Henkilöt

Agnes Mary Winstead
Alex Lowe
Arthur Arden
Audrey Tindall
Ben Harmon
Bette ja Dot Tattler
Constance Langdon
Cordelia Foxx
Dandy Mott
Dell Toledo
Delphine LaLaurie
Desiree Dupree
Dominic Banks
Donovan
Elsa Mars
Ethel Darling
Fiona Goode
Gloria Mott
Grace Bertrand
Iris
James March
Jimmy Darling
John Lowe
Kit Walker
Kreivitär Elizabeth
Kyle Spencer
Lana Winters
Lee Harris
Liz Taylor
Madison Montgomery
Maggie Esmerelda
Matt Miller
Misty Day
Myrtle Snow
Oliver Thredson
Ramona Royale
Sally McKenna
Shelby Miller
Sisar Judy "Jude" Martin
Sisar Mary Eunice McKee
Stanley
Tate Langdon
Timothy Howard
Violet Harmon
Vivien Harmon
Will Drake
Zoe Benson

Agnes Mary Winstead

6. kausi Agnes Mary Winstead näyttelee Thomasin Whitea tv-sarjassa. Hän koki vahvaa yhteyttä hahmoonsa ja alkoi kuvitella olevansa Teurastaja.

Alex Lowe

5. kausi. Alex Lowe on Johnin vaimo ja kahden lapsen äiti. Hän työskentelee lääkärinä. Alexin ja Johnin poika Holden katosi karnivaalissa eikä Alex pysty toipumaan asiasta vaan yrittää jopa itsemurhaa.

Arthur Arden

2. kausi. Arthur Arden on lääkäri Briarcliffissa ja hän suorittaa omia salaisia kokeitaan potilailla laboratoriossa. Sisar Jude on epäileväinen miehen suhteen, mutta ei voi tehdä asialle mitään Ardenin saadessa tukea Howardilta. Mary Eunice on Ardenin apulainen. Briarcliffiin tullut potilas paljastaa Ardenin oleva natsi Hans Gruber.

Audrey Tindall

6. kausi. Audrey Tindall näytteli Shelby Milleriä tv-sarjassa. Hän aloittaa kuvausten aikana suhteen näyttelijä Rory Monahanin kanssa ja he menevät naimisiin.

Ben Harmon

1. kausi. Ben Harmon on Vivienin mies ja Violetin isä. Sarjan alussa hän muuttaa perheensä kanssa vanhaan taloon Los Angelesiin saadakseen uuden alun. Ben petti vaimoaan nuoren Haydenin kanssa. Ben ja Vivien menettivät myös lapsensa, joten avioliitto on kovalla koetuksella. Ben on ammatiltaan psykiatri ja hän ottaa potilaita vastaan kotonaan. Tate on hänen potilaansa, mutta Ben hermostuu, kun poika aloittaa suhteen Violetin kanssa.

Bette ja Dot Tattler

4. kausi. Bette ja Dot Tattler ovat karnivaalin siamilaiset kaksoset. Heillä on yksi vartalo, mutta kaksi päätä ja kaulaa. Bette on viaton ja kiltti, kun taas Dot on kyyninen ja epäileväinen ihmisiä kohtaan.

Constance Langdon

1. kausi. Constance Langdon on Harmonin perheen naapuri, joka myös aikanaan asui talossa. Hän asuu yhdessä Downin syndroomaa sairastavan tyttärensä Addien kanssa ja hänellä on myös lapset Tate ja Beau. Contance oli aikanaan naimisissa Hugon kanssa, mutta mies petti häntä Moiran kanssa. Naisten välit ovat olleet viileät siitä asti. Constancella on taipumusta juoda ongelmiinsa. Hän tuntee talon salaisuudet.

Cordelia Foxx

3. kausi. Cordelia Foxx on Miss Robichaux's Academyn rehtori. Hän on naimisissa Hankin kanssa. Cordelia on suojelevainen oppilaitaan kohtaan ja haluaa ratkoa ongelmat puhumalla. Traagisen tapahtuman seurauksena hän saa selvännäkemisen lahjan.

Dandy Mott

4. kausi. Dandy Mott on Glorian hemmoteltu poika. Hän haluaa liittyä karnivaaliin, koska kokee yhteyttä friikkeihin. Hänet kuitenkin torjutaan, joten Dandy päätyy auttamaan Twistya tappamaan.

Dell Toledo

4. kausi. Dell Toledo on karnivaalin vahvamies. Hän oli ennen naimisissa Ethelin kanssa ja on Jimmyn isä. Hän tulee etsimään töitä karnivaalista Desireen kanssa. Dell pakenee myös poliisia.

Delphine LaLaurie

3. kausi. Delphine LaLaurie on seurapiirirouva 1830-luvulta. Hänellä on ikävä maine orjiensa tappajana ja kiduttajana. Rangaistukseksi voodoo-pappi Marie Laveau huijasi häntä juomaan kuolemattomuus-rohdon ja hautasi naisen elävältä. Nan ja Fiona löytävät hänet. Rasistisen asenteensa vuoksi hän päättyy tekemään töitä Queenielle.

Desiree Dupree

4. kausi. Desiree Dupree on karnivaalin kolmerintainen nainen. Hänellä on myös molemmat sukupuolielimet, mutta tuntee olevansa nainen. Hän on naimisissa Dellin kanssa.

Dominic Banks

6. kausi. Dominic Banks näyttelee Matt Milleriä tv-sarjassa. Hänellä oli salasuhde Shelbyn kanssa. Dominic joutuu heti riitaan Mattin kanssa.

Donovan

5. kausi. Donovan on Iriksen poika. Hän tuli hotelliin Sallyn kanssa vuonna 1994. Donovan on ollut Elizabethin rakastaja. Hän saa usein raivokohtauksia.

Elsa Mars

4. kausi. Elsa Mars on karnivaalin johtaja. Hän on kotoisin Saksasta ja työskenteli ennen sotaa kabareessa. Nyt hän pelastaa friikkejä adoptoimalla heidät ja antamalla työtä. Elsalla on tekojalat.

Ethel Darling

4. kausi. Ethel Darling on karnivaalin parrakas nainen. Hän on Jimmyn äiti ja Dellin ex-vaimo. 1920-30-luvuilla hän oli suosittu vaudeville-tähti. Ethel jätti Dellin, kun hän yritti tappaa Jimmyn vauvana. Hän on kärsinyt alkoholismista.

Fiona Goode

3. kausi. Fiona on sukupolvensa Ylin noita. Fiona palaa noitakouluun kuultuaan Mistyn kuolemasta ja haluaa opettaa nuorille noidille miten taistellaan. Hän haluaa ikuisen elämän ja tekee mitä vain saadakseen sen.

Gloria Mott

4. kausi. Gloria Mott on varakas leski Palm Beachilta. Hänellä on harhaluuloja ja hän tukahduttaa poikansa Dandyn teoillaan. Gloria palkkaa Twistyn ja ostaa Dotin ja Betten viihdyttääkseen Dandya.

Grace Bertrand

2. kausi. Grace Bertrand on potilas Briarcliffissa. Hänen sanotaan murhanneen koko perheensä, mutta Grace kertoo tapahtumista toisenlaisen tarinan Kitille. Grace ja Kit suunnittelevat jatkuvasti pakoa sairaalasta ja siinä sivussa ihastuvat toisiinsa.

Iris

5. kausi. Iris on Donovanin äiti. Hän tuli hotelliin vuonna 1994 ja traagisten tapahtumien jälkeen jäi lopulta sinne töihin. Iris pitää ristisanojen ratkomisesta. Hän on Liz Taylorin hyvä ystävä.

James March

5. kausi. James Patrick March suunnitteli ja omisti hotelli Cortezin 1920-luvulla. Hotelli oli hyvä paikka säilyttää sarjamurhaajan uhreja. Hän ihastui Elizabethiin ja he menivät naimisiin. James järjestää vuosittain juhlat sarjamurhaajille. Hän on sadistinen ja luonteeseen on vaikuttanut paljon hänen isänsä.

Jimmy Darling

4. kausi. Jimmy Darling on Ethelin ja Dellin poika, tosin hän ei itse tiedä isänsä henkilöllisyyttä. Hänellä on syntymästään asti ollut anatominen poikkeama, missä hänen sormensa ovat kasvaneet yhteen. Tämän vuoksi hänet tunnetaan karnivaalissa rapupoikana. Jimmy haluaisi kuitenkin aloittaa uuden elämän.

John Lowe

5. kausi. John Lowe on etsivä ja hän tulee tutkimaan murhia Hotelli Corteziin. Ensimmäisellä vierailullaan James näki hänessä potentiaalia työnsä jatkajaksi. Hänellä on vaimo Alex ja 2 lasta.

Kit Walker

2. kausi. Kit Walker uskoo, että muukalaiset ovat siepanneet hänen vaimonsa Alman. Poliisi taas uskoo miehen olevan pahamaineinen Verinaama, sarjamurhaaja.

Kreivitär Elizabeth

5. kausi. Kreivitär Elizabeth on Hotelli Cortezin omistaja. Hän on syntynyt vuonna 1904. Hänellä oli suhde aviopari Rudolph Valentinoon ja Natacha Rambovaan. Myöhemmin hän meni naimisiin James Patrick Marchin kanssa. Hänen rakastajansa on jo vuosia ollut Donovan.

Kyle Spencer

3. kausi. Kyle on iloinen stipendiaatti oppilas ja veljeskunnan johtaja. Hän rakastuu Zoeyhin ensisilmäyksellä. Kyle on kokenut seksuaalista hyväksikäyttöä ja siksi tehnyt kovasti töitä stipendin eteen, jotta voisi paeta köyhyyttä yliopistoon.

Lana Winters

2. kausi. Lana Winters on toimittaja, joka päätyy potilaaksi Briarcliffiin. Hän asui naisen kanssa yhdessä, joten sisar Jude määrää hänelle sähköshokkihoitoa.

Lee Harris

6. kausi. Lee Harris on Mattin sisko. Lee työskenteli poliisina, mutta jäi työssä tapahtuneen ampumisen jälkeen koukkuun kipulääkkeisiin. Hän unohtaa usein hakea tyttärensä Floran koulusta ja sortuu alkoholiin.

Liz Taylor

5. kausi. Liz Taylor oli syntyjään Nick Pryor. Hän on transsukupuolinen ja pukeutuu erikoisesti. Liz työskentelee hotellin baarissa, Blue Parrot Loungessa. Hän on Iriksen hyvä ystävä ja vuorottelee hänen kanssaan hotellin vastaanotossa.

Madison Montgomery

3. kausi. Madison on nuori ja rikas Hollywood-näyttelijätär. Hän tajuaa olevansa noita käytettyään telekineesiä elokuvaohjaajan tappamiseen. Hän on ollut usein vieroituksessa. Madisonin itsevarmuus järkkyy, kun hänet huumataan ja raiskataan veljeskunnan juhlissa.

Maggie Esmerelda

4. kausi. Maggie Esmerelda on huijari ja tekee yhteistyötä Stanleyn kanssa. Hän esittää karnivaalille olevansa selvännäkijä.

Matt Miller

6. kausi. Matt Miller on Shelbyn aviomies. Perhe asui San Franciscossa, mutta Matt joutui jengin pahoinpitelemäksi ja koomaan. Tämän jälkeen pari muutti Roanokeen. Matt on kasvanut alueella sisarensa Leen kanssa.

Misty Day

3. kausi. Misty on nuori noita, joka ei mennyt noitakouluun omasta tahdostaan. Hänet poltettiin elävältä ja kaikki luulivat hänen kuolleen, mutta hän olikin parantanut itsensä. Hänen uskotaan olevan seuraava Ylin.

Myrtle Snow

3. kausi. Myrtle on yksi neljästä noitaneuvoston jäsenestä. Myrtlellä on suuret kaunat Fionaa kohtaan, mutta pitää Fionan tytärtä kuin omanaan. Myrtle on edellinen noitakoulun johtaja.

Oliver Thredson

2. kausi. Oliver Thredson on oikeuden nimittämä psykiatri, joka tulee Briarcliffiin arvioimaan Kit Walkerin mielenterveyttä. Oliver järkyttyy sairaalan toiminnasta eikä pidä sisar Juden hoitokeinoista.

Ramona Royale

5. kausi. Ramona Royale on entinen filmitähti, joka loisti 1970-luvulla mm. elokuvissa Slaughter Sister, Silky Fine ja Bride of Blackenstein. Hänellä on ollut suhde Elizabethin kanssa ja hautoo kostoa tämän lapsille.

Sally McKenna

5. kausi. Sally McKenna tuli hotelliin Donovanin kanssa vuonna 1994. Sally oli huumediileri, joka myi huumeita Donovanille. Nykyään Sally on menestyvä bloggaaja ja piinaa usein Irista. Hän on häiriintynyt ja hakee epätoivoisesti miesten huomiota.

Shelby Miller

6. kausi. Shelby Miller on Matt Millerin vaimo ja joogaopettaja. Keskenmenon jälkeen pari päättää muuttaa Roanoken saarelle.

Sisar Judy "Jude" Martin

2. kausi. Sisar Judy "Jude" Martin työskentelee Briarcliffissa tehden kaiken käytännön työn. Hän on nunna, jolla on synkkä menneisyys. Judella oli vaikeuksia alkoholin kanssa ja hän ajoi nuoren tytön päälle autollaan eikä jäänyt kiinni. Jude on ihastunut Howardiin.

Sisar Mary Eunice McKee

2. kausi. Sisar Mary Eunice McKee työskentelee Briarcliffissa sisar Juden alaisuudessa. Hän auttaa salaa Ardenia. Eräässä potilaassa ollut paholainen siirtyy Mary Euniceen, jolloin hänestä tulee salamyhkäisen viekas.

Stanley

4. kausi. Stanley on huijari ja työskentelee yhdessä Maggien kanssa. Hän esittää karnevaalille olevansa kykyjenetsijä. Stanley aikoo kuitenkin tappaa jonkun friikeistä myydäkseen hänet erikoisuuksien museolle.

Tate Langdon

1. kausi. Tate Langdon on Constancen poika. Hän tulee Ben Harmonin vastaanotolle potilaaksi ja kiinnostuu Violetista. Ben ei pidä heidän ystävyydestään ja pyytää poikaa pysymään poissa. Violet saa selville, että Taten menneisyyteen liittyy jotain kauheaa kouluajoilta.

Timothy Howard

2. kausi. Pappi Timothy Howard on Briarcliffin johtaja. Hän toivoo etenevänsä urallaan kardinaaliksi. Sisar Jude on Timothyn uskollinen apuri. Hän uskoo tuottavuuteen, rukoukseen ja puhdistukseen. Howardin on vaikea hyväksyä Ardenin tekoja, mutta heillä on sopimus.

Violet Harmon

1. kausi. Violet Harmon on Vivienin ja Benin teini-ikäinen tytär. Hän ei tunne oloaan heti kotoisaksi uudessa kaupungissa ja joutuu kiusatuksi koulussa. Violet joutuu myös kärsimään vanhempiensa riitelystä ja viiltelee itseään. Hän kuitenkin löytää ystävän ja myöhemmin rakastetun isänsä potilaasta Tate Langdonista. Violet viihtyy talossa ja oppii olemaan pelkäämättä aaveita.

Vivien Harmon

1. kausi. Vivien Harmon on Benin vaimo ja Violetin äiti. Hänellä on takanaan vaikea vuosi, sillä hän menetti lapsensa ollessaan 7. kuukaudella raskaana. Lisäksi Ben petti häntä nuoren opiskelijatytön Haydenin kanssa. Pari yrittää aloittaa alusta uudessa kaupungissa. Vivien saa kuitenkin pian huomata, että talolla on synkkä historia ja Ben ei ole parantanut tapojaan. Vivien tulee uudelleen raskaaksi, mutta lapsilla on eri isät. Talon erikoiset tapahtumat saavat Vivienin epäilemään mielenterveyttään ja hänet viedään hoitoon.

Will Drake

5. kausi. Will Drake on muotisuunnittelija ja Hotelli Cortezin nykyinen omistaja. Hän yrittää löytää inspiraationsa uudelleen.

Zoe Benson

3. kausi. Zoe on ujo nuori tyttö. Hän tajuaa olevansa noita, kun hän vahingossa tappaa poikaystävänsä. Zoeyn äiti lähettää hänet neiti Robichauxin akatemiaan, koska tietää Zoeyn noitataustoista ja pelkää hänen voimiaan.

Seuraava jakso

Suomessa Sub ma 01.10.2018 klo 00.25
7.4 11/9

Suomessa Sub ma 08.10.2018 klo 00.45
7.5 Holes

USA:ssa FX ke 26.09.2018
8.3 Forbidden Fruit

USA:ssa FX ke 03.10.2018
8.4 Could It Be... Satan?

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit, ilmestyy 01.10.2018

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

American Horror Story

Kausi 1

CDON.com9.95 €

American Horror Story

Kausi 2

CDON.com9.95 €

American Horror Story

Kausi 3

CDON.com9.95 €

American Horror Story

Kausi 4

CDON.com34.95 €

American Horror Story

Kausi 5

CDON.com34.95 €

American Horror Story

Kausi 6

EMP.fi22.99 €

Normal People t-paita

EMP.fi38.99 €

All Monsters -huppari