Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Arrow > Näyttelijät

Arrow - Näyttelijät

Colin Donnell "Tommy Merlyn" IMDB

Colton Haynes "Roy Harper" IMDB

David Ramsey "John Diggle" IMDB

David Ramsey syntyi 17. marraskuuta 1971 Detroitissa, Michiganissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Anna hyvän kiertää, Con Air - Lento vapauteen, Pähkähullu professori ja The Coverup sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Dexter, Greyn anatomia, Siskoni on noita, NCIS Rikostutkijat, C.S.I. Miami, Huff - terapian tarpeessa ja Aavekuiskaaja.

Emily Bett Rickards "Felicity Smoak" IMDB

Katie Cassidy "Laurel Lance" IMDB

Katherine Evelyn Anita Cassidy syntyi 25. marraskuuta 1986 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Katien juuret ovat Saksassa ja Irlannissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Melrose Place ja Harper's Island. Katie on näytellyt mm. elokuvissa Monte Carlo, Puheista tekoihin, Klik! ja When a Stranger Calls sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Gossip Girl, Supernatural, Kolme miestä ja tyttö, Suhteita ja salaisuuksia ja Seitsemäs taivas.

Paul Blackthorne "Quentin Lance" IMDB

Stephen Amell "Oliver Queen" IMDB

Stephen Amell syntyi 8. toukokuuta 1981 Torontossa, Kanadassa. Hän on naimisissa Cassandra Jeanin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Stephen on näytellyt mm. elokuvissa Closing the Ring ja Tracey sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 90210, Rakkauden anatomia, C.S.I., Kolme miestä ja tyttö, Hung, Vampyyripäiväkirjat, NCIS Los Angeles ja C.S.I. Miami.

Susanna Thompson "Moira Queen" IMDB

Willa Holland "Thea Queen" IMDB

Willa Joanna Chance Holland syntyi 18. kesäkuuta 1991 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän aloitti uransa lapsimallina jo 7-vuotiaana. Willa näytteli vakituisesti tv-sarjassa O.C. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Tiger Eyes, Olkikoirat, Legion ja Genova sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Gossip Girl.Seuraava jakso

Suomessa Sub ke 20.05.2015 klo 22.00
3.10 Hylätyt

USA:ssa The CW ke 06.05.2015
3.22 This Is Your Sword

Katso netistä

http://www.katsomo.fi/?treeId=33005048

Viralliset sivut

Arrow - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Arrow - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
14.95 €