Näyttelijät

Adina Porter "Lee Harris"
André Holland "Matt Miller"
Angela Bassett "Desiree Dupree / Marie Laveau / Ramona Royale"
Cheyenne Jackson "Will Drake"
Chloë Sevigny "Shelley / Alex Lowe"
Connie Britton "Vivien Harmon"
Cuba Gooding Jr. "Dominic Banks"
Denis O'Hare "Spalding / Larry Harvey / Liz Taylor"
Dylan McDermott "Ben Harmon"
Emma Roberts "Madison Montgomery / Maggie Esmerelda"
Evan Peters "Tate / Kit / Kyle / Jimmy / James"
Finn Wittrock "Dandy Mott"
Frances Conroy "Moira / Kuoleman enkeli / Myrtle / Gloria"
James Cromwell "Arthur Arden"
Jessica Lange "Constance / Sisar Jude / Fiona / Elsa"
Joseph Fiennes "Timothy Howard"
Kathy Bates "Madame Delphine LaLaurie / Ethel Darling / Iris"
Lady Gaga "Kreivitär Elizabeth"
Lily Rabe "Nora / Sisar Mary Eunice / Misty Day"
Lizzie Brocheré "Grace Bertrand"
Matt Bomer "Donovan"
Sarah Paulson "Billie Dean / Lana / Cordelia / Bette"
Taissa Farmiga "Violet Harmon / Zoe Benson"
Wes Bentley "Edward Mordrake / John Lowe / Dylan"
Zachary Quinto "Chad Warwick / Oliver Thredson"

Adina Porter "Lee Harris" IMDb

Adina Elizabeth Porter syntyi 13. maaliskuuta 1971 New Yorkissa. Hän näyttelee vakituisesti tv-sarjoissa Eloonjääneet, True Blood ja Newsroom.

André Holland "Matt Miller" IMDb

André Holland syntyi 28. joulukuuta 1979 Bessemerissa, Alabamassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Friends with Benefits. André on näytellyt mm. elokuvissa Moonlight, Selma, Black or White, Morsianten sota ja 42 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Amerikan ykkösperhe, Burn Notice ja Damages.

Angela Bassett "Desiree Dupree / Marie Laveau / Ramona Royale" IMDb

Angela Evelyn Bassett syntyi 16. elokuuta 1958 New York Cityssä. Hän on naimisissa Courtney B. Vancen kanssa ja heillä on kaksoset Slater ja Bronwyn (s. 2006). Angela on näytellyt mm. elokuvissa Black Nativity, Keinoja kaihtamatta, Green Lantern ja Malcolm X sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Teho-osasto ja Alias.

Cheyenne Jackson "Will Drake" IMDb

Cheyenne Jackson syntyi 12. heinäkuuta 1975 Newportissa, Washingtonissa. Hän on naimisissa Jason Landaun kanssa ja on ollut aiemmin naimisissa Monte Lapkan kanssa. Cheyenne on näytellyt mm. elokuvissa Opening Night, Bear with Us, Lucky Stiff, Love Is Strange ja United 93 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 30 Rock, Kallista kipua, Glee, Mentalist ja Ruma Betty.

Chloë Sevigny "Shelley / Alex Lowe" IMDb

Chloë Sevigny syntyi 18. marraskuuta 1974 Springfieldissa, Massachusettsissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Big Love ja Pahan ajojahti. Chloë on näytellyt mm. elokuvissa Zodiac, Boys Don't Cry, Broken Flowers, Melinda ja Melinda, Dogville ja Amerikan psyko sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa The Mindy Project, Portlandia ja Kova laki: Erikoisyksikkö.

Connie Britton "Vivien Harmon" IMDb

Constance Elaine Womack syntyi 6. maaliskuuta 1967 Bostonissa, Massachusettsissa. Hän on eronnut miehestään John Brittonista. Conniella on adoptipoika Eyob (s. 2011). Connie tunnetaan parhaiten rooleistaan tv-sarjoissa Nashville, Spin City ja Unelmien kentät (Friday Night Lights). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Angels Sing, The To Do List, Conception, Painajainen Elm Streetillä (2010), Naishuolia (Women in Trouble) ja The Life Coach sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Lost at Home, West Wing, Takaa ajettu ja Ellen.

Cuba Gooding Jr. "Dominic Banks" IMDb

Cuba M. Gooding Junior syntyi 2. tammikuuta 1968 Bronxissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Sara Kapferin kanssa ja heillä on kolme lasta. Cuba on näytellyt vakituisesti tv-sarjassa American Crime Story. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Selma, Freedom, Machete Kills, The Butler, American Gangster, Rottaralli ja Pearl Harbor.

Denis O'Hare "Spalding / Larry Harvey / Liz Taylor" IMDb

Denis Patrick Seamus O'Hare syntyi 17. tammikuuta 1962 Kansas Cityssä, Missourissa. Hän on naimisissa Hugo Redwoodin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Denis on näytellyt vakituisesti tv-sarjassa True Blood. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Judge, Dallas Buyers Club, Odottamaton ehdotus, Milk, Michael Clayton, J. Edgar ja 21 grammaa sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Perhesiteet, Good Wife, Kova laki, C.S.I. ja C.S.I. Miami.

Dylan McDermott "Ben Harmon" IMDb

Mark Anthony McDermott syntyi 26. lokakuuta 1961 Waterburyssä, Connecticutissa. Hän on ollut naimisissa Shiva Rosen kanssa ja heillä on tyttäret Colette (s. 1996) ja Charlotte (s. 2005). Dylan on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Stalker, Panttivangit, Oikeus ja kohtuus (The Practice), Lain varjossa, Naistenmiehet. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Mercy, Olympos on valloitettu, Pahan sanansaattajat, Rakkauden kaikki mausteet, Wonderland Murders ja Twister sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Will & Grace ja Ally McBeal.

Emma Roberts "Madison Montgomery / Maggie Esmerelda" IMDb

Emma Rose Roberts syntyi 10. helmikuuta 1991 Rhinebeckissa, New Yorkissa. Emma on sukua Julia Robertsille. Hän näyttelee vakituisesti tv-sarjoissa Scream Queens ja Unfabulous. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Wild Child, Palo Alto, Millerit, Empire State, Scream 4, Ystävänpäivä, Koirahotelli ja Aquamarine.

Evan Peters "Tate / Kit / Kyle / Jimmy / James" IMDb

Evan Thomas Peters syntyi 20. tammikuuta 1987 St. Louisissa, Missourissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Adult World, The Good Doctor, Never Back Down 2: The Beatdown ja Kick-Ass sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Tunteet pelissä, Aina vaarassa, Samaa sukua, Mentalist, Monk, Criminal Minds - FBI-tutkijat ja House.

Finn Wittrock "Dandy Mott" IMDb

Peter "Finn" Wittrock syntyi 28. lokakuuta 1984 Lenoxissa, Massachusettsisa. Hän on naimisissa Sarah Robertsin kanssa. Finn näytteli vakituisesti tv-sarjassa All My Children. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Murtumaton, Noah, Talvinen tarina ja Twelve sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Masters of Sex, Kova laki: Erikoisyksikkö, Criminal Minds, Harryn laki, C.S.I. Miami ja Todistettavasti syyllinen.

Frances Conroy "Moira / Kuoleman enkeli / Myrtle / Gloria" IMDb

Frances Conroy syntyi 13. marraskuuta 1953 Monroessa, Georgiassa. Hän on naimisissa Jan Munroen kanssa. Frances näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Mullan alla ja Happy Town. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Lentäjä, Naisen tuoksu, Uneton Seattlessa, The Wicker Man, Broken Flowers ja Catwoman. Frances on vieraillut mm. tv-sarjoissa Ensisilmäyksellä, Kallista kipua, Taran monta elämää, Mentalist, Greyn anatomia, Täydelliset naiset ja Muodon vuoksi.

James Cromwell "Arthur Arden" IMDb

James Oliver Cromwell syntyi 27. tammikuuta 1940 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on ollut naimisissa Julie Cobbin ja Anne Ulvestadin kanssa. Annen kanssa hänellä on kolme lasta. Hän on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Mullan alla, Citizen Baines, Betrayal ja Murder in the First. James on näytellyt mm. elokuvissa Vihreä maili, L.A. Confidential, The Artist, W., Spider-Man 3 - Hämähäkkimies 3, Jane Austenin jalanjäljillä, Luunmurskaajat, Babe - urhea possu ja Star Trek: Ensimmäinen yhteys. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Boardwalk Empire, My Own Worst Enemy, 24, West Wing ja Teho-osasto.

Jessica Lange "Constance / Sisar Jude / Fiona / Elsa" IMDb

Jessica Phyllis Lange syntyi 20. huhtikuuta 1949 Cloquetissa, Minnesotassa. Hän on ollut naimisissa Francisco Paco Granden kanssa. Jessicalla on tytär Aleksandra (s. 1981) Mikhail Baryshnikovin kanssa sekä lapset Hanna (s. 1986) ja Walker (s. 1987) Sam Shepardin kanssa. Hän on voittanut 2 Oscar-palkintoa elokuvista Sininen taivas ja Tootsie - lyömätön lyyli ja ollut lisäksi useasti ehdolla. Jessica on näytellyt mm. elokuvissa In Secret, Broken Flowers, Big Fish, Prozac Nation, Bette serkku, Cape Fear ja Frances.

Joseph Fiennes "Timothy Howard" IMDb

Joseph Alberic Iscariot Twisleton-Wykeham-Fiennes syntyi 27. toukokuuta 1970 Salisburyssa, Englannissa. Hän on naimisissa Maria Dolores Dieguezin kanssa ja heillä on tyttäret Sam (s. 2010) ja Isabel (s. 2011). Joseph on näytellyt mm. elokuvissa Rakastunut Shakespeare, Punainen paroni, The Escapist, Juoksee saksien kanssa, The Darwin Awards, Venetsian kauppias, Luther, Vihollinen porteilla ja Elisabeth.

Kathy Bates "Madame Delphine LaLaurie / Ethel Darling / Iris" IMDb

Kathleen Doyle Bates syntyi 28. kesäkuuta 1948 Memphisissä, Tennesseessä. Hän on ollut naimisissa Tony Campisin kanssa. Kathleen näytteli pääosaa tv-sarjassa Harryn laki. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Piina, Titanic, Dolores Claiborne, About Schmidt, Midnight in Paris, Ystävänpäivä ja P.S. rakastan sinua. Kathleen on vieraillut mm. tv-sarjoissa Mike & Molly, Konttori, Miehen puolikkaat, Mullan alla ja Kolmas kivi auringosta.

Lady Gaga "Kreivitär Elizabeth" IMDb

Stefani Joanne Angelina Germanotta syntyi 28. maaliskuuta 1986 Manhattanilla, New Yorkissa. Hänet tunnetaan parhaiten laulajana ja lauluntekijänä, mutta on myös tanssija ja muotisuunnittelija. Lady Gaga on näytellyt mm. elokuvissa Sin City - a dame to kill for, Muppets Most Wanted, Machete Kills ja Men in Black 3.

Lily Rabe "Nora / Sisar Mary Eunice / Misty Day" IMDb

Lily Rabe syntyi 29. kesäkuuta 1982 New Yorkissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Nälkäpeli - Matkijanärhi, Mona Lisa Smile, All Good Things, What Just Happened ja Rakkauden resepti sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Good Wife, Muodon vuoksi, Näkijä ja Hyvässä uskossa.

Lizzie Brocheré "Grace Bertrand" IMDb

Lizzie Brocheré syntyi 22. maaliskuuta 1985 Pariisissa, Ranskassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa La marque des anges - Miserere, After Fall, Winter, Nuit blanche ja American Translation sekä mm. tv-sarjoissa The Hour, Braquo ja Les bleus: premiers pas dans la police.

Matt Bomer "Donovan" IMDb

Matthew Staton Bomer syntyi 11. lokakuuta 1977 Webster Grovessa, Missourissa. Hän on naimisissa Simon Hallsin kanssa ja heillä on lapset Kit (s. 2005), Walker ja Henry (s. 2008). Matt näytteli vakituisesti tv-sarjassa Kovat kaulassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Magic Mike, Space Station 76, Talvinen tarina ja Teksasin moottorisahamurhaaja - pahan alku sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pelastaja (Tru Calling), Glee, The New Normal ja Chuck.

Sarah Paulson "Billie Dean / Lana / Cordelia / Bette" IMDb

Sarah Catharine Paulson syntyi 17. joulukuuta 1974 Tampassa, Floridassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Studio 60, Jack & Jill, Leap of Faith ja Cupid. Hän on näytellyt mm. elokuvissa 12 Years a Slave, Fairhaven, Mud, New Year's Eve, Martha Marcy May Marlene, Love in Manhattan ja Mitä nainen haluaa. Sarah on vieraillut mm. tv-sarjoissa Deadwood, Täydelliset naiset, Piru irti ja Kova laki.

Taissa Farmiga "Violet Harmon / Zoe Benson" IMDb

Taissa Farmiga syntyi 17. elokuuta 1994 New Jerseyssä. Hänen juurensa ovat Ukrainassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Bling Ring, Jamesy Boy, Mindscape, At Middleton ja Higher Ground.

Wes Bentley "Edward Mordrake / John Lowe / Dylan" IMDb

Wes Bentley syntyi 4. syyskuuta 1978 Jonesborossa, Arkansasissa. Hän on naimisissa Jacqui Swedbergin kanssa ja heillä on 2 lasta. Wes oli aiemmin naimisissa Jennifer Quanzin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Nälkäpeli, Interstellar, Ghost Rider - Aaveajaja, American Beauty, Amnesiac ja Final Girl.

Zachary Quinto "Chad Warwick / Oliver Thredson" IMDb

Zachary John Quinto syntyi 2. kesäkuuta 1977 Pittsburghissa, Pennsylvaniassa. Hänen juurensa ovat Italiassa ja Irlannissa. Zachary esiintyy vuonna 2008 ilmestyvässä Star Trek -elokuvassa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, So noTORIous, Yli synkän virran (Crossing Jordan), Joanin salaisuus (Joan of Arcadia), Dragnet, Siskoni on noita (Charmed), Mullan alla (Six Feet Under), C.S.I. ja Lizzie McGuire.

Seuraava jakso

Suomessa Sub ma 01.10.2018 klo 00.25
7.4 11/9

Suomessa Sub ma 08.10.2018 klo 00.45
7.5 Holes

USA:ssa FX ke 26.09.2018
8.3 Forbidden Fruit

USA:ssa FX ke 03.10.2018
8.4 Could It Be... Satan?

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit, ilmestyy 01.10.2018

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

American Horror Story

Kausi 1

CDON.com9.95 €

American Horror Story

Kausi 2

CDON.com9.95 €

American Horror Story

Kausi 3

CDON.com9.95 €

American Horror Story

Kausi 4

CDON.com34.95 €

American Horror Story

Kausi 5

CDON.com34.95 €

American Horror Story

Kausi 6

EMP.fi22.99 €

Normal People t-paita

EMP.fi38.99 €

All Monsters -huppari