Näyttelijät

Freddie Highmore "Norman Bates"
Max Thieriot "Dylan Massett"
Nestor Carbonell "Alex Romero"
Olivia Cooke "Emma Decody"
Vera Farmiga "Norma Bates"

Freddie Highmore "Norman Bates" IMDb

Alfred Thomas Highmore syntyi 14. helmikuuta 1992 Lontoossa, Englannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Jali ja suklaatehdas, The Art of Getting By, Paahtis, 'Master Harold' ... And the Boys, Arthur ja Minimoit, Arthur ja Maltazard, Spiderwickin kronikat, A Good Year - Mainio vuosi ja Finding Neverland - Tarinan lähteillä.

Max Thieriot "Dylan Massett" IMDb

Maximillion Drake Thieriot syntyi 14. lokakuuta 1988 Los Altos Hillsissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Lexi Murphyn kanssa. Max on näytellyt mm. elokuvissa House at the End of the Street, Disconnect, Yellow, Foreverland, The Family Tree, Jumper ja Chloe.

Nestor Carbonell "Alex Romero" IMDb

Néstor Gastón Carbonell syntyi 1. joulukuuta 1967 New York Cityssä. Hän on naimisissa Shannon Kennyn kanssa ja heillä on lapset Rafael (s. 2002) ja Marco (s. 2005). Nestor näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Lost, Cane ja Ringer. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Yön ritari, Yön Ritarin paluu, Killer Movie ja Smokin' Aces sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Good Wife, Ray Donovan, State of Affairs, Kohde, Todistettavasti syyllinen, Strong medicine - kovaa lääkettä ja Wilfred.

Olivia Cooke "Emma Decody" IMDb

Olivia Cooke syntyi 27. joulukuuta 1993 Oldhamissa, Englannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Minä & Earl & kuolemansairas tyttö, Ouija, The Quiet Ones ja The Signal.

Vera Farmiga "Norma Bates" IMDb

Vera Ann Farmiga syntyi 6. elokuuta 1973 Passaic Countyssa, New Jerseyssä. Hän on naimisissa Renn Hawkeyn kanssa ja heillä on lapset Fynn (s. 2009) ja Gytta (s. 2010). Vera on ollut naimisissa Sebastian Rochén kanssa. Hänen pikkusiskonsa on American Horror Storysta tuttu Taissa Farmiga. Vera näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Touching Evil, Roar ja UC: Undercover. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Departed, The Judge, Closer to the Moon, Kirottu, At Middleton, Turvatalo, Source Code, Up in the Air, Ottolapsi ja Poika raidallisessa pyjamassa.

Seuraava jakso

Suomessa Yle TV2 to 11.10.2018 klo 22.05
4.9 Yhdessä ikuisesti

Suomessa Yle TV2 to 18.10.2018 klo 22.05
4.10 Norman

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Bates Motel

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Bates Motel

Kausi 2

CDON.com19.95 €

Bates Motel

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Bates Motel

Kausi 4

CDON.com29.95 €

Bates Motel

Kausi 5