3. kauden jaksot

3.1 (XIX)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 23.01.2016

Ollaan Carolinassa. Miekalla osoitellaan väärää miestä ja seuraukset ovat sen mukaiset. Asutuksen pariin tunkeutuu joukko ja aiheuttaa sekasorron. Flint käy osoittelemassa pyssyllä ja siinä samalla hän muistelee Mirandaa. Merellä on tilanne päällä, kun toinen laiva kerää orjia merestä. Johnin jalka ei ole parantunut toivotulla tavalla ja kivut ovat pahoja. Merellä oleva laiva herättää ihmetystä. Aavelaiva paljastuu seonneiden kohtaloksi.

3.2 (XX)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 30.01.2016

Flint kuvittelee näkevänsä jotain, mikä ei voi olla mahdollista. Aluksella ollaan myrskyn kourissa ja poistopumput pyörivät täysillä. Eleanor on vanki jota pitää valvoa, vaikka saa ollakin "vapaana". John kuulee kadonneista esineistä. Flint miehistöineen on pulassa keskellä myrskyä. Vane saapuu puhumaan Johnille, jonka miesten älykkyyttä epäillään ilotalon puolesta. Flintin alus alkaa antaa periksi, miten käy, selviävätkö he myrskyn läpi?

3.3 (XXI)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 06.02.2016

Rannalla juhlitaan ja mitataan kultasaaliin painoa. Hoitojen myötä toivotaan, että päästään yhteisymmärrykseen kaupoista. Vane ystävineen juonittelee samaan aikaan kun Eleanor on englantilaisten aluksella. Flintin aluksella ollaan taas ruokapulassa, mikä johtaa varkauksiin. John yrittää saada miehiä mukaan suunnitelmiin huomauttaen menneistä. Menneisyydet ja menetykset aiheuttavat näkyjä. Flint ja John lähtevät merelle suuren saaliin toivossa

3.4 (XXII)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 13.02.2016

Juomahetki joella vaihtuu äkisti tähtäimeen uusien vieraiden ansiosta. Flintin miehistö joutuu lähtemään veneillä uuteen paikkaan. John ja Vane suunnittelevat räjähtävää. Illan tullen häkissä joudutaan miettimään pakokeinoa. Eleanor on kuvernöörin puheilla, varuillaan ja seurattuna. Englantilaiset ovat liemessä aluksensa kanssa, kun tykit laulavat.

3.5 (XXIII)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 20.02.2016

Flint jatkaa Mirandan muistelua häkkiin lukittuna. Flintiin kuitenkin aletaan luottamaan sen verran, että hän pääsee tapaamaan huonossa kunnossa olevaa paikan johtajaa. Yksi kynän veto pyyhkii pois menneitä rötöstelyitä. Eleanor syöksyy tuttuun paikkaan, mutta punaisten pyssymiesten kanssa. Häkistä käsin tarkkaillaan ja seurataan asukkaita. Yön hämärässä Flint pääsee uudemman kerran pois häkistä. Suuren saavuttaminen laittaa miettimään.

3.6 (XXIV)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 27.02.2016

Rituaalisin menoin yritetään parantaa johtajaa. Vane valmistautuu rannalla hyökkäykseen. Eleanor kyselee, miten eräs nainen päätyi asemaansa. John käy käsiksi johtajan tyttäreen ja saa heti veitsen kurkulleen. Flint neuvottelee rannalla tulevasta ja päätyykin kaksintaisteluun ja jopa Vane ihmettelee tilannetta. Englannin sotilas ratsastaa nopeasti Annen luo. Eleanor käskee varautumaan kaikkeen. Löytyykö ratkaiseva tekijä ennen toisia?

3.7 (XXV)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 05.03.2016

Max menee tapaamaan Annea yksin. Flint ja Vane yrittävät puhua itsensä heimon johtajan suosioon. Jos he tekevät yhteistyötä, he saisivat lyömättömän etulyöntiaseman. Kullan lähetystä Havannaan mietitään. Ilotalossa luullaan, että on kuultu juttuja. Miehet kertovat toisilleen vaihtokaupoista illan pimeydessä. Ilotalo saa uuden emännän, joista kaikki tytöt eivät ole innoissaan. Keskustelut tuovat ilmi jopa armahduksen.

3.8 (XXVI)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.03.2016

Aikataulut kestävät liian kauan eikä reittiä tiedetä. John istuu samaan aikaan kylmällä lattialla, rottien ja vanhan ruuan kanssa. Edistystä ei tapahdu ilman suuria uhrauksia. Nainen laivalla hämmentää miehistöä. Maxiin yritetään käyttää uutta naista tietojen paljastamiseen. Reittejä muutetaan ja kukaan ei tiedä sitä. Hevossaattueen kimppuun hyökätään. Sairaukset valtaavat ihmisiä.

3.9 (XXVII)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.03.2016

Vanea kohti siintää vain yksi valo. Eleanor lukee hänelle ehdot paperilta. Jos Vane ei allekirjoita ehtoja, tapahtuu hänelle huonosti. Vane ja Eleanor keskustelevat, kovinkin ottein. Kuvernööri toipuu onnettomuudesta. Flintin käskyjä ihmetellään, kun ranta alkaa lähentyä uhkaavasti. Samaan aikaan hiemossa ollaan iloisia takaisin paluusta. Heimossa kaikuu suru-uutinen väen korviin. Vanea kävelytetään kohti reunaa, kansan edessä. Hiljaisuus valtaa paikan.

3.10 (XXVIII)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 26.03.2016

Maata kaivetaan ja rannalla katsellaan mietteliäin katsein merellä siintävää vihollista. Lopulta tykitys alkaa ja raajat irtoaa. John käskee laivaansa siirtämään kurssin kohti pahaa. Punainen virta hyökkää rantaan tuli käskyjen kera. Eleanor kehottaa siirtämään ruumiin, maineen takia. Merellä alkaa laivueiden välinen taistelu. Flint saa tehtyä täydellisen osuman. Kaikkien sattumuksien jälkeen, tästä alkaa Nassaun uusi tarina.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com19.95 €

Black Sails

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Black Sails

Kausi 2

CDON.com39.95 €

Black Sails

Kausi 3

CDON.com34.95 €

Black Sails

Kausi 4