Näyttelijät

Amir Arison "Aram Mojtabai"
Diego Klattenhoff "Donald Ressler"
Harry Lennix "Harold Cooper"
Hisham Tawfiq "Dembe"
James Spader "Raymond "Red" Reddington"
Megan Boone "Elizabeth Keen"
Mozhan Marnò "Samar Navabi"
Parminder Nagra "Meera Malik"
Ryan Eggold "Tom Keen"

Amir Arison "Aram Mojtabai" IMDb

Amir Arison syntyi 24. maaliskuuta 1978 St. Louisissa, Missourissa. Hänen juurensa ovat Israelissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa H+. Amir on näytellyt mm. elokuvissa Une rencontre, Big Words, Vamps ja I Hate Valentine's Day. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Girls, Fringe - rajamailla, NCIS Rikostutkijat, Näkijä, Isänmaan puolesta, American Horror Story, Gossip Girl, Mentalist, Zero Hour ja Dallas.

Diego Klattenhoff "Donald Ressler" IMDb

Diego Klattenhoff syntyi 1979 Nova Scotiassa, Kanadassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Isänmaan puolesta (Homeland). Diego on näytellyt mm. elokuvissa Pacific Rim - Hyökkäys Maahan, Lucky Number Slevin, Mean Girls, After Earth, Kilimanjaro ja Jääprinsessa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Teoria miehistä, Mercy, Whistler, Huokauksien hotelli, Teho-osasto, Psych, Falling Skies, Supernatural, Smallville ja 24.

Harry Lennix "Harold Cooper" IMDb

Harry Joseph Lennix III syntyi 16. marraskuuta 1964 Chicagossa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Djena Nichole Gravesin kanssa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Dollhouse ja Rouva presidentti. Harry on näytellyt mm. elokuvissa The Algerian, Ray, Ihmisen tahra, Man of Steel, A Beautiful Soul ja Stomp the Yard sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, House, Oikeus ja kohtuus, Diagnoosi: murha ja Teho-osasto.

Hisham Tawfiq "Dembe" IMDb

Hisham Tawfiq työskenteli ennen näyttelijänuraansa merivoimissa, palomiehenä ja vanginvartijana. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Single Hills, Those People, Isku New Yorkiin ja Deceptive sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Nurse Jackie, Kings, Kultapoika (Golden Boy), 30 Rock ja Ironside.

James Spader "Raymond "Red" Reddington" IMDb

James Todd Spader syntyi 7. helmikuuta 1960 Bostonissa, Massachusettsissa. Hän on ollut naimisissa Victoria Kheelin kanssa ja heillä on lapset Sebastian (s. 1989) ja Elijah (s. 1992). James on kihloissa Leslie Stefansonin kanssa ja heillä on poika Nathaneal (s. 2008). James tunnetaan parhaiten tv-sarjoista Oikeus ja kohtuus ja Boston Legal. James on näytellyt mm. elokuvissa Lincoln, Shorts - Toivomuskiven seikkailut, I Witness, Secretary ja Stargate - tähtiportti sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Konttori ja Frasier.

Megan Boone "Elizabeth Keen" IMDb

Megan Boone syntyi 29. huhtikuuta 1983 Petoskeyssa, Michiganissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Welcome to the Jungle, Step Up Revolution, Leave Me Like You Found Me, Sex and the City - Sinkkuelämää 2 ja My Bloody Valentine. Megan on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Los Angeles, Blue Bloods ja Todistettavasti syyllinen.

Mozhan Marnò "Samar Navabi" IMDb

Mozhan Marnò syntyi Los Angelesissa. Hän puhuu useita kieliä, kuten espanjaa, farsia ja ranskaa. Hän on näyttelemisen lisäksi näytelmäkirjailija. Mozhan on näytellyt vakituisesti tv-sarjassa House of Cards. Hän on näytellyt mm. elokuvissa A Girl Walks Home Alone at Night ja Naisen kivitys sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Rouva ministeri, Aina vaarassa, Ringer, Mentalist ja Bones.

Parminder Nagra "Meera Malik" IMDb

Parminder Kaur Nagra syntyi 5. lokakuuta 1975 Leicesterissa, Englannissa. Hän on ollut naimisissa James Stensonin kanssa ja heillä on poika Kai (s. 2009). Parminder näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Teho-osasto ja Alcatraz. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Parempi kuin Beckham, Lumottu Ella(Ella Enchanted), In Your Dreams ja Twenty8k sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Vihjeet hukassa, Koko totuus ja Yötä päivää.

Ryan Eggold "Tom Keen" IMDb

Ryan James Eggold syntyi 10. elokuuta 1984 Etelä-Kaliforniassa. Ryan on näytellyt mm. elokuvissa The Single Moms Club, Lucky Them, I Will Follow You Into the Dark, Driving by Braille ja Trophy Kids sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 90210, Perhesiteet, Taran monta elämää, Entourage, Dirt, Tunteita ja tuoksuja ja Veronica Mars.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com9.95 €

Blacklist

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Blacklist

Kausi 2

CDON.com19.95 €

Blacklist

Kausi 3

CDON.com29.95 €

Blacklist

Kausi 1-3

CDON.com29.95 €

Blacklist

Kausi 4