Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Arrow > Henkilöt

Arrow - Henkilöt

John Diggle

John Diggle on entinen armeijan erikoisjoukkojen mies ja toimii nyt Oliverin henkivartijana ja autonkuljettajana. Hän saa Oliverin ymmärtämään, miten auttaa kaupunkia parhaiten. Digglen huumori on kuivaa ja lähes huomaamatonta. Hänen vahvuuksiaan on aseiden käsittely ja koodien purkaminen.

Laurel Lance

Laurel Lance on Oliverin ex-tyttöystävä. He erosivat, koska Oliver seurusteli salaa myös Laurelin sisaren Saran kanssa. Hän tapailee Tommya. Laurel työskentelee asianajajana. Hän on erittäin älykäs ja vahva ihminen.

Oliver Queen

Oliver Queen pn miljonääri ja entinen playboy, joka muuttuu täysin haaksirikkouduttuaan saarelle viideksi vuodeksi. Hän on Moira ja Robert Queenin poika ja hänellä on pikkusisko Thea. Oliver haluaa kostaa oman käden oikeudella isänsä listalla olleille ihmisille. Oliverin paras ystävä on Tommy. Ennen onnettomuutta Oliver seurusteli Laurelin kanssa. Oliver vaikuttaa ylimieliseltä, mutta tosiasiassa hän on älykäs ja lojaali rakkaimmilleen.

Thea Queen

Thea Queen on Oliverin pikkusisko. Hän murtui täysin kuultuaan rakkaan veljensä kuolleen ja muuttuu vuosien aikana impulsiiviseksi ja keskenkasvuiseksi nuoreksi naiseksi. Hän on sekaantunut myös huumeisiin. Thea ajattelee usein tunteella, ei järjellä ja joutuu sen takia vaaraan.Seuraava jakso

Suomessa Sub ke 20.05.2015 klo 22.00
3.10 Hylätyt

USA:ssa The CW ke 06.05.2015
3.22 This Is Your Sword

Katso netistä

http://www.katsomo.fi/?treeId=33005048

Viralliset sivut

Arrow - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Arrow - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
14.95 €