Näyttelijät

Alison Wright "Martha Hanson"
Annet Mahendru "Nina Krilova"
Costa Ronin "Oleg Burov"
Holly Taylor "Paige Jennings"
Keidrich Sellati "Henry Jennings"
Keri Russell "Elizabeth Jennings"
Lev Gorn "Arkady Zotov"
Matthew Rhys "Philip Jennings"
Noah Emmerich "Stan Beeman"
Richard Thomas "Frank Gaad"
Susan Misner "Sandra Beeman"

Alison Wright "Martha Hanson" IMDb

Alison Wright syntyi 12. heinäkuuta 1976 Englannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Lastenhoitajan päiväkirja ja Good Ol' Boy sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Blue Bloods.

Annet Mahendru "Nina Krilova" IMDb

Annet Mahendrun juuret ovat Intiassa ja Venäjällä. Hän puhuu kuutta kieltä ja harrastaa tanssia näyttelemisen lisäksi. Annet on näytellyt mm. elokuvissa Sally Pacholok, Bridge and Tunnel ja Escape from Tomorrow sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pahan jäljillä, Greyn anatomia, Tyhjätaskut, Kovat kaulassa ja Blacklist.

Costa Ronin "Oleg Burov" IMDb

Costa Ronin syntyi 3. helmikuuta 1979 Kaliningradissa, Neuvostoliitossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Red Dog, Anyone You Want ja The Last Resort sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Agent Carter, Agent X, Scorpion ja Extant.

Holly Taylor "Paige Jennings" IMDb

Holly Taylor syntyi 31. lokakuuta 1997 Middletonissa, Kanadassa. Näyttelemisen lisäksi hän on tanssija. Holly on näytellyt mm. elokuvissa Worst Friends, Ashley ja Love and Zombies.

Keidrich Sellati "Henry Jennings" IMDb

Keidrich Sellati syntyi Coloradossa ja muutti sieltä vuonna 2009 New Yorkiin. Hän on näytellyt mm. tv-sarjassa Kova laki: Erikoisyksikkö.

Keri Russell "Elizabeth Jennings" IMDb

Keri Lynn Russell syntyi 23. maaliskuuta 1976 Fountain Valleyssa, Kaliforniassa. Hän seurustelee vastanäyttelijänsä Matthew Rhysin kanssa ja heillä on lapsi (s. 2016). Kerillä on myös on lapset River (s. 2007) ja Willa (s. 2011) liitostaan Shane Dearyn kanssa. Keri tunnetaan parhaiten tv-sarjasta Felicity. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Apinoiden planeetan vallankumous, Dark Skies, Austenland, Mission: Impossible III, Leaves of Grass, Unelmien resepti ja Kiukun parempi puoli.

Lev Gorn "Arkady Zotov" IMDb

Lev Gorens syntyi 1971 Stavropolissa, Neuvostoliitossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Blue Collar Boys, Last I Heard, Manhattanites ja Sucker Punch sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Rouva ministeri, NCIS Rikostutkijat, As the World Turns ja Langalla.

Matthew Rhys "Philip Jennings" IMDb

Matthew Rhys Evans syntyi 8. marraskuuta 1974 Cardiffissa, Etelä-Walesissa. Matthewn äidinkieli on walesin kieli. Hän seurustelee vastanäyttelijänsä Keri Russellin kanssa ja heillä on lapsi (s. 2016). Matthew näytteli vakituisesti tv-sarjassa Perhesiteet. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Edge of Love, Love and Other Disasters, Fakers, Deathwatch, The Abduction Club, Shooters, Titus ja Whatever Happened to Harold Smith?

Noah Emmerich "Stan Beeman" IMDb

Noah Nicholas Emmerich syntyi 27. helmikuuta 1965 New Yorkissa. Hän on naimisissa Mary Regency Boiesin kanssa. Noah on ollut naimisissa Melissa Fitzgeraldin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Blood Ties, The Fitzgerald Family Christmas, Warrior, Super 8, Pride and Glory, Little Children, Cellular ja Truman Show. Noah on vieraillut mm. tv-sarjoissa The Walking Dead, Monk, Kova laki: Erikoisyksikkö, Kovat kaulassa ja Backwash.

Richard Thomas "Frank Gaad" IMDb

Richard Earl Thomas syntyi 13. kesäkuuta 1951 New Yorkissa. Hän on naimisissa Georgiana Bischoffin kanssa ja heillä on poika Montana (s. 1996). Richard oli aiemmin naimisissa Alma Gonzalesin kanssa ja heillä on kolmostytöt Barbara, Gweneth ja Pilar (s. 1981) sekä poika Richard (s. 1976). Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Waltonin perhe, Just Cause ja BloodHounds, Inc. Richard on näytellyt mm. elokuvissa Wonder Boys, Länsirintamalta ei mitään uutta, Taking Woodstock ja Vaarojen planeetta. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Good Wife, Kovat kaulassa, Kova laki: Erikoisyksikkö, Rizzoli & Isles ja Luvattu maa.

Susan Misner "Sandra Beeman" IMDb

Susan Misner syntyi 8. helmikuuta 1971 Patersonissa, New Jerseyssä. Hän aloitti uransa tanssijana. Susan on näytellyt mm. elokuvissa Lemmenlomalla, Somebody's Hero, Cayman Went ja Unohdetut sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kohde, Good Wife, Nashville, Holmes NYC, NCIS Rikostutkijat, Fringe, Banshee, Gotham ja Pahan jäljillä.

Seuraava jakso

Suomessa MTV3 su 23.09.2018 klo 23.50
6.1 Kuollut käsi

Suomessa MTV3 ma 01.10.2018 klo 00.55
6.2 Tšaikovski

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Americans

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Americans

Kausi 2