Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Alias > Näyttelijät

Alias - Näyttelijät

Bradley Cooper "Will Tippin" IMDB

Bradley Cooper syntyi 5.1.1975 Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Jätä se! (He's Just Not That Into You), Yes Man, Karmea kankkunen (The Hangover), Muuttohaluton poikamies (Failure to Launch), Kuokkavieraat (Wedding Crashers), Carnival Knowledge, My Little Eye ja Wet Hot American Summer. Bradley on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki (Law & Order), Kitchen Confidential, Sinkkuelämää (Sex and the City), Jack & Bobby ja Siniset enkelit (Touching Evil).

Carl Lumbly "Marcus Dixon" IMDB

Carl Lumbly syntyi 14.8.1952 Minnesotassa. Hänen juurensa ovat Jamaicalla. Hän on naimisissa Vonetta McGeen kanssa ja heillä on yksi lapsi. Carl opiskeli englantia ja työskenteli mm. toimittajana. Muutettuaan San Franciskoon, Carl meni koe-esiintymisiin ja päätyi näyttelemään tv-sarjassa Cagney ja Lacey. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Just a Dream, Kunnian puolesta (Men of Honor), Taas svengaa (How Stella Got Her Groove Back), Viha lepää vierelläni (To Sleep With Anger) ja Pako Alcatrazista (Escape from Alcatraz). Carl on vieraillut tv-sarjoissa West Wing, Eron lait (Family Law), Teho-osasto (ER), Enkelin kosketus (Touched by an Angel), LA Law ja Erilaiset ystävät (Any Day Now).

David Anders "Julian Sark" IMDB

David Anders Holt syntyi 11.3.1981 Grants Passissa, Oregonissa. David vietti suurimman osan nuoruudestaan urheilijana. Lukiossa hän kuului jalkapallo- ja tennisjoukkueisiin, mutta viimeisenä vuotenaan hän innostui näyttelemisestä. Lukion jälkeen hän muutti Los Angelesiin ja pääsi vuotta myöhemmin Alias-sarjaan. Andersin oikea sukunimi on Holt, mutta koska on olemassa myös toinen David Holt -niminen näyttelijä, hän otti sukunimekseen toisen etunimensä. David on opiskellut Chicagossa, ottanut näyttelemisen, äänen ja musikaalisen esiintymisen yksityistunteja. Hän kuuluu West Coast Ensemble -näyttelijäryhmään ja esiintyi heidän kanssaan Anne Frankin päiväkirjassa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Siskoni on noita (Charmed), Heroes, Greyn anatomia, 24, CSI ja CSI Miami.

Greg Grunberg "Eric Weiss" IMDB

Greg Grunberg syntyi 11.7.1966 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Elizabethinsa kanssa ja heillä on kolme lasta. Ystävystyi tuottaja-ohjaaja J.J. Abramsin kanssa jo lastentarhassa, joten on usein mukana hänen projekteissaan. Greg on näytellyt mm. elokuvissa Mission: Impossible III, Connie & Carla, The Ladykillers, Hollow Man - Mies ilman varjoa ja Rakkaita ystäviä (The Pallbearer). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Monk, House, Lost, V.I.P. ja NYPD Blue. Greg näytteli vakituisesti tv-sarjassa Felicity ja Heroes.

Jennifer Garner "Sydney Bristow" IMDB

Jennifer Anne Garner syntyi 17.4.1972 Houstonissa, Teksasissa. Jennifer on naimisissa näyttelijä Ben Affleckin kanssa ja heillä on tytär Violet. Jennifer tanssi balettia 9 vuotta. Lähti yliopistoon lukemaan kemiaa, mutta vaihtoi pääaineekseen teatteriopinnot. Hän muutti valmistuttuaan New Yorkiin ja teki töitä tarjoilijana. Jennifer tapasi ensimmäisen aviomiehensä Scott Foleyn Felicity-sarjan kuvauksissa. He menivät naimisiin vuonna 2000 ja erosivat 2004. Jennifer on näytellyt useissa elokuvissa kuten Pelimiehen painajainen, Pearl Harbour, Dude, Where's My Car?, Daredevil, Elektra, 13 ja risat (13 Going On 30) ja Ota kiinni jos saat (Catch Me If You Can).

Kevin Weisman "Marshall Flinkman" IMDB

Kevin Weisman syntyi 29.12.1970 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Jodi Tanowitzin kanssa ja heillä on yksi lapsi, Maya Rose (s. 2006). Hän soittaa rumpuja Trainwreck-bändissä. Kevin on näytellyt mm. elokuvissa Illusion, Sweet Underground, Buying the Cow ja Puhallettu 60 sekunnissa (Gone in Sixty Seconds) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Siskoni on noita (Charmed), Kaksi kaveria ja tyttö (Two Guys, a Girl and a Pizza Place), Buffy vampyyrintappaja (Buffy the Vampire Slayer), Roswell, Ammu vaan (Just Shoot Me!) ja Felicity.

Lena Olin "Irina Derevko" IMDB

Lena Olin syntyi 22.3.1956 Tukholmassa, Ruotsissa. Hän on naimissa ohjaaja Lasse Halströmin kanssa ja heillä on kaksi lasta, August (s. 1986) ja Tora (s. 1995). Lena syntyi teatterinäyttelijöiden perheeseen. Lena opiskeli näyttelemistä Royal Dramatic Theaterissa ja teki debyyttinsä 1980 elokuvassa Kärleken. Ingmar Bergman ohjasi Lenan useisiin projekteihin, kuten Efter repetitonen. Olinin debyyttielokuva Amerikassa oli Olemisen sietämätön keveys (The Unbearable Lightness of Being, 1988). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Casanova, Murha Hollywoodissa (Hollywood Homicide), Pieni suklaapuoti (Chocolat) ja Oman elämänsä sankari (The Cider House Rules).

Merrin Dungey "Francine Calfo" IMDB

Merrin Dungey syntyi 6.8.1971 Sacramentossa, Kaliforniassa. Hän näytteli vakituisesti Subtv:llä pyörineessä Summerland tv-sarjassa. Hän on vieraillut myös mm. tv-sarjoissa Kellarin kunkku (The King of the Queens), Veljemme on nero (Malcolm in the middle), Jäitä hattuun (Curb Your Enthusiasm), Grosse Pointe, Frendit (Friends) ja Jesse. Merrin on näytellyt mm. elokuvissa Scream at the Sound of the Beep, Taivas putoaa (The Sky Is Falling), Edtv ja Deep Impact.

Mia Maestro "Nadia Santos" IMDB

Mia Maestro syntyi 19.6.1978 Buenos Airesissa, Argentiinassa. Hän seurustelee näyttelijä-ohjaaja Ned Bensonin kanssa. Mia on opiskellut klassista laulua. Hän koe-esiintyi Lost-sarjaa varten, mutta päätyikin Aliakseen. Hän on hyvä ystävä näyttelijä Salma Hayekin kanssa. Mia on näytellyt mm. elokuvissa Poseidon, Frida, Deepwater ja Timecode.

Michael Vartan "Michael Vaughn" IMDB

Michael Vartan syntyi 27.11.1968 Fleuryssa, Ranskassa. Michael kasvoi pienessä Normandyn kylässä Ranskassa 18-vuotiaaksi asti. Hänen isänsä on ranskalainen ja äiti amerikkalainen. Vanhemmat erosivat ja Michael muutti Los Angelesiin äitinsä luokse, joka kannusti häntä ottamaan näyttelytunteja. Esiinnyttyään kahdessä pienessä ranskalaisessa filmissä, Vartan herätti filmimaailman kiinnostuksen esiintymällä 1993 italialaisessa spektaakkelielokuvassa Fiorile. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Rakkaita ystäviä (The Pallbearer), Lähtemättömät jäljet (The Myth of Fingerprints), Avalonin usvat (The Mists of Avalon), The Curve, Pakko olla In (Never Been Kissed), One Hour Photo ja Anoppi on pahin (Monster-in-Law). Michael on vieraillut mm. tv-sarjoissa Ally McBeal ja Frendit (Friends).

Ron Rifkin "Arvin Sloane" IMDB

Saul M. Rifkin syntyi 31.10.1939 New Yorkissa. Hän on ollut naimisissa Ivansa kanssa vuodesta 1966 lähtien. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Sudenkorento (Dragonfly), The Majestic, Boiler Room ja Neuvottelija (The Negotiator). Ron on vieraillut tv-sarjoissa Sinkkuelämää (Sex and the City), Teho-osasto (ER), Kova laki (Law & Order). Hän näyttelee vakituisesti tv-sarjassa Perhesiteet (Brothers & Sisters).

Victor Garber "Jack Bristow" IMDB

Victor Joseph Garber syntyi 16.3.1949 Londonissa, Kanadassa. Garber aloitti näyttelemisen 10-vuotiaana lastenprojekteissa Grand Theatressa kotikaupungissaan. 16-vuotiaana hän muutti Torontoon, missä hän liittyi musiikkiryhmä The Sugar Shoppeen. Garber on esiintynyt useissa elokuvissa kuten Blondin kosto (Legally Blonde), Hylättyjen vaimojen kerho (The First Wives Club) ja Uneton Seattlessa (Sleepless in Seattle) sekä tv-sarjoissa ja teattereissa. Parhaiten hänet ehkä muistetaan Oscareita kahmineesta Titanicista.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Alias - Kaudet 1-5
CDON.com
Discshop.fi
44.95 €