Näyttelijät

Archie Panjabi "Nas Kamal"
Ashley Johnson "Patterson"
Audrey Esparza "Tasha Zapata"
Jaimie Alexander "Jane Doe"
Marianne Jean-Baptiste "Bethany Mayfair"
Rob Brown "Edgar Reade"
Sullivan Stapleton "Kurt Weller"
Ukweli Roach "Robert Borden"

Archie Panjabi "Nas Kamal" IMDb

Archana Panjabi syntyi 1972 Edgwaressa, Englannissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Good Wife. Archie on näytellyt mm. elokuvissa Mainio vuosi (A Good Year), Äidin poikaystävä (I Could Never Be Your Woman), Uskollinen puutarhuri, The Infidel ja Parempi kuin Beckham sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Personal Affairs, Hiljainen todistaja, Henkien meri (Sea of Souls) ja Holby Cityn sairaala.

Ashley Johnson "Patterson" IMDb

Ashley Suzanne Johnson syntyi 9. elokuuta 1983 Camarillossa, Kaliforniassa. Hänellä on ruotsalaisia sukujuuria. Ashley näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Growing Pains, Phenom, Maybe This Time, Critical Role ja Kelly Kelly. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Piiat, Yhdeksän kuukautta, Dancer, Texas, Anywhere But Here, Mitä nainen haluaa ja Fast Food Nation sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Dirt, Paljastavat valheet, Jälkiä jättämättä, All-American Girl, Teho-osasto, Mentalist ja Roswell. Hän on myös tehnyt paljon ääninäyttelijän töitä.

Audrey Esparza "Tasha Zapata" IMDb

Audrey Esparza syntyi 4. maaliskuuta 1986 Laredossa, Teksasissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Black Box. Audrey on vieraillut mm. tv-sarjoissa Rouva Ministeri, Power, Kultapoika, Blue Bloods, Pahan jäljillä ja Americans.

Jaimie Alexander "Jane Doe" IMDb

Jaimie Lauren Tarbush syntyi 12. maaliskuuta 1984 Greenvillessä, Etelä-Carolinassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Kyle XY ja Watch Over Me. Jaimie on näytellyt mm. elokuvissa Thor, Broken Vows, Savannah, Intersections ja The Last Stand sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Nurse Jackie, Bones, C.S.I. Miami ja Elämää Philadelphiassa.

Marianne Jean-Baptiste "Bethany Mayfair" IMDb

Marianne Raigipcien Jean-Baptiste 26.4.1967 Lontoossa, Englannissa. Hän on naimisissa Evan Williamsin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Marianne myös laulaa ja säveltää. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Ilman johtolankaa. Marianne on näytellyt mm. elokuvissa 28 päivää (28 Days), The Cell, Spy Game ja Salaisuuksia ja valheita (Secrets & Lies).

Rob Brown "Edgar Reade" IMDb

Rob Brown syntyi 1. maaliskuuta 1984 Harlemissa, New York Cityssä. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Treme. Rob on näytellyt mm. elokuvissa Elämän edessä, Criminal Activities, Don Jon, Yön Ritarin paluu, The Express ja Take the Lead sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Shooter.

Sullivan Stapleton "Kurt Weller" IMDb

Sullivan Stapleton syntyi 14. kesäkuuta 1977 Melbournessa, Australiassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Strike Back, Carla Cametti PD. Sullivan on näytellyt mm. elokuvissa Kill Me Three Times, 300: Imperiumin nousu, Gangsterisota, The Hunter ja Animal Kingdom sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Elämä tilauksessa, Rakkauden ammattilaiset, Neighbours ja McLeodin tyttäret.

Ukweli Roach "Robert Borden" IMDb

Ukweli Roach syntyi 22. syyskuuta 1986 Derbyssa, Englannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Sinä päivänä ja StreetDance 3D sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa The Royals, Starlings ja Eternal Law.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa NBC pe 12.10.2018
4.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

Discshop.fi24.95 €

Blindspot

Kausi 1

Discshop.fi34.95 €

Blindspot

Kausi 2