Henkilöt

Anne Bonny
Eleanor Guthrie
John Silver
Kapteeni Charles Vane
Kapteeni Flint
Max

Anne Bonny

Anne Bonny on hiljainen, mutta tarpeen tullen erittäin aggressiivinen nuori nainen, joka mielellään pysyy taka-alalla ja seuraa tilannetta sivusta. John on hänelle läheinen ja rakas ystävä, ehkä enemmänkin kuin ystävä. Annen rooli on hieman sekaantuvakin paikoitellen.

Eleanor Guthrie

Eleanor Guthrie on Nassaun kaupankäynnin mestariosaaja. Kauppojen kautta hänellä tulee olemaan vahva kytkös Flintiin ja Vaneen. Myös ilotaloemäntään Maxiin hänellä on vahva side.

John Silver

John Silver on ollut kauan mukana Flintin kanssa kiertelemässä merillä ja ryöstelemässä. Hänelle tarjoutuu pesti laivan kokkina, kun entiselle kokille tapahtuu onnettomuus. John on myös loistava puhuja, joten hänet nähdään äänessä usein, kääntämässä miehistön mielipiteitä.

Kapteeni Charles Vane

Charles Vane on erittäin pahamainen merirosvo, jolla on omat liittolaisensa selkänsä takana, valmiina käyttämään myös voimakeinoja, jos tarve vaatii. Kapteeni Flint on hänen vihollisensa, tosin välillä on pakko tehdä yhteistyötäkin.

Kapteeni Flint

Kapteeni Flint on ennätysajassa merirosvojen suosioon noussut henkilö. Hän on ison aluksen kapteeni, jolla on kymmeniä miehiä käskytettävänään, jotta rosvoukset merellä toimisivat.

Max

Max on nuori nainen, joka on vahvasti mukana Nassaun ilotalotoiminnassa vetäjänä. Hänellä on myös salaisia toimia erilaisten kaupankäyntien suhteen. Hiljalleen hänen liiketoimintansa laajenevat ja ongelmia tulee lisää.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com19.95 €

Black Sails

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Black Sails

Kausi 2

CDON.com39.95 €

Black Sails

Kausi 3

CDON.com34.95 €

Black Sails

Kausi 4