3. kauden jaksot

3.1 (The Troll Farmer)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 01.10.2015

FBI jahtaa Liziä, jota epäillään murhasta. Red ja Liz päätyvät nyt molemmat FBI:n kymmenen etsityimmän karkurin listalle. Red pyytää apua eräältä listansa henkilöltä, joka voi auttaa paossa. Dembe joutuu vaaraan.

3.2 (Marvin Gerard)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 08.10.2015

Ressler alkaa päästä Lizin jäljille, kun nainen pakenee Venäjän suurlähetystöön. Liz ei voi luottaa kuin Rediin, joka pyytää apua asianajaja Marvin Gerardilta. FBI yrittää pakottaa Cooperin ulos tiimistä.

3.3 (Eli Matchett)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 15.10.2015

Red ja Liz käyvät Keskilännessä puhdistaakseen Lizin maineen ja tuhotakseen Cabalin. Ressler, Samar ja Aram jatkavat yhtä karkulaisten seuraamista ja törmäävät samalla mahdolliseen maailmanlaajuiseen kriisiin. Cooper joutuu kääntymään yllättävän liittolaisen puoleen.

3.4 (The Djinn)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 22.10.2015

Red ja Liz jatkavat maineen puhdistamista. Red pyytää iskuryhmän apua Djinn-nimisen mysteerisen naisen löytämisessä. Nainen auttaa täyttämäänb kostofantasioita. Red uskoo hänen voivan johdattaa heidät Cabalin luokse.

3.5 (Arioch Cain)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 29.10.2015

Elizabethista luvataan rahakas palkkio, joten sala-ampujia alkaa ilmestyä hänen kannoilleen. FBI ja Red yhdistävät voimansa suojellakseen naista.

3.6 (Sir Crispin Crandall)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 05.11.2015

Red ja Liz saavat kuulla, että Johtajan luotettu neuvonantaja Andras Halmi on kadonnut. Etsiessään miestä Red ja Liz joutuvat keskelle väkivaltaista välienselvittelyä. Tom päätyy tappelukerhoon etsiessään miestä, joka voisi vapauttaa Lizin syytteistä.

3.7 (Zal Bin Hasaan)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.11.2015

Samarin menneisyydessä tapahtunut perhetragedia nousee esiin, kun iskuryhmä jahtaa kansainvälisestä toimivaa terroristia. FBI ja Cabal pääsevät lähelle pakenevaa Liziä ja Rediä. Tom joutuu vaikeuksiin yrityksessään todistaa Lizin syyttömyys.

3.8 (Kings of the Highway)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.11.2015

Red ja Liz joutuvat yllättäen eroon toisistaan, kun Red joutuu vaaraalliseen tilanteeseen. Samar tekee riskialttiin päätöksen auttaa Liziä. Tom ja Cooper jatkavat tutkimusretkeään Lizin syyttömyyden todistamiseksi.

3.9 (The Director)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.01.2016

Liz odottaa oikeudenkäyntiä. Red ja Aram tekevät kaikkensa suojellakseen häntä.

3.10 (The Director: Conclusion)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.01.2016

The Cabal aikoo salamurhata Lizin. Red pyytää yksikön avukseen voittaakseen ryhmittymän ja vapauttaakseen Lizin syytteistä. Redillä on myös viimeinen uhkavaatimus.

3.11 (Mr. Gregory Devry)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 21.01.2016

Lizin maine on viimein puhdistettu ja hän yrittää palata normaaliin elämään. Red tekee yhteistyötä iskuryhmän kanssa napatakseen kovan tason rikollisten joukkion. Mahdollisuus on ainutkertainen.

3.12 (The Vehm)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 28.01.2016

Redin yhteistyökumppani murhataan harvinaisella muinaisesineellä. Red varoittaa iskuryhmää vanhasta rikollisjärjestöstä, joka on noussut jälleen esiin. Red tekee yhteistyötä Lizin kanssa pysäyttääkseen salamurhaajan ennen kuin heidän seuraavat kohteensa kuolevat. Liz saa yllättäviä uutisia ja joutuu harkitsemaan tarkkaan seuraavaa siirtoaan.

3.13 (Alistair Pitt)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 04.02.2016

Red ja Liz tekevät yhteistyötä iskuryhmän kanssa pysäyttääkseen neuvottelijan. Hän on palannut maan alta ja aikoo sovitella kahden rikollisperheen välejä. Tom tapaa vanhan heilan.

3.14 (Lady Ambrosia)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 11.02.2016

Kadonnut, kuolleeksi luultu lapsi löytyy elossa. Red ja Liz etsivät yksikön avustuksella naista, jonka epäillään sieppaavan lapsia. Tom joutuu kohtaamaan seuraukset, kun hänen suunnitelmansa auttaa Liziä menee pieleen.

3.15 (Drexel)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 18.02.2016

Menestyneen nettiyrityksen perustaja löytyy kuolleena. Red tunnistaa rikospaikan perusteella, että kyseessä on pahamaineinen rikollinen. Liz iskuryhmän kanssa lähtee jäljittämään murhaajaa alamaailman kontaktin avulla. Tom joutuu hengenvaaraan. Liz pohtii vaihtoehtoja henkilökohtaisessa elämässään.

3.16 (The Caretaker)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 25.02.2016

Ulkoministeriön henkilökuntaan kuuluva löytyy kuolleena Pekingistä. Red ja Liz löytävät yhteyden rikolliseen, joka pitää huolta rikollisten omaisuudesta tarkkaan vartioidussa pankkiholvissa. He tekevät yhteistyötä iskuryhmän kanssa löytääkseen murhaajan ja rikollisten salaisuudet. Tom ottaa riskin päätöksellään. Liz jatkaa tietojen etsimistä äidistään.

3.17 (Mr. Solomon)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.04.2016

Red saa tietää, että taktinen ydinase on varkaiden kohteena. Aika käy vähiin, kun iskuryhmä yrittää pysäyttää rikolliset ja estää ydinkatastrofin. Tom ja Liz tekevät päätöksen, joka voi muuttaa heidän suhdettaan lopullisesti.

3.18 (Mr. Solomon: Conclusion)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.04.2016

Tragedia saattaa yhden tiimin jäsenistä vaaraan. Tiimin täytyy tukeutua Redin epätavallisiin keinoihin selviytyäkseen. Tom ja Liz kohtaavat odottamattoman komplikaation, joka voi vaarantaa tulevaisuuden.

3.19 (Cape May)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 21.04.2016

Mysteerinen kaunotar pyrkii pakoon rikollisilta ja tapaa sattumalta Redin. Nainen pyytää häneltä apua hyökkääjien pysäyttämiseen.

3.20 (The Artax Network)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 28.04.2016

Odottamaton menetys varjostaa FBI:n iskuryhmää. He lähtevät etsimään mysteeristä ryhmää, jonka agentit hyödyntävät maailmanlaajuista satelliittiverkostoa. Red joutuu kohtaamaan menneisyyden haamun, joka tietää liikaa hänen salaisuuksiaan.

3.21 (Susan Hargrave)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 05.05.2016

Reddington löytää viimeaikaisista traagisista tapahtumista yhteyden eleganttiin, voimakkaaseen ja erittäin vaaralliseen naiseen. Iskuryhmä joutuu leikkimään kuolettavaa kissa ja hiiri -leikkiä pysäyttääkseen naisen ennen uutta hyökkäystä.

3.22 (Alexander Kirk)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.05.2016

FBI :n iskuryhmä hakee kostoa ja on lähestymässä päämääräänsä. Reddington tiimeineen lähestyy arkkivihollista, joka on vastuussa viimeaikojen traagisista tapahtumista. He joutuvat kuitenkin tekemään työtään mukavuusalueen ulkopuolella eikä lakiakaan voida noudattaa.

3.23 (Alexander Kirk: Conclusion)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.05.2016

Reddington ja iskuryhmä etsivät syyllistä, mutta yllättävä petturuus pakottaa heidät pelastustehtävään. Kausi päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit, ilmestyy 01.10.2018

Viralliset sivut

USA

CDON.com9.95 €

Blacklist

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Blacklist

Kausi 2

CDON.com19.95 €

Blacklist

Kausi 3

CDON.com29.95 €

Blacklist

Kausi 1-3

CDON.com29.95 €

Blacklist

Kausi 4