2. kauden jaksot

2.1 (IX)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 24.01.2015

Jopa vastustavat ovat ihmisiä, eivät hirviöitä, mutta armoa ei anneta. Kapteeni Flint alkaa toipua menetyksestään ja tappioistaan. Flint valaa uskoa miehistöönsä, huonoin elkein. Kaupungissa "sivistyneiden" ihmisten paikassa keskustellaan vakavasti. Pitkiä kävelymatkoja suunnitellaan. Silmukka ja pudotus, kuten ajan henkeen kuuluu. Fllint ja John hiippailevat laivaan sisään, ja ovat vähällä jäädä kiinni. Hieno laiva saa uuden lipun.

2.2 (X)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 31.01.2015

Rannalla on mies kahleissa. Miehistö on ottanut uuden laivansa omakseen. John voisi lähteä Nassaussa mihin tahansa, mutta jää silti laivalle. Naiset avautuvat toisilleen menneestä ja kokemastaan. Eleanorille kerrotaan loistavasta saaliista. John keksii ovelan keinon saada miehistön jäsen kiinni. Seuraukset eivät ole mukavia. Eleanor joutuu laittamaan kovan kovaa vastaan omassa baarissaan. Ovela juoni tuottaa tulosta.

2.3 (XI)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.02.2015

Miehistö haluaa äänestyksen. Flint yrittää suostutella toista kapteenia mukaan suunnitelmiinsa. Maissa Flint ja John näkevät tutun henkilön astuvan ulos teltasta. Eleanor on huolissaan Flintistä, mutta ilahtuu kun näkee tämän uudelleen. Ruoka tuppaa olemaan ongelma laivalla ja miehistö joutuukin tyytymään vähempään. Vane laittaa vaihteen silmään ja tekee kaikille selväksi, ettei hänen kanssaan kannata pelleillä. Flint tahtoo Vanen pään vadille.

2.4 (XII)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.02.2015

Vankina on pakko syödä vaikka pilaantunutta. Vane hallitsee linnoitustaan ja käskyttää muita minkä ehtii. John nauttii yöstään kaksin kappalein. Samaan aikaan laivalla valmistellaan tykkejä ammuntavalmiuteen. Eleanor ilmestyy laivalle tapaamaan Flintiä. Vane yrittää saada vankinsa puhumaan tärkeitä tietoja vihollisistaan. Flilnt illallistaa tärkeässä seurassa. Eleanorin täytyy ottaa lasillinen jos toinenkin tilanteiden takia. Flintiltä odotetaan lopulta käskyä.

2.5 (XIII)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 21.02.2015

Tulitus keskeyttää kiihkeän tunnelman. Merirosvoilta yritetään karhuta tekoja. Tilanteesta ollaan ihmeissään, paitsi John on mielissään. Vanen tilanne alkaa hajota linnoituksessa mies mieheltä ja tykki tykiltä. Urcan laivasta kerrotaan uutta tietoa. Merelle halutaan lähteä etsimään uutta saalista. Muisteluiden ja menneiden kaivelun seurauksena on Flintin ja Vanen taistelu.

2.6 (XIV)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 28.02.2015

Eleanor keskeyttää miesten taistelun. John on miehineen merellä etsimässä saalista. Pian he huomaavat, että heillä on kilpailija. Tulevaisuudesta väännetään kinastellen ja verissä. Kaksi miehistöä kohtaavat pyssyt ojossa. Naisen kuuluu palveluidensa ohella ottaa selvää kulta-aarteesta. Miekalla sohitaan ja menetyksiä tapahtuu. Musta lippu liehuu ja neuvotteluja käydään. Veriset seuraukset täytyy jonkun siivotakin. Huonoja sopimuksia yritetään solmia.

2.7 (XV)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.03.2015

Eleanor keskustelee vapaaksi päästämänsä vangin kanssa. Äänestystuloksia kysellään, mutta niistä ei oikein ota selvää. Puheita pidetään, jotta äänestystä saataisiin eteenpäin. Anne miettii tekojaan ja menneitä tapahtumiaan lapsuudesta ja avautuu niistä Maxille. Ilotytön kuolema aiheuttaa muissa naisissa paljon huolta. John on loistava puhuja ja yrittää ohjailla miehistön mielipiteitä haluamaansa suuntaan. Vane saavuttaa Eleanorin, mutta portti on heidän välissään.

2.8 (XVI)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.03.2015

Taistelut jatkuvat. Päiväkirjaa kirjoitetaan merirosvojen matkassa. Nainen merirosvojen kanssa samassa laivassa luulisi aiheuttavan erilaisia tilanteita. Alusta tasapainotetaan siirtojen takia. Totuuden kertominen aiheuttaa päänvaivaa. Naista pyydetään vakoilemaan ja pysymään kartalla. Laivalla ylistetään kapteeni Flintiä. Vanen kohtalo mietityttää ja Eleanorilta kysellään jatkosta. Flint käyttää naista saavuttaakseen paremman aseman. Linnan valloitus jatkuu nyt todella. Vaara vaanii yllättävästä suunnasta.

2.9 (XVII)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 21.03.2015

Puhdistusta tehdään rituaalisin elkein. John kertoo Maxille, että reitin suunnittelu on kesken. Aluksella miehistöä mietityttää oman kuolema ja paikan korjaaminen ei ota tuulta alleen uskomusten takia. Hautajaismenot tapahtuvat pimeän tullen soihtujen valossa. Toisaalla pimeä antaa pahan etulyöntiaseman hyökkääjille. Anne pelastaa Johnin. Flint kokee menetyksen ja raivostuu siitä. Ilman Eleanoria valtakunta ei toimi ja hän joutuukin pinteeseen.

2.10 (XVIII)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 28.03.2015

Vane kyselee miehistön mielipidettä asioista, samaan aikaan Flintin väki on kahleissa. Myös Flint on pulassa rauta kaulassaan, huutavien ihmisjoukkojen ympäröimänä. Jopa ruumis häväistään. Flintin oikeudenkäynti alkaa kunnes yllättävä henkilö saapuu paikalle. Ainoa este on liian pieni miehistö. Oikeudenkäynti muuttuu eräiden henkilöiden kannalta valoisaan suuntaan. Koko kaupunki on merta myöten sotaisa. John kokee tuskaisan iskun. Kimallus kuitenkin laittaa hymyn kauniille kasvoille.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com19.95 €

Black Sails

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Black Sails

Kausi 2

CDON.com39.95 €

Black Sails

Kausi 3

CDON.com34.95 €

Black Sails

Kausi 4