Henkilöt

Aram Mojtabai
Dembe
Donald Ressler
Elizabeth Keen
Harold Cooper
Meera Malik
Raymond "Red" Reddington
Samar Navabi
Tom Keen

Aram Mojtabai

Aram Mojtabai työskentelee FBI:n erikoisyksikössä teknikkona. Aiemmin hän työskenteli NSA:ssa 14 vuotta, mutta Harold Cooper halusi hänet omaan tiimiinsä. Aramilla on huippuosaaminen tietokoneiden kanssa, mm. salausten murtaminen onnistuu häneltä. Aram tutustui Elizabethiin erityisesti mustan paikan hyökkäyksen aikana 1. kaudella, kun he tekivät yhteistyötä pysäyttääkseen Anslo Garrickin joukot.

Dembe

Dembe on Redin henkivartija. Hän on tuntenut miehen jo pitkään. Dembe on muslimi ja oli aiemmin vapaustaistelijana Etelä-Sudanissa. Red auttoi häntä pakenemaan kartellin kynsistä ja antoi hänelle uuden työn. He ovat erittäin läheisiä. Dembe puhuu sujuvasti neljää kieltä ja osaa hyvin myös kuutta muuta. Hän on myös opiskellut kirjallisuutta yliopistossa.

Donald Ressler

Donald Ressler on FBI-agentti samassa Cooperin johtamassa erikoisyksikössä. Hän jahtasi Rediä viisi vuotta pakkomielteisesti, ollen aina askeleen jäljessä. Tänä aikana hänen kihlattunsa Audrey Bidwell jätti hänet. Ressler on aluksi ärsyyntynyt Elizabethin siirtymisestä Redin tapaukseen, mutta alkaa ajan kuluessa kunnoittaa naista. Ressler on aktiivinen taistelija ja ottaa usein osumaa kiinniottotilanteissa.

Elizabeth Keen

Elizabeth Keen on työskennellyt FBI:ssa 4 vuotta. Hän työskenteli aluksi murhatutkijana New Yorkissa. Sarjan alussa Elizabeth on juuri valmistunut Quanticosta ja aloittanut työt profiloijana, kun hän saa kuulla Redin pyynnöstä. Elizabeth on naimisissa Tomin kanssa ja he harkistevat lapsen adoptoimista. Hän kuvailee itseään narsistiseksi ja vetäytyväksi. Elizabethilla on suuri halu ymmärtää rikollisen mieltä.

Harold Cooper

Harold Cooper on FBI:n erikoisyksikön apulaisjohtaja. Ennen FBI-uraansa hän työskenteli merivoimissa ja on palvellut myös Afganistanissa. Hän on Redin vanha tuttu.

Meera Malik

Meera Malik on CIA-agentti. Diane Fowler kutsuu hänet tekemään yhteistyötä Cooperin FBI-tiimin kanssa, kun Red antautuu. Meera on työskennellyt CIA:ssa vuodesta 1998 ja siitä suurimman osan New Delhissä, Intiassa. Meeralla on perhe ja hän erosikin palveluksesta vuonna 2011 ollakseen enemmän heidän kanssaan.

Raymond "Red" Reddington

Raymond "Red" Reddington on #4 FBI:n halutuimpien rikollisten listalla. Hän oli laivastoakatemiassa luokkansa paras ja hänestä yritettiin tehdä amiraalia. Vuonna 1990 hän katosi. Muutama vuosi myöhemmin hänen uusi uransa alkoi selvitä. Red välitti kauppatavaraa rikolliselta toiselle ja häntä kutsuttiin conciergeksi. Sarjan alussa Red antaa itsensä ilmi. Vuosien rikollisuran aikana hän on kerännyt "mustan listan" rikollisista ja terroristeista, joiden toimista FBI ei ole edes tietoinen. Red haluaa nyt auttaa heidän nappaamisessaan. Hän on ollut naimisissa Naomi Hylandin kanssa ja heillä on tytär Jennifer.

Samar Navabi

Tulee mukaan 2. kaudella. Samar Navabi on Mossadin agentti. Hän tuo hyödyllistä tietoa ja pääsee osaksi Cooperin tiimiä.

Tom Keen

Tom Keen on Elizabethin aviomies. Hän työskentelee ala-asteen opettajana. Tom on luonteeltaan rauhallinen, mutta Red varoittaa useaan otteeseen Elizabethiä hänestä. Tomista Lizzien työ on vaarallinen ja hän toivoisi heidän muuttavan rauhallisempaan kaupunkiin. Elizabeth ja Tom ovat aikeissa adoptoida 1. kaudella.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com9.95 €

Blacklist

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Blacklist

Kausi 2

CDON.com19.95 €

Blacklist

Kausi 3

CDON.com29.95 €

Blacklist

Kausi 1-3

CDON.com29.95 €

Blacklist

Kausi 4