Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Breaking Bad > Henkilöt

Breaking Bad - Henkilöt

Hank Schrader

Hank Schrader on naimisissa Marien kanssa ja Waltin lankomies. Hän on töissä DEA:ssa eli tekee töitä huumeita vastaan. Hank joutuu usein vaarallisiin tilanteisiin ja niistä toipuminen vie aikansa. Hän panikoi esimerkiksi hississä. Työpaikalla Hank vetää machomiehen roolia ja välillä jopa pilkkaa rikosten uhreja. Hän yrittää löytää mysteerisen Heisenbergin, mutta ei tajua rikollisen olevan lähempänä kuin hän arvaakaan.

Jesse Pinkman

Jesse Pinkman jätti lukion kesken ja muutti syöpää sairastavan tätinsä luokse asumaan. Siellä hän alkoi tehdä metaa elättääkseen itsensä. Tavatessaan Walterin Jessellä oli jo omat jakelukanavat ja tavaramerkkinä tuotteeseen lisätyt chilit. Jesse on itsekin huumeaddikti, mikä aiheuttaa ongelmia työssä ja yksityiselämässä. Hän yrittää päästä eroon aineista, mutta tavattuaan Janen hän luisuu taas pahoille teille.

Marie Schrader

Marie Schrader on Skylerin sisko ja naimisissa Hankin kanssa. Marie työskentelee röntgenfirmassa. Hänellä on taipumusta kaupoista näpistelyyn. Marie pitää kaikenlaisesta kauniista tavarasta. Hän on läheinen Skylerin kanssa vaikka he eivät olekaan monista asioista samaa mieltä. Marie suojelee Walt Jr.:ia kuin omaa poikaansa.

Saul Goodman

Saul Goodman on asianajaja, joka tulee sarjaan mukaan 2. kaudella Badgerin jäätyä kiinni. Hänen firmansa motto on "Better Call Saul". Saul kertoo heti alkuun olevansa valmis puolustamaan ketä tahansa, myös huumepomoja, jos hinta on oikea.

Skyler White

Skyler White on Walterin vaimo ja Walter juniorin ja Hollyn äiti. Skyler suuttuu saatuaan tietää Walterin salanneen sairautensa. Skylerilla on sisar Marie, joka aiheuttaa hänelle ongelmia kleptomaniallaan. Hän yrittää myös palata töihin saadakseen rahaa sairaalalaskuihin ja saa lopulta 3. kaudella tietää Walterin metabisneksestä.

Walter White

Walter Hartwell "Walt" White oli lupaava kemisti ja työskenteli Gray Matter Technologies -yrityselle. Myöhemmin hän kuitenkin päätyi lukion kemian opettajaksi. Sarjan alussa Walt saa tietää sairastavansa keuhkosyöpää, jota ei voida leikata. Hän alkaa valmistaa metamfetamiinia taatakseen perheensä talouden. Hänellä on vaimo Skyler, poika Walt Jr. ja tytär Holly.

Walter White, Jr.

Walter White, Jr. on Waltin ja Skylerin teini-ikäinen poika. Hänellä on ollut syntymästään asti CP-vamma, joten hän tarvitsee kävelykeppejä liikkumiseen. Walterin puhe on myös vähän hitaampaa kuin muilla. Välillä hän hermostuu vanhempiinsa ja haluaa mm. kutsuttavan itseään Flynniksi. Walter on tyypillinen teini-ikäinen, mutta melko kiltti. Hän arvostaa paljon Hankia.

Breaking Bad - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Breaking Bad - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Breaking Bad - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Breaking Bad - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Breaking Bad - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Breaking Bad - Kaudet 1-5
CDON.com
CDON.com
59.95 €