Notice - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
38.95 €
Burn Notice - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
36.95 €
Burn Notice - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
33.95 €