5. kauden jaksot

5.1 Pimeyden paratiisi (Dark Paradise)

Ensiesitys Suomessa: 25.10.2018
Ensiesitys USA:ssa: 20.02.2017

On kulunut kaksi vuotta. Norman asuu yksin ja johtaa motellia. Dylan ja Emma ovat naimisissa ja heillä on tytär. Caleb ilmestyy yllättäen talolle, mikä harmittaa Dylania. Romero on vankilassa eikä pääse ehdonalaiseen. Hän lähettää tappajan Normanin perään. Norman tapaa Normaa muistuttavan Madeleine Loomisin.

5.2 (The Convergence of the Twain)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 27.02.2017

Norman vierailee Romeron luona vankilassa ja joutuu uhkailun kohteeksi. Norman menee illalliselle Madeleinen, hänen ystävänsä sekä aviomiehensä Samin kanssa. Chickilla on bisnesehdotus Normanille. Caleb jättää viestin Dylanille ja palaa White Pine Bayhin etsimään Normaa.

5.3 (Bad Blood)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 06.03.2017

Caleb herää Batesin talon kellarista ja joutuu kuulemaan menneisyyden tarinoita. Chick tajuaa nyt Normanin tilanteen ja jää taloon tekemään tutkimusta rikoskirjaansa varten. Madeleine kertoo avioliittonsa vaikeuksista Normanille. Romero saa siirron vankilatappelun vuoksi ja pakenee.

5.4 (Hidden)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 13.03.2017

Norman joutuu selvittämään, keneen voi luottaa salaisuuksiensa kanssa. Romero yrittää löytää turvapaikan.

5.5 (Dreams Die First)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 20.03.2017

Norman herää eikä löydä äitiään mistään, mutta olkapäässä on raapimisen jälkiä. Seriffi Greene kertoo hänelle, että Romero on karannut vankilasta ja hautoo ehkä kostoa. White Horse Barin baarimikko kertoo, että hänen autonsa on hylättynä pihalla. Norman tapaa tri Edwardsin. Seattlessa Dylan kertoo Emmalle, miksi hän ei ole enää yhteydessä äitiinsä. Sam tapaa rakastajansa Marion Cranen, joka lähtee pakomatkalle varastettuaan työnantajaltaan suuren summan rahaa. Madeleine kysyy mieheltään salasuhteesta.

5.6 (Marion)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 27.03.2017

Norman toivottaa Marionin tervetulleeksi motelliin. He jutustelevat vanhemmistaan, kunnes Sam soittaa. Norman vakoilee Marionia. Norman paljastaa, että Sam on naimisissa ja Marion näkee miehen riitelevän Madeleinen kanssa. Emma kertoo Dylanille totuuden Normasta.

5.7 (Inseparable)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 03.04.2017

Äiti neuvoo Normania rikospaikan merkkien hävittämisessä. Seriffi Greene kertoo Normanille, että järvestä on löydetty useita ruumiita. Norman epäilee poliisin tulevan pian tutkimaan heidän taloaan, joten hän päättää toimia nopeasti. Romero toipuu Maggie Summersin luona. Dylan saapuu Normanin luokse ja sanoo suorat sanat veljelleen. Apteekissa Dylan saa kuulla, että tri Edwards on ollut kadoksissa jo vuoden. Madeleine on huolissaan Samista. Norman soittaa hätänumeroon.

5.8 (The Body)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 10.04.2017

Seriffi Greene vie Normanin vankilaan ja Dylan lupaa etsiä hänelle asianajajan. Greene kuulustelee Normania, joka syyttä Madeleinea murhasta. Järven ruumislöydöistä tunnistetaan toinen uhri. Romero löytää aseensa ja palaa Batesin mailley. Kaivosta löytyy uusi ruumis ja Norman saa syytteen kolmesta murhasta.

5.9 (Visiting Hours)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 17.04.2017

Normanilta otetaan sormenjäljet ja asianajaja ehdottaa vetoamista mielenterveysongelmiin. Emma tulee tapaamaan Dylania, mutta ei voi antaa anteeksi. Norman tajuaa, että hän saattaa saada kuolemantuomion. Emma päättää palata Seattleen. Romero saa tietää, missä Norman on ja ottaa Reginan panttivangiksi kiristääkseen poliiseja.

5.10 (The Cord)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 24.04.2017

Romero johdatetaan ruumiin luokse, mikä saa hänet raivostumaan ja surulliseksi. Norman näkee kaunista unta äidistään ja palaa hetkiin, jolloin he ensimmäistä kertaa saapuivat motellille. Norman avaa motellin uudestaan ja kutsuu Dylanin kylään. Dylan yrittää saada veljensä kohtaamaan todellisuuden ja menemään poliisin luokse. Sarja päättyy.

5.11 ERIKOISJAKSO (The Final Check Out)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 24.04.2017

Puolen tunnin erikoisjakso, jossa vastataan fanien kysymyksiin ja haastatellaan sarjan näyttelijöitä, tuottajia ja kriitikkoja.

Seuraava jakso

Suomessa Yle TV2 to 11.10.2018 klo 22.05
4.9 Yhdessä ikuisesti

Suomessa Yle TV2 to 18.10.2018 klo 22.05
4.10 Norman

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Bates Motel

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Bates Motel

Kausi 2

CDON.com19.95 €

Bates Motel

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Bates Motel

Kausi 4

CDON.com29.95 €

Bates Motel

Kausi 5