4. kauden jaksot

4.1 (Smoke)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 06.08.2018

Saulilla ei mene hyvin töissä ja hän joutuu sairaalaan testeihin. Asiat eivät suju ongelmitta kotimatkallakaan ja epäilykset nostavat päätään. Myöhemmin Kim toipuu edelleen onnettomuuden tuomasta tilasta kun Chuckia koskeva uutinen tulee ilmi. Alkaa taistelu surun ja elämän välillä. Joskus todisteista pitää päästä eroon.

4.2 (Breathe)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 13.08.2018

Sairaalassa on meneillään omat tutkimukset vanhuksen selviämiseksi kovasta kohtauksesta. Kim herää meteliin ja löytää Jimmyn liiankin energisenä keittiöstä menetyksensä jäljiltä. Jimmy alkaa etsimään uutta työtä ja laittaakin heti rattaat pyörimään. Toisaalla on erimielisyyksiä ja luottamuspulaa työntekijässä.

4.3 (Something Beautiful)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 20.08.2018

Menneet tapahtumat pakottavat outoihin ja lavastuksellisiin toimenpiteihin keskellä ei mitään. Jimmyllä on loistava suunnitelma tehdä rahaa ja hän esittää ideansa Mikelle. Myöhemmin lavastuksen jälkiseuraamukset ovat melko tuskaisia mutta mitä sitä ei bisnesten eteen tekisi. Ongelmiltakaan ei vältytä.

4.4 (Talk)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 27.08.2018

Bisnekset kukoistavat hyvinkin arveluttavassa paikassa. Jimmylle tarjotaan työtä mutta hän päättää kieltäytyä. Kim yrittää piristää häntä ja saakin kaikua takaisin. Kim joutuu oikeudessa ikävään ja ärsyttävää tilanteeseen. Vihollisleirin kyttäyskeikka muuttuu äkisti päälaelleen. Valheilla on lyhyet jäljet.

4.5 (Quite a Ride)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 03.09.2018

Jimmyllä on suuret ja rahaisat suunnitelmat menossa. Tilanne vaatii jatkosuunnitelmia ja paikkojen hajottamista. Puhelinliikkeen uusi ikkunamainoskaan ei tunnu tuottavan toivottua muutosta asiakkaiden suhteen. Myöhemmin auton löytäminen ja puhelinkeskustelut käskevät tekemään outoja asioita ja olemaan tarkkana. Asiat saavat yllättävän käänteen kun kaiken piti olla valmista. Kim yrittää selviytyä asiakkaasta.

4.6 (Piñata)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 10.09.2018

Jimmy ihailee työtä mutta Kim on hänestä liian ahkera. Ajassa mennään taaksepäin ja kerrotaan,miten asiat olivat ennen tämän päivän ongelmia. Jimmy ja Kim yrittävät kaikesta huolimatta elää normaalia elämää. Toisaalla Gus ja Mike suunnittelevat saksalaisten tuloa bisneksiin.

4.7 (Something Stupid)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 17.09.2018

Kimin ja Jimmyn suhde alkaa olla liiankin arkipäiväistä. Myöhemmin Jimmyn kännykkäbisnes alkaa tuoda hedelmää ja hän suunnitteleekin tulevaa. Sillä välin sairaalassa ollaan parempaan suuntaan. Jimmyllä alkaa puskea päälle tilanteet, joten jotain on tehtävä ja senhän Jimmy osaa. Maan syvyyksissä työt jatkuvat.

4.8 (Coushatta)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 24.09.2018

Jimmyllä ja Kimillä menee edelleen hiukan huonosti. Jimmy lähtee bussimatkalle, jossa hän jatkaa huijaavaa elämäntyyliään. Huumebisneskään ei aina kukoista vaikka kuinka yrittää. Raskas työ vaatii seksikkään huvin. Kim jatkaa asiakkaansa tilan selvittelyä kun Jimmy joutuu pakosalle tuttuun paikkaan.

4.9 (Wiedersehen)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 01.10.2018

Kim ottaa mallia Jimmystä ja aloittaa vertailevan valehtelun edetäkseen omalla urallaan. Tilanteet kärjistyvät mutta hyvällä tavalla joidenkin kannalta. Sillä välin Hector näyttää hitusen kohentumisen merkkejä kun hän saa tuttuja vieraita. Jimmy yrittää saada puhumalla lupansa takaisin, omaan tyyliinsä.

4.10 (Winner)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 08.10.2018

Viimeistä viedään niin jaksokuvauksen, kuin kauden päätösjakson osalta. Jaksossa ollaan ajassa, jolloin kaikki oli vielä hyvin Jimmyn ja Chuckin välillä. Mike on joutunut pahaan tilanteeseen yhden työntekijän otettua hatkat. Kaikki varjostavat ja juonittelevat toisiaan vastaan. Löytyykö kadonnut lammas takaisin laumaan?

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com14.95 €

Better Call Saul

Kausi 1

CDON.com29.95 €

Better Call Saul

Kausi 2