Henkilöt

Alex Romero
Dylan Massett
Emma Decody
Norma Bates
Norman Bates

Alex Romero

Alex Romero on White Pine Bayn seriffi. Hän on kaupungin moraalivartija ja erittäin tarkkanäköinen. Hän tulee sekaantuneeksi Batesin perheen elämään tutkiessaan Keith Summersin kuolemaa. Alexin työpari 1. kaudella on Zack Shelby. Norman on vaikea luottaa mieheen, mutta joutuu lopulta kertomaan totuuden.

Dylan Massett

Dylan Massett on sarjan alussa 21-vuotias Norman poika ja Normanin veli. Hän pitää isänään John Massettia, joka oli Norman ensimmäinen aviomies. Dylan on erikoinen tyyppi ja tuntee olonsa usein eksyneeksi ja ulkopuoliseksi. Hän ajautuu takaisin äitinsä ja veljensä elämään sarjan alussa. Dylanin suhde Norman kanssa on hankala, mikä harmittaa Normania.

Emma Decody

Emma Decody on sarjan alussa 17-vuotias, kaunis ja älykäs tyttö. Hän sairastaa kystistä fibroosia ja tarvitsee lisähappea mukanaan kuljevasta tankista. Emmaa pidetään usein pikkuvanhana. Hän ihastuu Normaniin ja ilmestyy usein Batesien ovelle.

Norma Bates

Norma Louise Bates (os. Calhoun) on Normanin ja Dylanin äiti. Hän on ollut naimisissa John Massettin ja Sam Batesin kanssa. Norma yrittää sarjan alussa tottua elämään yksinhuoltajana ja on täysin omistautunut Normanille. Norma unohtaa omat tarpeensa yrittäessään tehdä poikansa elämästä parempaa uudessa kaupungissa. Norma on kokenut lapsesta asti väkivaltaa ja seksuaalista hyväksikäyttöä.

Norman Bates

Norman Bates on sarjan alussa 17-vuotias poika. Hän älykäs ja hauska, mutta hieman hiljainen ja ujo. Hänen äitinsä on Norma, johon Normanilla on läheinen suhde. Isä Sam kuoli puoli vuotta ennen sarjan alkua. Norman vastustaa aluksi muuttoa, mutta alkaa pikku hiljaa sopeutua uuteen elämään motellissa. Normanilla on velipuoli Dylan.

Seuraava jakso

Suomessa Yle TV2 to 11.10.2018 klo 22.05
4.9 Yhdessä ikuisesti

Suomessa Yle TV2 to 18.10.2018 klo 22.05
4.10 Norman

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Bates Motel

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Bates Motel

Kausi 2

CDON.com19.95 €

Bates Motel

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Bates Motel

Kausi 4

CDON.com29.95 €

Bates Motel

Kausi 5