Näyttelijät

David Boreanaz "Seeley Booth"
Emily Deschanel "Temperance Brennan"
Eric Millegan "Zack Addy"
Eugene Byrd "Clark Edison"
John Francis Daley "Lance Sweets"
Michael Grant Terry "Wendell Bray"
Michaela Conlin "Angela Montenegro"
Patricia Belcher "Caroline Julian"
T.J. Thyne "Jack Hodgins"
Tamara Taylor "Camille Saroyan"

David Boreanaz "Seeley Booth" IMDb

David Paul Boreanaz syntyi 16. toukokuuta 1969 Buffalossa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Jaime Bergmanin kanssa ja heillä on lapset Jaden (s. 2002) ja Bardot (s. 2009). David on ollut naimisissa myös Ingrid Quinnin kanssa. Hänet tunnetaan parhaiten Angelin roolista tv-sarjoissa Buffy, vampyyrintappaja ja Angel. David on nytellyt mm. elokuvissa The Mighty Macs, Mr. Fix It, The Hard Easy, The Crow: Wicked Prayer ja Valentine sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pulmuset ja Vaipparalli.

Emily Deschanel "Temperance Brennan" IMDb

Emily Erin Deschanel syntyi 11. lokakuuta 1976 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa David Hornsbyn kanssa ja heillä on poika Henry (s. 2011). Perheeseen on tulossa toinen lapsi. Emilyn sisar on Kolme miestä ja tyttö -sarjasta tuttu Zooey Deschanel. Emily on näytellyt mm. elokuvissa My Sister's Keeper, The Perfect Family, Glory Road, Boogeyman, Spider-Man 2 - Hämähäkkimies 2 ja Päämääränä Cold Mountain. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Yli synkän virran, Vain yksi elämä ja Kova laki: Erikoisyksikkö.

Eric Millegan "Zack Addy" IMDb

Eric Millegan syntyi 25. elokuuta 1974 Hackettstownissa, New Jerseyssä. Hän on näytellyt mm. elokuvissa On_Line, The Phobic sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Jäitä hattuun ja Kova laki: Rikollinen mieli.

Eugene Byrd "Clark Edison" IMDb

Eugene Byrd syntyi 28. elokuuta 1975 Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa 8 Mile, Dead Man, Sleepers - katuvarpuset, Alice and the Monster ja Rock Jocks sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Luvattu maa, Arrow, True Blood, Heroes, Yli synkän virran, Daybreak, Lähiöunelmia, Miehen puolikkaat, American Horror Story, For Your Love, Mentalist, Num3rot ja Life.

John Francis Daley "Lance Sweets" IMDb

John Francis Daley syntyi 20. heinäkuuta 1985 Wheelingissä, Illinoisissa. Hän näytteli yhtä pääosaa kulttimaineeseen nousseessa Freaks and Geeks tv-sarjassa. John soittaa ja laulaa Dayplayer-bändissä. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kaameat pomot, '77, Waiting..., Huippunäkymät ja The Kennedys sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Käytäväpeliä, Spin City, Regular Joe ja Amyn lailla.

Michael Grant Terry "Wendell Bray" IMDb

Michael Grant Terry syntyi 30. elokuuta Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Vastavalmistunut, Zombie Town ja The Assistants sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Stitchers, Stalker, Grimm, NCIS Rikostutkijat, Aina vaarassa, Castle, C.S.I., Veronica Mars, Todistettavasti syyllinen, Ilman johtolankaa ja Ratkaisija.

Michaela Conlin "Angela Montenegro" IMDb

Michaela Conlin syntyi 9. kesäkuuta 1978 Allentownissa, Pennsylvaniassa. Hänen juurensa ovat Kiinassa ja Irlannissa. Michaela on näytellyt mm. elokuvissa The Lincoln Lawyer - Oikeuden palvelija, Lumottu, Open Window ja Putkimiehen unelma sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki, Kunnian miehet ja MDs.

Patricia Belcher "Caroline Julian" IMDb

Patricia Belcher syntyi 1954 Helenassa, Montanassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa 500 Days of Summer, Jeepers Creepers, Numero 23, I'll See You in My Dreams ja Bad Words sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Onnea matkaan, Charlie!, I Didn't Do It, Mike & Molly ja Emily Owens.

T.J. Thyne "Jack Hodgins" IMDb

Thomas Joseph Thyne syntyi 7. maaliskuuta, 1975 Bostonissa, Massachusettsissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Pardon, Shuffle, The Human Contract, Ball Don't Lie ja Kesän sävelet sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Siskoni on noita, Ilman johtolankaa, 24, O.C., C.S.I. New York ja Huff - terapian tarpeessa.

Tamara Taylor "Camille Saroyan" IMDb

Tamara Taylor syntyi 27. syyskuuta 1970 Torontossa, Kanadassa. Hän on ollut naimisissa Miles Cooleyn kanssa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Miehiä ja vaimoja ja Enkelten kaupunki. Tamara on näytellyt mm. elokuvissa Shuffle, Gordon Glass, Serenity ja Diary of a Mad Black Woman sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Suhteita ja salaisuuksia, Sairaalasuhteita, NCIS Rikostutkijat, Ilman johtolankaa, Num3rot ja C.S.I. Miami.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit
12. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com11.95 €

Bones

Kausi 1

CDON.com11.95 €

Bones

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 6

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 7

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 8

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 9

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 10

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 11

CDON.com19.95 €

Bones

Kausi 12

CDON.com144.95 €

Bones

Kausi 1-12