Henkilöt

Bethany Mayfair
Edgar Reade
Jane Doe
Kurt Weller
Nas Kamal
Patterson
Robert Borden
Tasha Zapata

Bethany Mayfair

Kaudet 1-2. Bethany Mayfair on FBI:n New Yorkin toimiston apulaisjohtaja. Wellerin tiimi työskentelee hänen alaisenaan ja Mayfair toimii myös mentorina. Mayfair joutuu lavastuksen kohteeksi.

Edgar Reade

Edgar Reade on FBI-agentti ja osa Wellerin tiimiä. Hän on epäileväinen Janen suhteen alusta asti eikä ole samaa mieltä tatuointien vihjeiden seuraamisesta. Edgar on rakastunut Wellerin sisareen Sarahiin. Reade yrittää tutkia Janen taustoja, mikä asettaa hänen parisuhteensa vaaraan.

Jane Doe

Jane Doe löytyy sarjan alussa alastomana, muistinsa menettäneensä Times Squarelta. Hänen kehonsa on tatuointien peitossa. FBI ottaa hänet suojelukseensa. Jane saa toisinaan takaumia menneestä elämästään, mutta ei voi olla varma muistaako hän oikein. Hänen epäillään olleen laivaston palveluksessa. Janella on läheinen suhde Welleriin.

Kurt Weller

Kurt Weller on FBI-agentti, jonka nimi löytyy Jane Doen tatuoinneista. Weller uskoo, että Jane on hänen kadonnut lapsuudenystävänsä Taylor Shaw. 1. kauden lopulla Weller nousee Mayfairin tilalle New Yorkin osaston johtajaksi.

Nas Kamal

Tulee mukaan 2. kaudella. Nas Kamal on NSA:n salaisen osaston johtaja. Hän on tutkinut Sandstormia jo vuosia. NSA ja FBI alkavat tehdä yhteistyötä, joten Kamalin ja Wellerin tiimit yhdistyvät. Hän yrittää suojella tiimiään ottamalla syyn niskoilleen.

Patterson

Patterson työskentelee FBI-agenttina oikeuslääketieteellisessä yksikössä. Hän on vastuussa Janen tatuointien tutkinnasta ja vihjeiden löytämisestä.

Robert Borden

Kaudet 1-2. Robert Borden on FBI:n psykiatri, joka auttaa Janea muistamaan menneisyytensä.

Tasha Zapata

Natasha "Tasha" Zapata on FBI-agentti ja osa Wellerin tiimiä. Hän työskenteli aiemmin NYPD:ssä. Hänellä on uhkapeliongelma, mikä johtuu työparin kuoleman aiheuttamasta syyllisyydentunnosta. Hän salaa suuret velkansa työkavereiltaan.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa NBC pe 12.10.2018
4.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

Discshop.fi24.95 €

Blindspot

Kausi 1

Discshop.fi34.95 €

Blindspot

Kausi 2