Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Bones > Henkilöt

Bones - Henkilöt

Angela Montenegro

Angela Montenegro työskentelee oikeustaiteilijana Jeffersonianissa ja on Brennanin paras ystävä. Angelan erikoisosaamista on uhrien rekonstruktointi eli hän pyrkii näyttämään, miltä uhrit näyttivät ennen kuolemaansa. Angela on avoin, ystävällinen ja empaattinen. Hänen isänsä on ZZ Topin kitaristi Billy Gibbons. 5. kaudella Angela menee naimisiin Jack Hodginsin kanssa ja he saavat pojan 6. kaudella.

Camille Saroyan

Camille "Cam" Saroyan on Brennanin yksikön johtaja Jeffersonian instituutissa. Hän työskenteli aiemmin New Yorkissa kuolinsyyntutkijana ja poliisina. Cam tunnetaan kovapintaisena naisena, joka puolustaa alaisiaan tarvittaessa. Hänellä on adoptiotytär Michelle Welton, jonka hän tapaa ensimmäistä kertaa 10 vuoteen 4. kaudella. Camilla on ollut nuorempana suhde Boothin kanssa.

Jack Hodgins

Tohtori John Stanley Hodgins tunnetaan paremmin nimellä Jack. Hän on osa Jeffersonianin tiimiä ja tuntee parhaiten kasvit, ötökät ja mineraalit. Jack on varakas, mutta haluaa pitää sen salassa. Hänellä on paljon salaliittoteorioita ja uskoo hallituksen peittelevän jälkiään. Jack on naimisissa Angela Montenegron kanssa ja heillä on poika Michael.

Lance Sweets

Tulee sarjaan 3. kaudella. Lance Sweets on psykologi, joka auttaa mm. Brennania ja Boothia. Sweets joutuu usein potilaidensa ivan kohteeksi nuoruutensa ja kokemattomuutensa vuoksi, vaikka osaakin hyvin työnsä. 4. kaudella Sweets alkaa seurustella Brennanin harjoittelijan Daisy Wickin kanssa.

Seeley Booth

Seeley Booth on FBI:N erikoisagentti, joka saa apua Brennanilta rikosjuttujen selvittelyssä. Booth kääntää usein tieteellisen puheen ymmärrettävään muotoon. Hänet tunnetaan hyvänä ihmistuntijana. Booth on ennen työskennellyt armeijan tarkka-ampujana. Booth keksii kutsua Temperancea Bonesiksi. Hänen on joskus vaikea hallita temperamenttiaan.

Temperance Brennan

Temperance "Bones" Brennan on oikeusantropologi, joka tutkii rikosten uhrien jäänteitä. Kun Temperance oli teini-ikäinen, hänen vanhempansa katosivat ja hän päätyi sijaiskotiin. Tämän vuoksi hänellä on vaikeuksia luoda sosiaalisia suhteita. Temperance työskentelee Jeffersonianin instituutissa ja kirjoittaa rikosromaaneja. Ystävänsä ja työtoverinsa Angelan kannustuksella Temperance yrittää käydä ulkona. Hänellä ja Boothilla on säpinää.

Zack Addy

Zachary Uriah "Zack" Addy työskentelee Brennanin assistenttina, ennen kuin suorittaa tohtorintutkintonsa oikeusantropologiassa. Hän on lapsinero, jolla on valokuvamuisti. Zackin tehtävänä on usein poistaa lihakset luista. Älykkyydestään huolimatta Zack on usein epävarma eikä aina uskalla kertoa ajatuksiaan Brennanille. Zack on Jack Hodginsin hyvä ystävä. 3. kaudella Zackin mielenterveys järkkyy ja hän alkaa avustaa sarjamurhaajaa. 4. kaudella hän on hoidossa psykiatrisessa sairaalassa.Seuraava jakso

Suomessa MTV3 ma 20.04.2015 klo 22.35
9.18 Porkkana puskassa

Suomessa MTV3 ke 22.04.2015 klo 23.45
9. kausi (u)

USA:ssa FOX to 23.04.2015
10.15 The Eye in the Sky

Katso netistä

http://www.katsomo.fi/?treeId=33005026

Viralliset sivut

Bones - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
7.95 €
Bones - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
7.95 €
Bones - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
12.95 €
Bones - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Bones - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
12.95 €
Bones - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
12.95 €
Bones - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Bones - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Bones - Kausi 9
CDON.com
CDON.com
29.95 €