Henkilöt

Angela Montenegro
Camille Saroyan
Caroline Julian
Clark Edison
Jack Hodgins
Lance Sweets
Seeley Booth
Temperance Brennan
Wendell Bray
Zack Addy

Angela Montenegro

Angela Montenegro työskentelee oikeustaiteilijana Jeffersonianissa ja on Brennanin paras ystävä. Angelan erikoisosaamista on uhrien rekonstruktointi eli hän pyrkii näyttämään, miltä uhrit näyttivät ennen kuolemaansa. Angela on avoin, ystävällinen ja empaattinen. Hänen isänsä on ZZ Topin kitaristi Billy Gibbons. 5. kaudella Angela menee naimisiin Jack Hodginsin kanssa ja he saavat pojan 6. kaudella.

Camille Saroyan

Camille "Cam" Saroyan on Brennanin yksikön johtaja Jeffersonian instituutissa. Hän työskenteli aiemmin New Yorkissa kuolinsyyntutkijana ja poliisina. Cam tunnetaan kovapintaisena naisena, joka puolustaa alaisiaan tarvittaessa. Hänellä on adoptiotytär Michelle Welton, jonka hän tapaa ensimmäistä kertaa 10 vuoteen 4. kaudella. Camilla on ollut nuorempana suhde Boothin kanssa.

Caroline Julian

Caroline Julian työskentelee syyttäjänä ja tekee usein yhteistyötä Jeffersonianin kanssa. Hän on vaativa ja pomottava. Caroline käyttää usein sarkasmia, mikä saa jopa Brennanin jättämään hänet rauhaan. Hän ymmärtää lain kiemurat ja tietää, miten jutut tulisi hoitaa. Caroline on Boothin vanha ystävä ja luottaa häneen, vaikka ei olekaan aina samaa mieltä hänen käyttämistään keinoista. Hän on eronnut. Caroline saa tiimin palaamaan yhteen 6. kauden alussa.

Clark Edison

Tulee sarjaan 3. kaudella. Clark Thomas Edison yrittää päästä Brennanin assistentiksi, kunnes Zack palaa tehtäväänsä. Clark on vegaani ja hänellä on vahvat mielipiteet eläinten oikeuksista. Hänen tyttöystävänsä on professori Nora Oldhouse. Clark ei kerro juuri itsestään, mutta muuttaa tapojaan 6. kaudella. 8. kaudella Clark saa Brennanin työpaikan. Hänen paras ystävänsä on Arastoo.

Jack Hodgins

Tohtori John Stanley Hodgins tunnetaan paremmin nimellä Jack. Hän on osa Jeffersonianin tiimiä ja tuntee parhaiten kasvit, ötökät ja mineraalit. Jack on varakas, mutta haluaa pitää sen salassa. Hänellä on paljon salaliittoteorioita ja uskoo hallituksen peittelevän jälkiään. Jack on naimisissa Angela Montenegron kanssa ja heillä on poika Michael.

Lance Sweets

Tulee sarjaan 3. kaudella. Lance Sweets on psykologi, joka auttaa mm. Brennania ja Boothia. Sweets joutuu usein potilaidensa ivan kohteeksi nuoruutensa ja kokemattomuutensa vuoksi, vaikka osaakin hyvin työnsä. 4. kaudella Sweets alkaa seurustella Brennanin harjoittelijan Daisy Wickin kanssa.

Seeley Booth

Seeley Booth on FBI:N erikoisagentti, joka saa apua Brennanilta rikosjuttujen selvittelyssä. Booth kääntää usein tieteellisen puheen ymmärrettävään muotoon. Hänet tunnetaan hyvänä ihmistuntijana. Booth on ennen työskennellyt armeijan tarkka-ampujana. Booth keksii kutsua Temperancea Bonesiksi. Hänen on joskus vaikea hallita temperamenttiaan.

Temperance Brennan

Temperance "Bones" Brennan on oikeusantropologi, joka tutkii rikosten uhrien jäänteitä. Kun Temperance oli teini-ikäinen, hänen vanhempansa katosivat ja hän päätyi sijaiskotiin. Tämän vuoksi hänellä on vaikeuksia luoda sosiaalisia suhteita. Temperance työskentelee Jeffersonianin instituutissa ja kirjoittaa rikosromaaneja. Ystävänsä ja työtoverinsa Angelan kannustuksella Temperance yrittää käydä ulkona. Hänellä ja Boothilla on säpinää.

Wendell Bray

Tulee sarjaan 4. kaudella. Wendell Bray on yksi Brennanin harjoittelijoista. Hän tarvitsee rahaa maksaakseen takaisin opintolainansa. Wendell on hyvää pataa Jackin kanssa. 5. kaudella hän on vaarassa menettää työnsä, kun rahat loppuvat laman takia. Wendellillä on hetken säpinää Angelan kanssa, mutta heistä tulee hyviä ystäviä 6. kaudella. 9. kaudella Wendell saa tietää sairastavansa harvinaista syöpää.

Zack Addy

Zachary Uriah "Zack" Addy työskentelee Brennanin assistenttina, ennen kuin suorittaa tohtorintutkintonsa oikeusantropologiassa. Hän on lapsinero, jolla on valokuvamuisti. Zackin tehtävänä on usein poistaa lihakset luista. Älykkyydestään huolimatta Zack on usein epävarma eikä aina uskalla kertoa ajatuksiaan Brennanille. Zack on Jack Hodginsin hyvä ystävä. 3. kaudella Zackin mielenterveys järkkyy ja hän alkaa avustaa sarjamurhaajaa. 4. kaudella hän on hoidossa psykiatrisessa sairaalassa.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit
12. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com11.95 €

Bones

Kausi 1

CDON.com11.95 €

Bones

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 6

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 7

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 8

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 9

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 10

CDON.com9.95 €

Bones

Kausi 11

CDON.com19.95 €

Bones

Kausi 12

CDON.com144.95 €

Bones

Kausi 1-12