Henkilöt

Felicity Smoak
John Diggle
Laurel Lance
Moira Queen
Oliver Queen
Quentin Lance
Roy Harper
Thea Queen
Tommy Merlyn

Felicity Smoak

Felicity Smoak työskentelee IT-asiantuntijana Queen Consolidatedissa. Hänestä tulee osa Oliverin tiimiä ja on hänen hyvä ystävänsä. 3. kaudella Felicityn ja Oliverin väliset tunteet syvenevät.

John Diggle

John Diggle on entinen armeijan erikoisjoukkojen mies ja toimii nyt Oliverin henkivartijana ja autonkuljettajana. Hän saa Oliverin ymmärtämään, miten auttaa kaupunkia parhaiten. Digglen huumori on kuivaa ja lähes huomaamatonta. Hänen vahvuuksiaan on aseiden käsittely ja koodien purkaminen.

Laurel Lance

Laurel Lance on Oliverin ex-tyttöystävä. He erosivat, koska Oliver seurusteli salaa myös Laurelin sisaren Saran kanssa. Hän tapailee Tommya. Laurel työskentelee asianajajana. Hän on erittäin älykäs ja vahva ihminen.

Moira Queen

Kaudet 1-2. Moira Queen on Oliverin ja Thean äiti. Hän kuuluu salaiseen järjestöön, joka aikoo tuhota kaupungin omien tarkoitusperiensä vuoksi. Järjestöön kuului myös hänen edesmennyt aviomiehensä Robert. Moira on nyt naimisissa Queen Consolidatedin johtohenkilöihin kuuluvan Walter Steelen kanssa. Moira on häikäilemätön ja laskelmoiva, vaikka esittää maailmalle olevansa omistautunut äiti.

Oliver Queen

Oliver Queen pn miljonääri ja entinen playboy, joka muuttuu täysin haaksirikkouduttuaan saarelle viideksi vuodeksi. Hän on Moira ja Robert Queenin poika ja hänellä on pikkusisko Thea. Oliver haluaa kostaa oman käden oikeudella isänsä listalla olleille ihmisille. Oliverin paras ystävä on Tommy. Ennen onnettomuutta Oliver seurusteli Laurelin kanssa. Oliver vaikuttaa ylimieliseltä, mutta tosiasiassa hän on älykäs ja lojaali rakkaimmilleen.

Quentin Lance

Quentin Lance on Laurelin isä. Hän työskentelee Starling Cityn poliisissa etsivänä. Quentin syyttää Oliveria tyttärensä Saran kuolemasta. 1. kaudella Quentin jahtaa Arrowta. 2. kaudella hänet alennetaan ja Quentin alkaa hyväksyä Arrown teot. 3. kaudella hän saa ylennyksen, mutta joutuu luopumaan kenttätyöstä sairauden vuoksi.

Roy Harper

Kaudet 1-3. Roy Harper tunnetaan kaupungissa pikkurikollisena. Hän alkaa seurustella Thean kanssa. Roy on erittäin kiinnostunut Arrown teoista ja lopulta hänestä tuleekin Oliverin oppipoika.

Thea Queen

Thea Queen on Oliverin pikkusisko. Hän murtui täysin kuultuaan rakkaan veljensä kuolleen ja muuttuu vuosien aikana impulsiiviseksi ja keskenkasvuiseksi nuoreksi naiseksi. Hän on sekaantunut myös huumeisiin. Thea ajattelee usein tunteella, ei järjellä ja joutuu sen takia vaaraan.

Tommy Merlyn

1. kausi. Tommy Merlyn on Oliverin paras ystävä ja saa lopulta myös tietää totuuden hänestä. Tommy on ihastunut Laureliin. Tommyn isä on Malcolm Merlyn.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa The CW ma 15.10.2018
7.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit, ilmestyy 03.12.2018

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Arrow

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Arrow

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Arrow

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Arrow

Kausi 4

CDON.com34.95 €

Arrow

Kausi 5