3. kauden jaksot

3.1 (Mabel)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 10.04.2017

Palataan takaisin aikaan, jolloin Jimmy oli vielä ravintola-alalla. Ruokatauolla hän joutuu epämiellyttävään tilanteeseen. Chuckilla on karannut mopo käsistä kotinsa suojaamisen kanssa. Jimmyllä ja Kimillä riittää asiakkaita vähän liiaksikin asti. Nauha voi olla tuhon alku. Miken epäilykset nousevat asteen korkeammaksi. Jimmylle kostautuu menneiden valinnat. Kimin ura etenee.

3.2 (Witness)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 17.04.2017

Pannu käy kuumana yön tunneilla kun odotellaan tulevaa. Mike yrittää saada tulosta seuraamalla laitetta. Jimmyn on pakko palkata lisää väkeä lakifirmaansa töiden lisääntymisen takia. Kim ei oikein pidä Jimmyn palkkausmetodeista. Jokaisen on syötävä ja ruoasta tuleekin uusi rikoskumppani. Jimmy menee raportoimaan Mikelle heti. Laatikossa oleva nauhuri on itse paholainen.

3.3 (Sunk Costs)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 24.04.2017

Kengät sähkölinjalla merkitsevät tietoa. Mike on löytänyt autosta seuransirun, mikä vie asioita nyt eteenpäin keskellä tietä. Pian saapuukin pari autoa, jotka tuovat johtajan Miken puheille. Heillä on antoisa keskustelu, joka johtaa ratkaisuihinkin. Jimmy on masentuneella päällä ja siirtää kaikki sovitut tulevaisuuteen. Jimmy joutuu virkavallan kanssa tekemisiin, mutta eri tavalla kuin aiemmin.

3.4 (Sabrosito)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 01.05.2017

Meksikolaisten kesken käydään kiivasta ja räjähdysherkkää kauppaa. Mike vierailee jälleen tyttärensä luona. Los Pollos ravintolaan saapuu vihainen vanha äijä, joka vaatii nähdä pomon. Tilanteet kärjistyvät lopulta pahoiksikin. Mike saapuu takaisin työhönsä ja kieltäytyy suuresta paketistakin. Hän soluttautuu pian tuttuun paikkaan ottamaan vähän kuvia.

3.5 (Chicanery)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 08.05.2017

Chuckilla näyttää menevän sähköisesti ja kohta tulisesti. Yksi puhelin voi muuttaa suunnan alamäkeen aiheuttaen kauheaa tunnetta. Kimiä kehutaan hyvästä työstä. Jimmyn aikaisempi suuremman luokan temppu alkaa valottua. Oikeus tapahtukoon vaikka taivas putoaisi. Jimmy joutuu tuomareiden eteen vastaamaan tekojensa seurauksista. Oikeudessa käytetään kaikkia keinoja vaikuttaa lopputulokseen.

3.6 (Off Brand)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 15.05.2017

Isojen pomojen, kuten Don Hectorin, alaisella Nacholla on vaativa työ rahojen kerääjänä ja ongelmia koittaa siinä vaiheessa, kun rahoja ei olekaan oikea määrä. Kim jatkaa Jimmyn puolustamista oikeudessa. Hetkeä myöhemmin on aihetta eräänlaiseen juhlintaan shampanjan äärellä. Chuckin perään kysellään huolestuneena ja Jimmy ottaa tiukan linjan veljeään kohtaan. Masentunutta Chuckia käydään piristämässä kilistelyiden kera. Jimmyllä on tiukka aikataulu mainoksen suhteen.

3.7 (Expenses)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 22.05.2017

Jimmy aloittaa yhdyskuntapalveluksensa varsin kirjavassa porukassa. Jimmy hoitaa omia asioitaan palveluksiensa ohella, vaihtelevin menestyksin. Päästyään palveluksesta Jimmy suuntaan välittömästi mainosten kimppuun, mutta joutuu lopulta taas pettymään. Kotiin tehdään pelästyttävä vierailu. Rahalla ja pelottelulla on valtaa. Mikelle tarjotaan lisää töitä. Huijaussuunnitelmiakin tehdään.

3.8 (Slip)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 05.06.2017

Jimmy menee lapsuuden ajan rähjäiseen paikkaan ja muistaa piilottaneensa levyn taakse jotain. Mike aloittaa keskellä ei mitään tuttuun rauhalliseen tapaansa etsintöjä ja tekeekin lihaisan löydön. Chuckilla lähtee menemään lujaa kun hän intoutuu suunnittelemaan tulevaisuuttaan. Jimmy kavereineen jatkaa mainosten kuvauksia, jotka ovatkin osoittautuneet tuottoisaksi. Kim yrittää maksaa takaisin aikaisempia saamiaan.

3.9 (Fall)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.06.2017

Jimmy menee tapaamaan vanhaa asiakastaan ja tuo tullessaan tuliaisiakin, pienten väritysten kera. Mike astelee uuteen työpaikkahaastatteluun ja erittäin huolissaan paikan toimivuudesta. Häntä yritetään vakuutella kyllä. Chuck puhuu palaverissa oman etunsa vuoksi kuunneltuaan naurettavia asioita. Sitten Chuckille tehdään yllättävä tarjous koskien hänen jatkoaan. Kim yrittää hoitaa verollisia asioita.

3.10 (Lantern)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.06.2017

Kim on järkyttyneenä sairaalassa johtuen autolla tapahtuneesta onnettomuudesta. Jimmy saapuu lohduttamaan häntä ja hetkeä myöhemmin hän menee keräämään tärkeitä papereita talteen. Chuckilla on napit vastakkain johtoportaan kanssa ja hän tarjoutuukin esittämään vaihtoehtoisia loppuja. Kimiä käy tilanne hermoon jo heti alkuun ja Jimmy tekee kaikkensa auttaakseen tätä. Kaikesta huolimatta Jimmyn on pakko tavata Chuck. Jimmyä kohtaa yllätys, jollaista hän ei olisi kuvittelut. Kausi päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa AMC ma 20.08.2018
4.3 Something Beautiful

USA:ssa AMC ma 27.08.2018
4.4 Talk

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com14.95 €

Better Call Saul

Kausi 1

CDON.com29.95 €

Better Call Saul

Kausi 2