1. kauden jaksot

1.1 (I)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 25.01.2014

Tarina alkaa vuonna 1715, kun merirosvot julistavat sodan maailmaa vastaan. Kahden laivan taisteluiden lomassa ruumasta paljastuu epäillyttävä käärö, josta uhataan kertoa kapteeni Flintille. Flintin johdolla puunkappaleet lentävät ja yhteistyöhaluakin alkaa löytymään. Laivan kokki ei ota hyvällä uutta kokkia. Lopulta rantaudutaan Nassauhun. Nassaussa päästään päästämään höyryjä nautintojen lomassa. Illalla maailma antaa yllättää.

1.2 (II)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 01.02.2014

Aamulla on mukava herätä aurinkoiseen ja paljastavaan maisemaan. Eleanor avautuu paljon isästään. Uutta kokkia painostetaan tekemään ruokaa samaan aikaan kun Flint mietiskelee lokikirjansa sivuja. Miehistön huulia liikuttaa suurin aarre koskaan. John astelee huoneeseen kesken käsitöiden. Eleanor keskustelee Kapteeni Vanen kanssa. Reiästä tarkkaillaan kaupankäyntiä. Kadonnut sivu aiheuttaa ongelmia. Eleanor tarjoaa rakkaalleen suojelua.

1.3 (III)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 08.02.2014

Kapteeni Flint jatkaa toipumista taisteluistaan. Eleanor kuulee lähtemisistä. Flint, Eleanor ja kumppanit jatkavat kaupankäyntiä tynnyreistä ja ammuksista. Asioita kerrotaan siinä toivossa, että saa elää. John kertoo aarrelaivasta Vanelle ja yrittää saada tätä tajuamaan kokonaiskuvan tilanteesta. Eleanor ja Vane silmäilevät toisiaan. Teot paljastavat kaiken vangin muodossa. Sisääntunkeutumisia tapahtuu.

1.4 (IV)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 15.02.2014

Laivalla taistellaan aaltoja vastaan. Flint määrää miehistönsä jahtaamaan kauppalaivaa. Flint kuitenkin nauttii rakkauden iloista. Vane nauttii huumausaineiden tuomasta ilosta. Flint arvostelee miehistönsä ruokatottumuksia. Riemurasiaa jaetaan mielellään. Laivan kokki ottaa rennosti kissansa kanssa. Johnia vastaan astuu epämiellyttäviä herroja. Rannalla tapahtuu laivan putsauksen yhteydessä paha onnettomuus. Hyökkäys koituu kohtaloksi.

1.5 (V)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 22.02.2014

Rehellisyys puhuttaa. Merellä kohdataan toinen laiva. Mies toipuu onnettomuudesta ja menetyksestään. Laivan purjeet lasketaan alas ja annetaan mennä. Eleanoria kohdellaan kuin lasta, mistä hän ei tietenkään pidä. Julkiset puheet lietsovat kansaa. Ilojen seuraukset eivät ole aina miellyttäviä, varsinkaan 1700-luvulla. Aluksella käydään sotasuunnitelmaa läpi. Lopulta laivat kohtaavat ja verinen taistelu voi alkaa. Laivassa paljastuu yllättävä este aarteiden luo.

1.6 (VI)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 01.03.2014

Illan hämärässä juonitaan. Laivalla orjat suunnittelevat kostoa. Rahakirjeitä kirjoitetaan ja lähetään. Laivalla jatkuu aarteiden luo yrittäminen, toistaiseksi huonoin seurauksin. Eleanoria kohtaan olla suunnalla jos toisella närkästyneitä. Mutta Eleanor tekee kaikkensa ollakseen kaupankäynnin keskipiste. Miehistö alkaa seota ajatuksissaan, mutta huomaavat kohta, että kapteenin sana on laki. Puheet kostautuvat Johnille. Hautajaisiakin pidetään.

1.7 (VII)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 08.03.2014

Saarnausta pidetään. Flint ja Eleanor keskustelevat taas asioista. Tilanteet tekevät veltoksi sillon kun ei pitäisi. Yksijalkainen mies on päässyt ylös. Takaiskut tarjoavat uusia ja odottamattomia tilaisuuksia. Johnilla on tukalat paikat liittyen tiettyyn sivuun ja muistamiseen. Orjatyövoima kukoistaa. Randal keittää kunnon sopan. Vane joutuu todistamaan kykynsä nyrkein. John on sivussa, mutta samaan aikaan kaiken keskipisteessä.

1.8 (VIII)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 15.03.2014

Bordellissa vietetään iloista iltaa ja keskustellaan osingoista. Merellä myrsky ei tee helpoksi purjehtimista. John antaa kapteeni Flintille tärkeää tietoa. Urca on kuvioissa vahvasti mukana. Maissa aamulla siivotaan myrskyn aiheuttamia tuhoja. Äkisti tykit laulaa ja linnoitusta vallataan. Kanuunojen sijainnit herättävät suuria epäillyksiä. Kaikki epäilevät toisiaan ja alkavat kääntyä toisiaan vastaan. Laivalla Flintin käskyjä ei enää huomioida. Tykit laulavat ja kyyneleitä valuu, mutta löytyy myös toivoakin.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com19.95 €

Black Sails

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Black Sails

Kausi 2

CDON.com39.95 €

Black Sails

Kausi 3

CDON.com34.95 €

Black Sails

Kausi 4