Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Breaking Bad > Näyttelijät

Breaking Bad - Näyttelijät

Aaron Paul "Jesse Pinkman" IMDB

Aaron Paul Sturtevant syntyi 27. elokuuta 1979 Emmettissa, Idahossa. Hän on naimisissa Lauren Parsekianin kanssa. Aaron on näytellyt mm. elokuvissa Smashed, Quad, Viimeinen talo vasemmalla, M:I III - Vaarallinen tehtävä 3 ja K-PAX sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Big Love, Aavekuiskaaja, Bones, Criminal Minds - FBI-tutkijat, C.S.I. Miami, C.S.I. ja Veronica Mars.

Anna Gunn "Skyler White" IMDB

Anna Gunn syntyi 11. elokuuta 1968 Santa Fessa, New Mexicossa. Hän on naimisissa Alastair Duncanin kanssa ja heillä on lapset Emma (s. 2001) ja Eila (s. 2006). Anna näytteli vakituisesti tv-sarjassa Deadwood. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Sassy Pants, Little Red Wagon, Red State ja Treading Water sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Oikeus ja kohtuus, Paljastavat valheet, Kova laki, Mullan alla ja Dragnet.

Betsy Brandt "Marie Schrader" IMDB

Betsy Ann Brandt syntyi Bay Cityssä, Michiganissa. Hän on naimisissa Grady Olsenin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Betsy on näytellyt mm. elokuvissa Magic Mike, Jeremy Fink and the Meaning of Life, Shelf Life ja Memphis Bound... and Gagged. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Samaa sukua, The Michael J. Fox Show, Totuuden anatomia, Rakkauden anatomia, Koko totuus ja Ilman johtolankaa.

Bob Odenkirk "Saul Goodman" IMDB

Robert John Odenkirk syntyi 22. lokakuuta 1962 Napervillessa, Illinoisissa.

Bryan Cranston "Walter White" IMDB

Bryan Lee Cranston syntyi 7. maaliskuuta 1956 San Fernando Valleyssa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Robin Deardenin kanssa ja heillä on tytär Taylor. Bryan on ollut naimisissa myös Mickey Middletonin kanssa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Veljemme on nero. Bryan on näytellyt mm. elokuvissa Little Miss Sunshine, Total Recall, Rock of Ages, John Carter, Tartunta ja Drive sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ensisilmäyksellä, Salaiset kansiot, Clerks ja Kolmas kivi auringosta.

Dean Norris "Hank Schrader" IMDB

Dean Joseph Norris syntyi South Bendissä, Indianassa. Hänellä on vaimo Bridget ja 5 lasta. Dean on näytellyt mm. elokuvissa Sekaisin suhteessa, The Counselor, The Frozen Ground, Prom ja How Do You Know. Hän näyttelee vakituisesti tv-sarjassa Under the Dome ja on vieraillut mm. tv-sarjoissa Whitney, Totuuden anatomia, Mentalist, Castle, C.S.I., Paljastavat valheet, Lost, Criminal Minds, True Blood, Greyn anatomia, Muodon vuoksi ja Näkijä.

RJ Mitte "Walter White, Jr." IMDB

Roy Frank Mitte III syntyi 21. elokuuta 1992 Lafayettessa, Louisianassa. Hänellä on CP-vamma, mutta se on paljon lievempi kuin Walt Jr.:llä. RJ on näytellyt mm. elokuvassa House of Last Things ja vieraillut mm. tv-sarjoissa Switched at Birth ja Hannah Montana.

Breaking Bad - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Breaking Bad - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Breaking Bad - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Breaking Bad - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Breaking Bad - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Breaking Bad - Kaudet 1-5
CDON.com
CDON.com
59.95 €