Näyttelijät

Bob Odenkirk "Jimmy McGill"
Jonathan Banks "Mike Ehrmantraut"
Michael McKean "Chuck McGill"
Rhea Seehorn "Kim Wexler"

Bob Odenkirk "Jimmy McGill" IMDb

Robert John Odenkirk syntyi 22. lokakuuta 1962 Napervillessa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Naomin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Bob on näytellyt mm. elokuvissa Girlfriend's Day, Freaks of Nature, Dealin' with Idiots, Boulevard ja Nebraska sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Fargo, Ensisilmäyksellä, Konttori ja Entourage.

Jonathan Banks "Mike Ehrmantraut" IMDb

Jonathan Banks syntyi 31. tammikuuta 1947 Washingtonissa. Hän on tehnyt vaikuttavan uran näyttelijänä, joka yltää aina 1970-luvulle saakka. Jonathanilla on yksi lapsi. Hänen äitinsä työskenteli CIA:ssa.

Michael McKean "Chuck McGill" IMDb

Michael McKean syntyi 17. lokakuuta 1947 New Yorkissa. Hän on naimisissa Annette O'Toolen kanssa ja hänellä on kaksi lasta ex-vaimonsa Susan Russellin kanssa. Hän osaa soittaa mm. kitaraa ja pianoa. Michael näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Laverne & Shirley, Primetime Glick ja Secret Service Guy. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Meddler, 10 Rules for Sleeping Around, The Words, Whatever Works ja The Producers sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Alias, Castle, Smallville, Grand, Dream On ja Saturday Night Live. Michael on tehnyt myös ääninäyttelijän töitä.

Rhea Seehorn "Kim Wexler" IMDb

Rhea Seehorn syntyi 12. toukokuuta 1972 Virginia Beachissa, Virginiassa. Hän on näytellyt koko pienen ikänsä ja opiskellut vanhempiensa jalanjäljillä maalaamista ja piirtämistä. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Whitney ja Elämää tähden kanssa. Rhea on näytellyt mm. elokuvissa Karvanaama, Luokkakokouksen blondit: Näin kaikki alkoi, Riders ja Eat Me! sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa House of Lies, Franklin & Bash, Ratkaisija, Burn Notice, Luota minuun ja Head Cases.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com14.95 €

Better Call Saul

Kausi 1

CDON.com29.95 €

Better Call Saul

Kausi 2