Näyttelijät

Clara Paget "Anne Bonny"
Hannah New "Eleanor Guthrie"
Jessica Parker Kennedy "Max"
Luke Arnold "John Silver"
Toby Stephens "Kapteeni Flint"
Zach McGowan "Kapteeni Charles Vane"

Clara Paget "Anne Bonny" IMDb

Clara Paget syntyi 12. syyskuuta 1988. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Fast and Furious 6, Acid Girls, Johnny English - uudestisyntynyt ja Sinä päivänä.

Hannah New "Eleanor Guthrie" IMDb

Hannah New syntyi Lontoossa, Englannissa. Hannah on aloittanut erilaiset esiintymiset jo lapsena. Hän puhuu sujuvaa katalaania. Hannah on näytellyt mm. elokuvissa Maleficent - Pahatar, Fuga de cerebros 2 ja Shelter sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ommelten välinen aika, El barco ja El club del chiste.

Jessica Parker Kennedy "Max" IMDb

Jessica Parker Kennedy syntyi 3. lokakuuta 1984 Calgaryssa, Kanadassa. Hän näytteli pääosaa tv-sarjassa Noitapiiri ja Valemont. Jessica on näytellyt mm. elokuvissa Bad Meat, In Time, 50/50 ja Another Cinderella Story sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 90210, Paljastavat valheet, Perhesiteet, Smallville ja V.

Luke Arnold "John Silver" IMDb

Luke Arnold syntyi 24. tammikuuta 1984 Adelaidessa, Australiassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Murder in the Dark, Dealing with Destiny, The Tunnel ja Broken Hill sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa The Pacific: Tyynenmeren taistelutoverit, Rush, Winners & Losers ja McLeodin tyttäret.

Toby Stephens "Kapteeni Flint" IMDb

Toby Stephens syntyi 21. huhtikuuta 1969 Lontoossa, Englannissa. Hän on ääninäytellyt mm. 007 Legends videopelissä. Toby on näytellyt myös Strike Back ja Wired tv-sarjoissa. Hänen perheellään on myös näppinsä elokuva-alalla.

Zach McGowan "Kapteeni Charles Vane" IMDb

Zach McGowan syntyi 5. toukokuuta 1981 New Yorkissa. Hän on naimisissa Emily Johnsonin kanssa. Zack on ääninäytellyt videopelissä Resident Evil: Operation Raccoon City. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Dracula Untold, Snapshot, Friended to Death ja Terminator - Pelastus sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Eloonjääneet (The 100), Totuuden anatomia ja Hävyttömät.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com19.95 €

Black Sails

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Black Sails

Kausi 2

CDON.com39.95 €

Black Sails

Kausi 3

CDON.com34.95 €

Black Sails

Kausi 4