Näyttelijät

Colin Donnell "Tommy Merlyn"
Colton Haynes "Roy Harper"
David Ramsey "John Diggle"
Emily Bett Rickards "Felicity Smoak"
Katie Cassidy "Laurel Lance"
Paul Blackthorne "Quentin Lance"
Stephen Amell "Oliver Queen"
Susanna Thompson "Moira Queen"
Willa Holland "Thea Queen"

Colin Donnell "Tommy Merlyn" IMDb

Colin Donnell syntyi 9. lokakuuta 1982 St. Louisissa, Missourissa. Hän on naimisissa Patti Murinin kanssa. Colin näytteli vakituisesti tv-sarjassa Tne Affair. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Every Secret Thing sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa The Mysteries of Laura, Kohde, Pan Am ja Muistin vanki.

Colton Haynes "Roy Harper" IMDb

Colton Lee Haynes syntyi 13. heinäkuuta 1988 Wichitassa, Kansasissa. Hän tekee näyttelemisen lisäksi mallintöitä. Colton näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Teen Wolf, The Gates ja Look. Hän on näytellyt mm. elokuvissa San Andrés ja Always and Forever sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Melrose Place, Rahaa ja rakkautta, C.S.I. Miami ja Pushing Daisies.

David Ramsey "John Diggle" IMDb

David Ramsey syntyi 17. marraskuuta 1971 Detroitissa, Michiganissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Anna hyvän kiertää, Con Air - Lento vapauteen, Pähkähullu professori ja The Coverup sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Dexter, Greyn anatomia, Siskoni on noita, NCIS Rikostutkijat, C.S.I. Miami, Huff - terapian tarpeessa ja Aavekuiskaaja.

Emily Bett Rickards "Felicity Smoak" IMDb

Emily Bett Rickards syntyi 24. heinäkuuta 1991 Vancouverissa, Kanadassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Brooklyn, Dakota's Summer ja Random Acts of Romance sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa The Flash ja Soldiers of the Apocalypse.

Katie Cassidy "Laurel Lance" IMDb

Katherine Evelyn Anita Cassidy syntyi 25. marraskuuta 1986 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Katien juuret ovat Saksassa ja Irlannissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Melrose Place ja Harper's Island. Katie on näytellyt mm. elokuvissa Monte Carlo, Puheista tekoihin, Klik! ja When a Stranger Calls sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Gossip Girl, Supernatural, Kolme miestä ja tyttö, Suhteita ja salaisuuksia ja Seitsemäs taivas.

Paul Blackthorne "Quentin Lance" IMDb

Paul Blackthorne syntyi 5. maaliskuuta 1969 Wellingtonissa, Englannissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa The Dresden Files, Naistenmiehet (Big Shots) ja The River. Paul on näytellyt mm. elokuvissa Nuija ja tosinuija kaks, Saiturin joulu ja Especial sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, The Flash, Monk, Unelmien kolhimat, C.S.I., Kovat kaulassa, Näkijä ja The Gates.

Stephen Amell "Oliver Queen" IMDb

Stephen Amell syntyi 8. toukokuuta 1981 Torontossa, Kanadassa. Hän on naimisissa Cassandra Jeanin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Stephen on näytellyt mm. elokuvissa Closing the Ring ja Tracey sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 90210, Rakkauden anatomia, C.S.I., Kolme miestä ja tyttö, Hung, Vampyyripäiväkirjat, NCIS Los Angeles ja C.S.I. Miami.

Susanna Thompson "Moira Queen" IMDb

Susanna Thompson syntyi 27. tammikuuta 1958 San Diegossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Martin Katzin kanssa. Susanna näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Vielä kerran, Reyes ja The Book of Daniel. Hän on näytellyt mm. elokuvissa American Pastime, Sudenkorento, The Ballad of Jack and Rose ja Oikukkaat sydämet sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa NCIS Rikostutkijat, Todistettavasti syyllinen, Ilman johtolankaa, C.S.I. ja Still Life.

Willa Holland "Thea Queen" IMDb

Willa Joanna Chance Holland syntyi 18. kesäkuuta 1991 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän aloitti uransa lapsimallina jo 7-vuotiaana. Willa näytteli vakituisesti tv-sarjassa O.C. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Tiger Eyes, Olkikoirat, Legion ja Genova sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Gossip Girl.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa The CW ma 15.10.2018
7.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit, ilmestyy 03.12.2018

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Arrow

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Arrow

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Arrow

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Arrow

Kausi 4

CDON.com34.95 €

Arrow

Kausi 5