2. kauden jaksot

2.1 (Switch)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 15.02.2016

Palataan takaisin aikaan, jolloin Jimmy oli ravintolassa töissä. Hänelle sattuu moka, joka johtaa pitkään yksinäiseen hetkeen. Jimmyä kehutaan ja kannustetaan ottamaan työ vastaan. Jimmy on kuitenkin epäileväinen työn suhteen. Mike ei suostu nousemaan huomiota herättävään autoon, kun hänen pitäisi mennä tapaamiseen. Jimmyyn iskee keski-iän selkeys. Kim patistaa Jimmyä ottamaan työtilaisuuden tosissaan.

2.2 (Cobbler)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 22.02.2016

Chuck tiedustelee ruokalähetiltään Jimmyn kuulumisia työrintamalla. Jimmy ja Kim neuvottelevat HHM toimitiloissa Sandpiperin vanhainkodin asioista. Jimmy joutuu luopumaan rakkaasta esineestään mutta saa tilalle naistenkin ihaileman, paljon paremman. Mike törmää isoihin tuttuihin työpaikallaan. Mike käy vähän kyselemässä uuden verhoilun hintaa. Joudutaan tekemään video.

2.3 (Amarillo)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 29.02.2016

Jimmy keksii, että rahalla saa haluamansa läpi kun pysäyttää bussin täynnä Sandpiperin asukkaita. Ja puhuminen voi alkaa. Jimmyä onnistaa kunnolla, mutta Chuck kyseenalaistaa asian firman palaverissa. Miken perhettä kytätään. Jimmy näkee mainosvideon, josta hän ei ole innoissaan. Siitä Jimmy keksii kuvata oman mainoksensa. Mike käy eläinlääkärin puheilla, mutta ei siinä mielessä kuten siellä yleensä käydään. Lopulta asiat alkavat luistaa.

2.4 (Cloves Off)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.03.2016

Jimmyn mainosvideo aiheuttaa johtopuolella närää, vaikka video tuottaa tulosta. Jimmylle annetaan varoitus, mikä saa hänet miettimään. Myös Kim joutuu vaikeuksiin kyseisen videon takia. Mikelle tarjotaan rahaisaa työkeikkaa, jonka hän päättää ottaa vastaan. Jimmy menee tapaamaan Chuckia ja löytää tämän hieman heikossa kunnossa. Hotellissa tehdään asekauppoja.

2.5 (Rebecca)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.03.2016

Chuck muistelee menneitä rakkaansa kanssa. Jimmy luulee keksineensä ratkaisuja ongelmiin. Jimmy kuulee liikaa palautetta avustajaltaan. Kimille annetaan neuvo haastaa työnantaja oikeuteen. Mike pitää huolen perheestään. Kimillä on mieletön urakka soitella asiakkaita läpi, kunnes vihdoin tärppää. Chuck menee toimistoonsa, jossa joudutaan taas tekemään järjestelyitä hänen takiaan. Chuck saa selville, että rahaa katoaa johonkin.

2.6 (Bali Ha'i)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 21.03.2016

Jimmy surffailee kanavilla, kun vastaan tulee mainosvideo. Jimmy palaa tuttuun ja turvalliseen pieneen toimistoonsa. Kim saa hoilaavan puhelinsoiton. Jimmyllä ei suju uuden autonsa kanssa aina niin mallikkaasti. Kim joutuu puhumaan oikeussaliin joukkokanteen innoittamana. Mike joutuu tarkastamaan talon aseen kanssa. Mike antaa opetuksen luvattomille vieraille. Tilanteet alkavat hitaasti riistäytyä käsistä.

2.7 (Inflatable)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 28.03.2016

Tietyt lehdet kiinnostavat poikia ikään katsomatta. Jimmy joutuu taas edustamaan Mikea. Jimmy on miettinyt asioita ja päättänyt ottaa uuden suunnan elämälleen jättämällä menneen taakseen. Uusi elämä alkaa vivahteikkailla tilanteilla. Jimmy yrittää tehdä pomonsa hulluksi. Kenkää näytetään lopulta. Kimiäkin kysellää uuteen lakifirmaan, yllättävältä taholta. Mike tekee mitä vaan tyttärensä puolesta.

2.8 (Fifi)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 04.04.2016

Meksikon ja USA:n rajalla on liikennettä ja kyseenalaista toimintaa paljon. Kiven alla piilee tulivoimaa ja jäätelö maistuu. Jimmy jatkaa Kimin suostuttelua siirtymään omaan lakifirmaansa ruoan äärellä. Mike jatkaa kyttäyskeikkoja iltahämärässä. Jimmy innostuu asioista ja esitteleekin Kimille liiketiloja. Chuck ei ole mielissään kuulemistaan uutisista. Jimmy laittaa oikein kunnolla tuulemaan huijausten parissa.

2.9 (Nailed)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 11.04.2016

Maantielle viritellään ansaa. Ovelasta kätköstä löytyy mukava saalis. Jimmyn ja Chuckin erimielisyydet johtavat siihen, että toista on tarkkailtava. Chuck pakottautuu sähköiseen tilaan kun hän joutuu vastaamaan salissa. Osoitteet aiheuttavat suurta sekaannusta. Jimmy ja Kim alkavat remontoida uutta liiketilaansa. Jimmyn ja Chuckin välit kiristyvät entisestään.

2.10 (Klick)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 18.04.2016

Menneessä muistellaan Jimmyn ja Chuckin äitiä ja hänen poismenoaan. Kopiointikeskuksessa tapahtuu tapaturma väittelyiden seurauksena. Jimmy joutuu taas käymään sairaalassa katsomassa tuttua henkilöä. Kaikesta huolimatta televisiosta tulee hyvä mainos. Mike käy asekauppaa. Chuckia jää painamaan virheelliset osoitetiedot. Juuri kun liipaisinta pitäisi painaa, äänet keskeyttävät lupaavan tilanteen ja outo lappu ilmaantuu eteen.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa AMC ma 01.10.2018
4.9 Wiedersehen

USA:ssa AMC ma 08.10.2018
4.10 Winner

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com14.95 €

Better Call Saul

Kausi 1

CDON.com29.95 €

Better Call Saul

Kausi 2